• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szombat este hívtam miután egy másik hölgy ott hagyott a "***" és nem volt elérhető telefonon miután leegyeztettünk időpontot. Másnap reggelre tudott időpontot adni.
  • Megközelítés:

    Többször is jártam már itt, nem volt nehéz megtalálni. Tömegközlekedés terén nagyon jó helyen van. Rengeteg busz megáll a közelben és a 4es metró is, Móricztól kb. 5 perc sétára. Kocsival fizetős a parkolás, délelőtt voltam, akkor láttam még szabad parkolót.
  • Helyszín:

    Kis garzon lakás, épp költözőfélben, költözik egy másik kerületbe. Célnak megfelel, nagy, kényelmes ágy. Fürdő icipici a lakásból adódóan, tusfürdő/szájvíz tekintetében van bőven választék. Törülköző nagy és puha, nem egy kéztörlő nagyságú. Mindenre figyel.
  • Lány külseje:

    Mit is mondhatnék, ami képekből nem jön le. Nekem teljesen az ideálom. Vékony magas kis csajszi. Gyönyörű arc, formás popsi, és azok a hosszú combok. Már attól beindulok, hogy felidézem őt fejben.
  • Action:

    Elég érdekesre sikerült a találkozó összehozása, de iszonyatosan örülök, hogy végül így alakult. Szóval úgy történt, hogy másik hölgyhöz jöttem fel Pestre szombaton, vidéki vagyok, kb. 2 óra volt oda az út. A hölgy szó szerint **** hagyott, kikapcsolta mobilját, nem volt elérhető. Mérgemben, hogy ne legyen teljesen elrontva a napon, gyorsan keresgélni kezdtem a hölgyek között és akkor pillantottam meg régi kedvencemet. Ingerülten hívtam a helyzetből adódóan,de mikor meghallottam hangját teljesen elmúlt minden idegeskedésem és tudtam, hogy végül nagyon jól fog ez alakulni.
    Sajnos aznap nem jött már össze a randi, másnapra tudtunk időpontot egyeztetni. Szóval 2 óra haza (4 óra elment a semmi).
    Másnap reggel találkoztunk. Ajtóban megölelt és nagyon örült, hogy eljöttem hozzá. Előző alkalommal vittem neki egy sárga rózsát, és megígérte, hogy következő alkalommal elmondja mit jelent (persze közben én is megnéztem mit jelentenek). Most hoztam egy rózsaszínt és a sárgát (direkt, jelentésük miatt). Nagyon örült neki, egyből képet készített és küldte barátnőjének, nagyon aranyos volt. Egyből kaptam 2 csókot, aminek nagyon örültem, ilyen nem szokott előfordulni velem.
    Gyorsan elmentem fürödni. Miután végeztem az ágyon várt még egy rózsaszín ruhában (kértem ne vegye le,mielőtt elmentem fürdeni). Oda bújtam hozzá, elkezdtünk csókolózni. Szépen lefektettem ágyra, először nyakát, majd a melleit kezdtem el csókolgatni. Végül visszatértem az ajkaira. Átölelt, magához húzott. Végül lejjebb ereszkedtem, finom pici csókokat adtam combja belső felére és egyre jobban megközelítettem célomat. Először finoman, lassan elkezdtem nyalni, úgy vettem észre nagyon tetszett neki. Jobb kezemet megfogta és elkezdte szorítani, amíg én a ballal a csiklóját simogattam. Lábát összeszorította és egyre kéjesebb hangokat adott ki, de sajnos végül nem sikerült eljuttatni a csúcsra, de nagyon-nagyon közel jutottam (remélem megerősíti :)). Utána ő következett, beült lábaim közé, lassan végig nyalta a szerszámom, közben a szemembe nézett végig. Szép lassan kezdi, folyamatosan fokozza tempót, közben egyik kezével a golyóimat simogatta. Iszonyat jól csinálja, nem kellett sokáig várni, az első adag a szájába landolt.
    Félidőben voltunk, gyors zuhi, aztán egy kiadós beszélgetés. Régen voltam nála, de ő az egyetlen akihez ennyiszer vissza járok, valami nagyon megfogott benne, talán a közvetlensége, hogy lehet vele beszélni, vannak közös témák. Nagyon, okos értelmes lány.
    Második menetet ő hozta szóba, szeretem, ha a lány kezdeményez. Kis franciával kezdtünk, de most nem akartam, hogy úgy járjunk mint előbb és gyorsan gumit kértem. Kedvence a kutyus, ágy szélére álltam és úgy hatoltam belé. Iszonyatosan szűk, a szó leges-leges pozitívabb értelmében, öröm, ahogy hátulról dugod és közben azok a hangok amiket kiad, imádom. Elején szép lassan, fokozva tempót egyre hangosabban nyög, nem kellett sok és végem lett.
    Le is telt a 1,5 óra amire mentem. El se hittem, hogy ilyen gyorsan elrepült az idő. Zuhi, ajtóban még egy kis beszélgetés, ölelés és ahogy kezdődött úgy ért véget 2 csókkal. Én meg mint első bálozó kilépek vigyorgó arccal az ajtón és fel se fogom mi történt az elmúlt 1,5 órában :)
  • Elszámolás:

    Hajszál pontosan pesti átlag. Előre oda adva, nem kérte, de én így szerettem volna.
  • Összkép:

    Eddigi legjobb élményem. Remélem neki se volt rossz :).
    Imádom őt, többször kell meglátogatnom. Remélem az új helyen lesz nagyobb fürdő és a közös fürdés is megtalálható lesz étlapon (kis célzás).
Happy Massage