• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam fel. Elsőre felvette és meg is beszéltük a másnap kora délutánt. Visszatérő vendég vagyok, ezért ő is tudta, kiről van szó. A telefont egymaga kezeli, így nem mindig elérhető, de lehet vele előző nap is egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Én kocsival szoktam menni, de tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. A parkolásra kell egy plusz 5 percet szánni, mivel nem mindig találni könnyen helyet, viszont nem fizetős.
  • Helyszín:

    Egy sok emeletes házban van a lakás, ami diszkréten megközelíthető. A lakás tiszta, rendezett, az ágy is kényelmes, lepedő frissen cserélve. Minden teljesen otthonos, mintha a barátnődhöz mennél. A fürdő tiszta, tusfürdőből van több fajta. Szóval a hely teljesen rendben van és otthonos benyomást kelt.
  • Lány külseje:

    Amira egy fiatal vékony lány. Szépen ápolt hosszú barna haj, kedves arc, vékony csípő formás puha bőrű popsi. A cicik természetesek, ennél fogva nem is olyan kemények és előreállók mint a szilikon társak. Kellemes puha tapintásúak. Amira egy vonzó lány, de a legfőbb értéke nem is a külsejében van, hanem sokkal inkább az, hogy az az érzésed van, hogy a barátnődhöz jöttél, mert pontosan ilyen természetesen és kedvesen viselkedik.
  • Action:

    Ahogy írtam, már többször jártam nála és ez alatt az 5-6 alkalom alatt kicsit egymásra is hangolódtunk. Már tudom mire hogyan reagál és ő is sokkal jobban érzi, mi a jó nekem. A legutóbbi alkalom is nagyon jól sült el, és ez ihlette ezt a második beszámolót is. Érkezés és lepakolás után elmentem fürdeni, majd beléptem a hálószobába, ahol már meztelenül várt. Kicsit ledőltünk egymás mellé és volt alkalmam tanulmányozni a szép testét. Finom csókkal indított majd kérte, hogy feküdjek egy kicsit a párnára, hogy hagy kényeztessen a szájával. Ahogyan azt már leírtam nyelv piercingje is van, akinek ez fontos, nekem bevallom nem igazán ad semmi pluszt. Viszont ez alkalommal a szájjal való kényeztetés nagyon jóra sikeredett. Kevés lány tudja ezt igazán jól csinálni és a gyors siker érdekében túlzásba tudják vinni. Most viszont ő lehelet finoman vette a szájába és nagyon gyengéden kezdett szopni. Nagyon király érzés, amikor szinte csak sejted, hogy éppen hol tart a szájában. Kivételesen jóval tovább hagytam, de nem akartam így elmenni. Mielőtt teljesen végem lett volna kértem cseréljünk gyorsan szerepet. Elkezdtem én is nyalni a finom kis punciját közben a kezeimmel a combjait, finom fenekét és a vékony derekát fogtam át. Láthatóan élvezte amit csinálok. Mikor már teljesen hangulatba hoztam kértem, húzza fel a gumit. Ezt meg is tette gyorsan, majd szemből tettem be. Közben csókolództunk és gyengéden átölelt. Nem kellett sok és végem is lett. A hátralévő időt kicsit csevegtünk, majd mennem is kellett.
  • Elszámolás:

    Az *** teljesen korrekt piaci **. Én utólag **, mivel már ismerjük egymást, de ha jól emlékszem elsőre sem volt probléma. Az alapban minden benne van, amire nekem szükségem van.
  • Összkép:

    Én visszajáró típus vagyok, mert akkor tudok a legjobban kibontakozni, ha kicsit megismerem a lányt. Ha valaki erre a barátnő feelingre vágyik, akkor Amira erre kiváló alany, feltéve hogy megvan a kölcsönös szimpátia. Az alkalmakkor azt éreztem, hogy alkalomról alkalomra tudtam mindig egy kicsivel jobban érezni magam. Szívesen fogok majd még biztosan visszatérni hozzá.
Happy Massage