• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Minden nagyon flottul ment, elsőre felvette, egy óra múlva már tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    Jól ismert utca, jól ismert épülete a IX. kerület rehabilitált részén. A Boráros nagyon közel, autóval és BKV-val is pofonegyszerű megközelíteni, én gyalog mentem a munkahelyemről.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás, kis baszobája, fürdő teljesen rendben. Tusfürdő, szájvíz minden adott. A lakásban éppen a barátnőjét fotózták a másik szobában, a fotóssal egy pillanatra össze is futottam, de engem nem zavart.
  • Lány külseje:

    A képek mindent visszaadnak, gyönyörű fekete lány, csodaszép arccal és szemekkel. Alacsony, popsi nagyon rendben, a cicik kicsit lógnak, de ez az összképen egyáltalán nem ront. Sőt, kimondottan jól áll neki.
  • Action:

    Mélytorok fun vagyok, és az eddigi beszámolókat olvasva, csupa jóra számítottam, és hát szerencsére nem kellett csalódnom:) Először egy kis ismerkedés egymással, puszik, cirógatás, tipi-tapi. Ujjazás elsőre nincs, de ezt előre jelezte is. Csókolózni nem szoktam a lányokkal, ő sem erőltette. Először én kedveskedtem neki odalent, de érződött, hogy nem nagyon rajong érte, műnyögéseket követően azért elkezdett nedvesedni. Nem akartam sokáig húzni ezt a részt ezért kértem, hogy most mutassa meg mit tud. Durva volt, nagyon durva. Olyan vehemenciával kezdett el szopni, hogy még fel sem állt rendesen de majdnem elmentem, pedig bírni szoktam az ilyen mókát. Leállítottam egy pillanatra és mondtam is neki, hogy azt a ***.Röhögött. Inkább felálltam. Na így már ment a dolog. Cuppogós, bőnyálas, csillagos ötös franciát kaptam. Dugtam a száját, ráköpött, a kényszerfrancia értelmét vesztette. Magától csinálta. Fejlelógatós mutatvány is volt, de szólt hogy azt nem bírja sokáig, így nem kínoztam. Az egész akciót végignéztem a tükörben az ágy fölött. Egyetlen dolog hiányzott, nem nézett fel közben, de nagyon jól csinálta, néha teljesen torokig, néha csak makkomát szopogatva, sokszor ráköpve. Sokszor el kellett húznom a dákom a szája elől, mert brutális volt, és nem akartam hamar elmenni. A végén a cicikre verte. NFVSZ nincs.
  • Elszámolás:

    A végén az asztalra helyeztem, addig szó se eset róla. Először voltam nála, mégsem előre kérte. Korrekt. Pesti félórás átlag.
  • Összkép:

    Abszolút ajánlott orál fun-oknak. Ha azt akarod, hogy istenesen szopjanak le, ott a helyed. A kerületben a második (sőt) talán a legjobb akinél eddig voltam.
Happy Massage