• Niki29

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki29 reagálása

    Nagyon nagyon köszönöm kedves beszámolódat! ☺ Nos, igen, nem először jársz nálam, s a veled töltött idő még mindig különleges számomra. Te tudod miért. ☺ Mindig hangsúlyozom hogy a partnerrel eltöltött idő minden esetben személyre szabott. De ez így van jól, hisz nem vagytok egyformák. Szerencsére! ☺☺

  • Egyeztetés:

    Két nappal előtte próbáltam hívni, de éppen nem vette fel. Visszatérő vendégként egyből sms leírtam, hogy mikor szeretnék menni, és mennyi időre. Nem sokára jött a válasz is, hogy az időpont megfelelő.
  • Megközelítés:

    Debrecenben nem ismerem a tömegközlekedést, de gondolom én, hogy a villamos végállomásnál található Niki, ezért gondolom a tömegközlekedés sem rossz.

    Én kocsival megyek mindig, a parkolással sosem volt gond, és ingyenes (vagyis úgy tudom, hogy így van. Ha nem akkor eddig még engem nem büntettek meg :) )

    Telefonban jól mondja el a megközelítést, ámbár én mindig bambáskodom egy kicsit, ami nem Niki hibája.
  • Helyszín:

    A lakás egy panel épületben található. A lakás teljesen felújított. Részleteket sokan leírtak már. Én csak azt tenném hozzá, hogy ugyan nem a fürdés miatt megy az ember, meg hasonló, de azért az a kezdeti pár perc azért nem mindegy, hogy milyen környezetben zajlik. Túl lehet lépni azon, hogy lepukkant fürdőszoba, de azért már a kezdésnél adhat egy rossz hangulatot. Nikinél minden természetes, és úgy lett a lakás kialakítva, hogy a belépéstől kezdve az ember azt érzi, hogy hazaérkezett a barátnőjéhez.
  • Lány külseje:

    Az előző élmények miatt megyek, és nem a képek alapján. De a hirdetett képeknek teljesen megfelel minden.
    Én kb. 1 éve voltam utoljára nála, annyi változott, hogy a tüsi haja helyett most félhosszú haja volt, növeszti. Nekem jobban tetszett a tüsi haj, de hogy mennyire nem lényeges: ha nem mondja, akkor észre sem vettem volna ezt a változást.
    Úgy fogadott, mint amikor a nő hazavárja a barátját - értve ez alatt az öltözködést, és a hangulatot is.
  • Action:

    Mivel az átlagos 15 perc késés helyett most pontosan érkeztem (messzebbről érkezem mindig, mint Nyíregyháza, Budapest, így nem mindig tudom kiszámolni a menetidőt, de Niki eddig nem problémázott ezen), így még a reggeli előtt érkeztem. Így beszélgetéssel kezdtünk, miközben ő reggeli pár dolgot bekapott. Ez idő szempontjából nem gond nálam, mivel 3 órát kértem, és ez egyébként is hozzájárult a BF hangulathoz. Megbeszéltük közben, hogy kivel mit történt az elmúlt egy évben.
    Ugyan visszatérő vagyok, így izgulás nincsen, de emlékszem rá, hogy mikor először voltam nála, még szinte "pályakezdőként", mint vendég, kb. 10 másodperc alatt a kezdeti izgulást a semmivé foszlatta.

    Majd jött a "kötelező" együtt fürdés zuhanyzás, ahol Niki mindenemet megmosdatott, kiemelt figyelemmel, és vágykeltően azon testrésztrészemet, ahová a férfi embernél leszokott tódulni a "gondolkozás" ilyen esetekben. Zuhanyozás után átmentünk a szobába, ami a cél érdekében berendezett. Az ágy hatalmas, két szélére lefeküdve, teljesen fárasztó lenne átnézni a másikhoz, annyira messze lenne. Na de mi nem azért mentünk be, hogy távol legyünk, hanem hogy minél közelebb.

    Kezdetben módszeresen mindenhol végig puszilt, ami a legdurvább vágyfokozó, ahogy Niki csinálja. Hosszúra elnyúlt, franciával folytattuk. A kedvencem. Tudni kell, hogy jobban bejön, ha a hölgy élvezi, mint mikor én. Így miután az orgazmus pillanatok előtti változtatásaim miatt nem akart neki összejönni, ezért kölcsönösből egyéni kényeztetésre váltottunk, szétterpesztett lábbal felfeküdt, és "kikövetelte", hogy a nyelvem segítségével a csúcsra juttassam.

    Aktus hagyományos misszionárius pózban történt, ahol a hosszas kényeztetés eredményeképpen nem volt hosszú, de annál intenzívebb, és csodálatosabb. Aktus után még puszilgatás.

    Lenyugvás után közös zuhanyzás, beszélgetés még(ami közben minden lehetőséggel felszerelt hűtőjéből kínál minden félével is).
  • Elszámolás:

    Utólag. Mivel végül három óra helyett kettővel egy kicsit több lett, így a kétórányi ***.
  • Összkép:

    Mint eddig is, teljes megelégedettséggel távoztam Nikitől. De szerintem elég nehéz lenne, ha másképp lenne, mivel Niki szerintem olvas a férfiak gondolataiból, és így nem nehéz teljesíteni a nem kimondott vágyakat sem.
    Én már az első alkalommal sem beszéltem semmi koreográfiát le vele, de akkor is, és azóta minden egyes alkalommal úgy alakult az együttlétünk, hogy maximálisan elégedett voltam. Tudta, hogy mi kell nekem, és többek között tudja azt is, hogy mi kell neki. Teljes természetességgel csak úgy megtörténik minden.

    Nem időszámolós, nem is emlékszem, hogy láttam-e órát nála. Lehet, hogy beépített biológiai órája van. Sosem csinált sem késésből (én előtte azért korrekten jelzem, ha már látom, hogy késem), sem későbbi elmenetelből gondot. Mint ahogy egy barátnő sem szokott gondot csinálni.

    Köszönöm ezt a csodálatos együttlétet.
Happy Massage