• Jessyca

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam, éppen költözés közben. Megbeszéltük, hogy másnap újra csörgök és egyből sikerült is elérnem, majd gyorsan lefixáltuk az időpontot is délutánra.
  • Megközelítés:

    Én tömegközlekedve érkeztem a pár percre levő metró megállóhoz, majd sétálgattam mivel volt még egy kis időm a randiig. Könnyen megközelíthető, parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    A ház újépítésű igényes társasház. A bejutás egyszerű és a lakáshoz feljutni sem kell térkép. A lakás új, tiszta, bár többen is dolgoznak a logisztikában nem volt probléma. Fürdőben 2 féle szájvíz és tusfürdő dömping.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelően kedves, fiatal, bájos, szép szemű lány. Még nem voltam soha csokilánnyal, így ilyen külsőre vágytam. Kellemesen gömbölyű ahol kell és kemény husis lány. Szép száj és igéző, pajkos szemek.
  • Action:

    Érkezésemkor kicsit zavarban voltam, mert piros fehérneműben és magassarkúban nyitott ajtót. Gyorsan a kezébe nyomtam az apró kis édességet, majd Jessyca elvezetett a tettek szobájába. Sajnos rohannom kellett (jó szokásomhoz híven... :( ) ezért csak fél órát tudtam maradni. Miután ezt gyorsan megbeszéltük, el a fürdőbe, gyors tisztálkodás és rohantam, hogy élvezhessem ezt a csodás testet. Először én kényeztettem, de idő hiányában nem sikerült nagy örömökben részesítenem, hiszen a magam örömét önző módon előrébb valónak tartottam, de muszáj volt belekóstolnom a finom csokikehelybe... :) Utána kellemesen eltűntem a szájában, amit az ágy előtt levő tükörből is tökéletesen láthattam. Igen, működik az a mélytorok és kellemes pornós feelinggel köpködte is a velem egykorút.
    Nem mehettem el úgy, hogy nem járatom meg a punciban az ezredest. Papás mamásban folytattuk. Nagyon finom, kellemesen szűk punci lázba hozta a harcost, de a tükörnek is nagy szerepe volt benne. A végén hanyatt dőltem és szájjal végzett ki. Közben jól lehetett markolászni a csodás gömbölyű popsit és a tükörből nézni, ahogy az utódok a ciciken landolnak.
  • Elszámolás:

    Telfonban előre megbeszélve. A találka végéig szó sem esett az ajándékról. Mielőtt leléptem én kérdeztem rá, majd az ágyra helyezve ott hagytam a pesti átlag alatti fél órás ajándékot!
  • Összkép:

    Jessyca egy kedves, beszélgetős, csinos lány, aki tudja mi kell a pasiknak. Mindenben a kedvemet kereste. Nem kimondottan barátnő és nem is pornós feeling. Kb a kettő között. Csak ajánlani tudom!!!
Happy Massage