• Ingrid

  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedves Áruló....:)
    Nagyon szépen köszönöm kedves szavaid, az értékelést, hogy rám találtál, a kis kedvenceid közt maradtam ;) és örülök hogy jól érezted magad,Én szintúgy! de ezt azóta már pár szóban meg is írtuk egymásnak.
    Kedves intelligens ápolt kicsit (még)szűkszavú vendégem ismertem meg személyedben de a végére már....:)még 1 óra is kevés lett volna hogy átbeszéljük akár közös hobbinkat!!Aminek én nagyon megörültem.:)
    Megteszek mindent hogy a legközelebbi találkozásunkkor is elvarázsoljalak, és "Te is engem", valószínű a hosszabb programunkba több minden belefér majd az én javamra! ;)" 1-1".és ott folytatjuk ahol abbahagytuk.
    Kellemes volt veled az eltöltött idő, örülök hogy megismertelek és mosolyt csal arcomra az iromány amit megosztottál és jó visszaemlékezni ujra ujra elolvasván. ;)
    Köszönöm
    Rózsaszálakkal együtt. :)
    Millió csókjaim ölelés

  • Egyeztetés:

    Még mindig nem járok túl sűrűn lányokhoz, de valahogy az alkalom hozta, hogy menni kéne... Ingrid rajta volt a listámon, közel a munkahelyemhez. Másodszorra sikerült elérnem, és sikerült megállapodnunk egy meglepően közeli időpontban. Egyébként részletes tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, bár ezek többsége az oldalán is olvasható.
  • Megközelítés:

    Budai bevásárlóközpont közelében. Így könnyű megközelíteni mindenféle közösségi közlekedéssel, de én autóval mentem és a központ mélygarázsában parkoltam, ahol az első óra ingyenes.
  • Helyszín:

    Új építésű ház. A lakás (már amit láttam belőle) tiszta, rendes, hangulatos. Valóban van kamera, de engem ez nem zavar. A maszobában masszázspad és franciaágy, a megfelelő helyen tükrökkel.Az ágyon rózsaszirmok, a szobában mindenféle díszítés, amelytől jön a hangulat.
  • Lány külseje:

    A rengeteg képek tükrözik Indgrid szépségét, sőt nekem élőben jobban tetszett. Ott kerek, ahol egy nőnek kell, de izmos, feszes, látszik, hogy sportol. A mellei szilikonosak, de ízlésesek, tenyérbe illőek, nincsen "túltolva". Van egy tetkó a hátán, de nem tudnám felidézni (másra figyeltem?). Én az oldalon nem láthatom az arcát (korábbi arcos képei derengettek), de senkit nem érhet csalódás, a szemeit külön kiemelném. Nem külső, de hozzá tartozik, hogy határozott, kialakult értékrenddel bír, kiegyensúlyozott és mindezt rövid kommunikációból is érezni.
  • Erotikus masszázs:

    Az ajtóban egy kis bikiniben puszival fogadott. Cipőlevétel után be a szobába, ahol kaptam egy hideg, citromos vizet. Nem bírtam leplezni kis zavaromat, de ő nagyon kedvesen nyugtatott néhány kedves szóval, öleléssel, majd tisztáztuk a program sorrendjét (előbb massz, aztán levezetés).Vetkőzés után irány a fürdő, ahol két friss törülköző (előtte-utána), szappanból kirakott(?) virág, kis bonbon, tusfürdők garmada, dezodor, szájvíz várt. Miután mindent igyekeztem rendeltetésszerűen használni (fontos nála a higiénia) mentem vissza a szobába, ahol egy szál tangában várt. Néhány apró ölelés, puszi, egyből kérdezte, hogy ne cseréljünk-e a sorrenden. Maradtunk az eredetinél...
    Felfeküdtem hasra a padra, közben ő megszabadult a maradék textiltől is. A masszázst a lábaknál kezdi, beleértve a talpakat is (ha nem vagy csikis). Fogásai szakszerűnek tűnnek, kellemes, lazító masszázs egy-egy apróbb erotikus elemmel fűszerezve. Ilyen mikor a lábfejedet a mellei között támasztja meg vagy mikor a fenékvágatodba támaszkodik a kezével. A masszázshoz melegített olajat használ. Ahogy haladunk felfelé, egyszer csak a fejednél terem. Beégett a retinámba, ahogy az arcomtól 5 cm-re van szép, borotvált kelyhe, melyet egy pici trimmelés díszít. A masszázs közben egyébként jó zene, hol lassabb, hol gyorsabb számokkal. Aztán következik a csúszkamasszázs még a padon. Gyakorlott mozdulatokkal csúszkál rajtam. Ekkor már én sem tudom visszafogni magam és kezemmel hátranyúlva simogatom feszes testét.
  • Levezetés:

    A csúszka után átköltöztünk az ágyra. Megmondom őszíntén itt csak néhény kép maradt meg bennem. Érezhetően valamilyen koerográfia mentén húzott egyre magasabbra. Volt benne francia, 69, csókok. A legizgalmasabb talán az volt, amikor az akkor már nedves kelyhével izgatta a vezért, előre, hátra csúszkálva rajta. Próbáltam én is kényeztetni őt, volt kis kézi izgatás, nyalás, de valahogy most az ő öröme háttérbe szorult - majd legközelebb. Én egyre és egyre magasabbra kerültem a végefelé már arra figyeltem, hogy még ne menjek el és még néhány perc plusszt kaphassak a gyönörből. Aztán persze bekövetkezett a vég, már nem is emlékszem, hogy végül a szájával vagy a kezével végzett ki, de "remegős" orgazmus volt.
    Ahogy kicsit lenyugodtam, két korty a vízből, majd levezető közös fürdés. Ahogy egymást mosdattuk, majdnem kedvet kaptam egy második körre. Ami késik, nem múlik... Öltözködés közben beszélgettük, fény derült egy közös hobbira.
  • Elszámolás:

    A *** mértéke már a telefonban egyértelmű volt. Mintha egy kicsit magasabb lenne a pesti átlagnál (Budán vagyunk :-) ). A rózsaszálakat egy kis borravalóval megtoldam a kis Buddha mellé tettem le.
  • Összkép:

    Egy nagyon egyben lévő (külső és belső egyaránt), kedves és szép lánnyal töltöttem egy igen izgató órát. A beégett képek így több nap távlatából is visszajönnek. Megígértem magamnak is és Neki is, hogy lesz folytatás.
Happy Massage