• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Napközben telefonon hívtam, nagyon gyorsan és könnyen állapodtunk meg egy 5-6 órával későbbi találkában, egyértelműen jeleztem neki, hogy mit szeretnék, amibe simán belement.
  • Megközelítés:

    Nem messze dolgozom, így meló után elsétáltam a tett színhelyére, de BKV-al is könnyen megközelíthető, hála a villamosoknak. Kocsival is, parkolást nem mértem fel, hely tuti van, de azt nem tudom kell-e fizetni érte. Hozzáteszem, közel sem ott van a helyszín, mint ahogy a térképen itt jelölve van.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű házban egy egész tágas lakás, ami egyértelműen a lány privát lakása, érezhetően is ebben él. A fürdőben van zuhanyzó és kád is, mi a kádba mentünk, de óvatosan kellett bánni a zuhanyrózsával, mert állítólag előző nap szétjött. A hálószoba a célnak teljesen megfelelő, igazából csak egy lepedő volt az ágyra terítve.
  • Lány külseje:

    Lilike nagyon kedves, közvetlen, mosolygós. Egy türcsiben várt, ő is aranyosan meglepődött pozitívan a koromon és a kinézetemen, helyes volt. Azért az egyből leesett, hogy a képek elkészülte óta jelentős idő eltelt és sok minden változott rajta külalakban, így felszedett pár kilót és a szüléstől eléggé repedezett lett a hasa, így a képek és a valóság nem annyira fedi egymást, de ettől még maradtam, mert bár nem olyan jó nő, mint a képeken tűnik azért nem rossz és ki voltam éhezve. Kicsit borostás is volt lent...
  • Action:

    Telefonban kértem pisi szexet is, direkt bőven időben jeleztem felé amikor a fürdő felé vettük az irányt és mondtam neki, hogy akkor ez is legyen, nem emlékezett rá, hogy említettem volna, na mind1. Nekem meg nem ment, hiába próbálkoztunk. A fürdőből a szobába vezetett az utunk, én az ágyon feküdtem és minden különösebb elősimogatások és csókok nélkül rátért a meredező farkamra, amit nagyon szépen meg is dicsért és aggodalmát fejezte ki kicsit, hogy egy gumija van már csak és nem biztos, hogy jó lesz rám, de szerencsére megoldotta. Hozzáteszem örültem volna, ha csókolózunk. Nem nagyon akarta, hogy nyaljam, egyből a lényegre akart törni és, ahogy előttem oly sokan is leírták a szokásos hason fekvős, fenék odatolós, kevés mozgásos pózt ajánlotta fel. Értékelte a farkamat a punciban, szépen nyögött és kérte, h erősebben és keményebben dugjam, de sajnos éreztem, hogy közeleg a vég. Még utolsó leheletemmel mondtam neki, hogy forduljon meg, gumi le és szépen szétspricceltem az arcát. Törülgetés és pár perc dumálgatás után ruha fel és távozás.
  • Elszámolás:

    Telefonban hiába egyeztünk meg valamiben, nem úgy történt, ezt kicsit sajnáltam. Így a perverzkedős szexből végül csak egy átlag-körüli szexecske lett, amiért a pesti átlagnak v talán kicsivel felette lévő fél órát tettem a végén az asztalra.
  • Összkép:

    Ahogy írtam is, amiért mentem nem kaptam meg maradéktalanul, kicsit letudósnak és kényelmesnek éreztem az egészet, ezért is került nálam a lehetne jobb kategóriába. Sajnos már nem a képeken látható szexbomba várja az embert és nem azzal a sok lehetőséggel, ami az étlapon szerepel. Ettől függetlenül nem érzem átverésnek meg semmi, csak többet akartam egy jobb csajtól.
  • Webi megjegyzése:

    Átlagosként teszem ki. Nem emlékezhet minden telefonbeszélgetésre, és a kívánságod, amit megbeszéltetek nem rajta múlt hanem rajtad ő teljesítette volna.
Happy Massage