• Jessyca

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két nappal a randi előtt kerestem délelőtt telefonon. Azonnal felvette és nagyon kedves hangja volt. Meg is beszéltük a randit, minden simán ment.
  • Megközelítés:

    BKV-val érkeztem, nagyon könnyen megközelíthető helyen van Pest szívében a Keleti Pályaudvartól nem messze. Nem kellett keresnem a házat, mert pontosan megmondta az egyeztetés alkalmával.
  • Helyszín:

    Az épület exkluzív és újépítésű, a lakás rendezett, szép és tiszta, szerintem egy szava sem lehet senkinek. A fürdő is tiszta, volt bőven tusfürdő és szájvíz. A tetthely a célra alkalmas egy masszázsággyal és egy nagy matraccal ami mellett egy tükör található, aminek mindig örül az ember. :) A lakásban talán ketten vannak, de egyáltalán nem zavart, amikor kimentünk a tetthelyről mindig ment az ellenőrzés, hogy ne legyen kellemetlen helyzet, ezen kívül semmilyen atrocitás nem ért. :)
  • Lány külseje:

    Születésnapra leptem meg magam Jessyca-val mivel még nem volt szerencsém fekete istennőhöz.
    Belépéskor megfogalmaztam magamban, hogy nagyon jól választottam, szerintem nála szebb fekete lányról álmodni sem tudnék. A képeknek megfelel sőt még túl is mutat rajta, mert sokkal sokkal szebb mint a képeken, a két dimenzió nem tudja visszaadni Jessyca szépségét. Nem vagyok benne biztos, de talán narancssárga push up-os melltartóban és bugyiban fogadott, sajnos kicsit mással voltam elfoglalva mint a színek megjegyzése. :) Nem egy nádszál vékony alkat, de nem is mondanám kereknek, inkább a kettő között a pont tökéletes kategória. :)
  • Action:

    Nagyon kedves és mosolygós lány, amit már az első pillanatban megfogalmaztam magamban. Belépés után, cipő le majd elkísért a tetthelyre. Levetkőztem, közben szokásos kérdések, mit csinálok, munkából jöttem-e... :) Mégmielőtt fürdésre került volna a sor, mondtam neki, hogy ne vegye le ami rajta van, mert nincs annál jobb mint kicsomagolni az ajándékot. :) Mielőtt kimentünk volna a fürdőbe várni kellett egy kicsit, mert pont mászkálás volt. :) Megmutatta a fürdőt, ahol a lehető leggyorsabban elvégeztem a dolgomat, hogy ne ezzel teljen az idő. Ahogy kiléptem, a nappaliban várt és bekísért a tetthelyre széles mosollyal. :) Ezután még kiszaladt a fürdőbe egy pár percre, addig az ágyon vártam.
    Ahogy visszaért leült mellém és elkezdődhetett végre a mennyország. Elkezdtem volna csókolni viszont konkrét csókra nem sikerült rávenni, ami talán az egyetlen fájó pont az együttlét során, inkább szájrapuszik voltak. Aztán elkezdtem puszilni a nyakát, mellét majd nagy nehezen kis segítséggel levarázsoltam a melltartót. Nagyon szép melle van, nagyságra is és formára is. Ha már lekerült elkezdtem izgatni a mellbimbóit majd néha visszatértem az arcához. Kértem, hogy feküdjön hanyatt, hogy tovább folytathassam a felfedezését. Lekerült a bugyija is és végre megláthattam a lényeget, szép, húsos puncija van. :) Ismét elindultam az arcától lefelé megkezdve a kalandomat, elidőzve egy kicsit a mellein, hasán és végre megérkeztem a kelyhéhez. Először a combjára adtam puszikat egyre közelebb haladva a puncijához. A célnál eltöltöttem szerintem nem kevés időt először csak a nyelvemet használva, majd az ujjamat is de a legnagyobb sajnálatomra nem sikerült a csúcsra juttatnom. Nagyon szűk, először amikor az ujjamat bedugtam, nem kicsit meglepődtem és eléggé felizgatott. Azért sikerült pár kéjhangot kiadnia és mikor végeztem megdicsért, hogy finom vagyok. :)
    Cseréltünk, elkezdett ő is felülről haladni, puszilgatta a mellbimbómat és haladt lefele amíg le nem ért az egyszeműmhöz. Annyira jó a technikája, hogy nem kellett sok idő, hogy teljesen felébredjen a farkam, majd arra kellett koncentrálnom, hogy nehogy elmenjek olyan jól csinálta. Néha úgy eltüntette a szájában, hogy nem hittem el. Egy idő után le is állítottam, alig kellett volna még egy fél mp és elkezdtem volna lövöldözni, mivel egylövetű vagyok, mondhatni szerencse, hogy ez nem történt meg. :)
    Felvarázsolta a védőeszközt és kértem, hogy üljön belém. Az az észrevételem, hogy szűk nagyon megállta a helyét, eszméletlen finom volt amikor ráült. Lassan, de ütemesen elkezdett lovagolni kihasználva az egész hosszát az egyszeműmnek. Mivel ezt nem lehetett sokáig bírni, pár perc után mondtam, hogy forduljunk és bepróbálom hátulról. A fenekét látva megálltam egy pillanatra, ilyen szép, kerek és egyáltalán nem nagy fekete feneket ritkán lát az ember, bárcsak ezzel álmodnék minden este, minden reggel nagy mosollyal és kipihenve kelnék fel. :) Hátulról tologatva a látványra nincsenek szavak, egész nap el tudnám nézni a kis kerek fenekét, itt töltöttem el a legtöbb időt hátha sikerül beégetni az agyamba ezt a képet. Sajnos, nem volt túl nedves, ezért a nyálával próbálta megoldani a problémát, ami inkább a következő misszi pozícióban jelentett problémát. Kicsit le is kókadtam egy kis idő után. A mentése viszont tökéletes volt, egyből felajánlotta a franciát én meg egyből mondtam, hogy akkor már 69 legyen, legalább újra a számban érezhetem a kelyhét. Az előbb említett technikát használva nem kellett sok nekem és máris közel kerültem a csúcshoz és még a lövés előtt megkérdeztem, hogy mehet-e az arcára, annyit mondott, hogy neki mindegy csak a szemére vigyázzak. :) Megfordultam és megadtam a kegyelem döfést, fantasztikus volt.
    Ezután kiment egy pár percre kiöblíteni a száját, de, szerintem le is zuhanyzott.
    Miután visszajött felajánlottam, hogy megmasszírozom, amit meglepődve elfogadott. :) Legalább volt időm végigmenni mégegyszer az egész kis csodálatos testén. :)
    Közben beszélgettünk, nem nagyon volt szabad perc, mondhatni végigbeszéltük a megmaradt időt a masszázs közben, majd ő is megmasszírozta a derekamat és hátamat, ami nagyon jól esett.
    Idő lejárta miatt, öltözés majd puszik és távozás.
  • Elszámolás:

    A legvégén tettem le a masszázspadra a megbeszélt ***, ami teljesen átlagos, valójában sokkal többet kaptam tőle.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt a randi, örülök, hogy mellette döntöttem és hogy ilyen jól sikerült. Nála szebb fekete lányt, nem nagyon kívánhat az ember fia. :)
Happy Massage