• Lívia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lívia reagálása

    Kedves Inko!
    Megtisztelő, hogy az első beszámolódhoz engem választottál.
    Nagyon örülök, hogy jól érezted magad nálam és még a hátad is javult.; ) A terápia sikeres; )
    Jól éreztem magam a társaságodban, szívesen látlak ismét ha kellemes kikapcsolódásra vágysz..
    Puszillak
    Lívia

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, hívtam, de nem volt akkor pont alkalmas, kicsit később visszahívott, és meg tudtunk beszélni egy időpontot kicsit későbbre. Ő kezeli a telefonját, korrektül tájékoztatott mindenről.
  • Megközelítés:

    Minden eszközzel könnyen megközelíthető, én autóval mentem, Buda egyik legszebb részén található, de tömeggel is a kapube érkezik az ember :)
  • Helyszín:

    Mint említettem, Buda egyik legszebb része, ezért a helyszín is parádés. Szép, igényes, tiszta hely, hangulatos masszázsszoba, j kellemes világítás, jó zene. A fürdő is tiszta, higiénikus, meg voltam elégedve a helyszínnel is :)
  • Lány külseje:

    Lívia gyönyörű Hölgy! Hangja és kedvessége már a telefonban megfogott, ezt már csak tetőzte személyes találkozásunk. Nem tudok kiemelni semmit külön, szép, arányos teste van, minden porcikája kívánatos, személyisége lenyűgöző. Hangja, kacagása, stílusa és sorolhatnám tovább nagyon megfogó.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem után bekísért a tetthelyre, ahol megszabadultam öltözékemtől, és elkísért a fürdőbe. Gyors fürdés után alig vártam, hogy visszamehessek a kis szobácskába. Feketeneműben várt, megbeszéltük, hogy milyen zene legyen, szerencsére nagyon hasonló a zenei ízlésünk is, így egy kellemes koncertet hallgattunk a masszázs alatt.
    Meghúztam a hátamat, ezért is kerestem fel Líviát, mivel olvastam, hogy a kellemest a hasznossal lehet Nála kombinálni. Kértem egy alapos és szakszerű masszázst, ami valóban az is volt. Törülközők a lábfejem alá, és a lábaimnál indult a maszázs. Nagyon jó kezei vannak, és nagyon jól eső, kellő erősséggel végezte a masszázst. A lábaim után jött a derék, hát, és a célterület, lapocka, majd a karok. Tényleg érezte a kellő erősséget, mindenik területnél, és alaposan átmasszírozott, valóban a masszázson volt ekkor még a hangsúly. Közben jót beszélgettünk mindenről, nagyon értelmes, kedves Hölgy, nem csak általánosságokról fecsegtünk. Miután már úgy érezte, hogy sikerült a problémát orvosolni, fokozatosan lágyabbak lettek a mozdulatok, ráült a lábamra, majd feljebb csúszott a fenekemhez, közben rámhajolt, rámfeküdt, éreztem a lehelletét a nyakamnál. Ekkor kezdőtött az erotikus rész. Valami ürüggyel felállt, majd arra lettem figyelmes, hogy mikor visszatért, akkor már rajta sem volt semmi, csak egy olajos flakon a kezében. :) Felcsillant a szemem, mikor elkezdte magát bőven beolajozni. Nagyon értékeltem, hogy nem bánt szűken az olajjal, szeretem, ha tocsog minden az olajtól, és hát itt ilyen volt. Nagyon bőven használt belőle, engem is jó alaposan bekent először hátul, és indult a nem mindennapi csúszka. Nehéz volt hason feküdni, és egyre nehezebb, ahogy csúszkált, vonaglott rajtam.
  • Levezetés:

    A csúszka masszázst mesterien abszolválja, tényleg igazi csúszka, ezért is mentem Hozzá. Olvastam a korábbi beszámolókban, és teljesen megnyugodtam, hogy jól döntöttem, hogy felkerestem. Megkegyelmezett kényelmetlen helyzetemen, és megkért, hogy forduljak meg.
    Örömmel tettem eleget ennek a kérésének. Majd jött ismét az olajozás, nagyvonaluan kezelte most is az olajozót, rengeteg olaj került ismét kölcsönösen felvitelre, és folytatódott a csúszkamasszázs előlről is. Az elején megbeszéltük, hogy nincs franciás levezetés, de megnyugtatott, hogy nem is lesz rá szükség, jó lesz annélkül is. Így is volt, annyira sikerült felhúznia, hogy a kezével már csak hozzám kellett érjen, és pár simogatás után már el is pattant a húr. Nagyon nagyot élveztem.
    Utána mellém feküdt, és hagyott visszajönni a földre, simogatott, kedvesen beszélt hozzám. Vízzel kínált, ami nagyon jól esett.
    Regenerálódás után elmentem lemosni a sok olajat, nagyon kedves volt, elkísért és segített. Utána még egy pohár víz, és érzékeny búcsú.
  • Elszámolás:

    Maximálisan diszkréten történt utólag, amit a telefonban megbeszéltünk. Nem került szóba, ottmaradt.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt, elmúlt a hátfájások, egy igazi csúszkamasszázs élményben volt részem, amit tudok ajánlani minden hozzám hasonló csúszkamasszázs fun-nak :)
Happy Massage