• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, már több mint egy héttel korábban jeleztem, hogy mikor fogom meglátogatni, pár nappal előtte pedig pontosítottuk a tervezett időpontot. Az egyeztetés könnyű volt. Előző nap írtam neki egy sms-t, hogy biztosan számíthat rám, visszaírt, hogy vár.
  • Megközelítés:

    Mind tömegközlekedéssel (vonat, busz, metró), mind autóval könnyen megközelíthető, pár perc séta a Kelenföldi pályaudvartól. Ahogy láttam, lehet a közelben ingyenesen parkolni.
  • Helyszín:

    A házban kicsit sokat kellett liftezni (Brenda lejött elém, mert a kaputelefon nem volt OK), viszont a lakás nagyon tetszett, ízlésesen van berendezve, minden adott a jó hangulathoz. A fürdőben szájvíz, bő választék tusfürdőből, jó minőségű törölköző, szóval minden, ami kell.
  • Lány külseje:

    Brenda nagyon nőies nő, van mit fogni rajta; szép, arányos a teste, és rendkívüli erotikus kisugárzással rendelkezik.
  • Action:

    Már felfelé a liftben csókolóztunk, aztán Brenda megmutatta a lakást, ahol még nem jártam, a korábbi helyén igen, de nemrég óta érhető el itt. Utána zuhanyoztam, visszatérve Brenda már egy fekete melltartóban, nagyon szexi leopárd-mintás tangában, és fekete harisnyában várt rám. Csókolózni kezdtünk, majd a melltartó hamar lekerült, a harisnya szintén, közben Brenda lent is üdvözölt. A leopárd-mintás tangájától elég egyéni módon szabadítottam meg, ami nagyon tetszett neki, mint ahogy az is, ahogy megcsikiztem. (Megbeszéltük, hogy sikerrel vadásztam leopárdra a Fekete Párduc Völgyében.) Az előjátékot tovább folytatva tejszínhabból különböző ábrák kerültek Brenda testére (nyakék, szívecske stb), amelyek utána a nyelvem által eltűntek róla, majd cseréltünk, ő rajzolt és evett rólam. Ezután 69-be fordultunk, majd egy rövid ideig tartó kutyapóz után ismét 69 következett. Brenda ekkor jutott el a csúcsra, aminek érezhetően és jól hallhatóan hangot is adott. Pihenésképpen összebújva beszélgettünk egy kicsit, majd Brenda ismét bizonyította, hogy nem véletlenül írtak róla annyi jót: finoman, de kellő erővel franciázva kényeztette a kisfőnököt, én pedig csak élveztem, hogy milyen jól csinálja. Mondtam is neki, hogy abba ne hagyja, és végül óriásit élveztem a szájába. Hagyott lenyugodni, majd a végén ismét összebújtunk egy kis beszélgetésre. Az idő lejártával (kissé túl is léptem, de Brenda maximálisan tolerálta) a fürdőbe vettem az irányt, majd jó hangulatban, elégedetten és kielégülten távoztam.
  • Elszámolás:

    Korrekt, érkezéskor kitettem, szóba sem került. Egy kis személyes ajándékot is vittem Brendának, aminek nagyon örült.
  • Összkép:

    Végig nagyon jól éreztük magunkat és egymást, szuper hangulatban telt a randi, Brenda abszolút jól csinálja, amit csinál, nem először és nem is utoljára jártam nála.
Happy Massage