• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Drága!
    Előre leszögezem,hogy mindenkinek tiszta legyen a helyzet,nem fogok magyarázkodni,törölközni,minden úgy volt ahogy le van írva a beszámolóban.

    Drága Pmobil!
    Mint ahogy írtam is Neked az esti levelemben őszintén,tiszta szívből sajnálom a tegnap történteket,már csak azért is,mert végtelenül kedves,toleráns és ami a legjobban bánt....,hogy nagyon szimpatikus voltál a számomra és még is az történt ami.
    Ha ismételten találkozni fogunk,annak örülni fogok,....és tudod mit,köszönöm,hogy megírtad ezt a beszámolót,a saját hibámból tanulhatok,semmi másból.
    Mert igen is rá kellett jönnöm, itt volt az ideje,hogy valaki felrázzon,kőkeményen a helyükre kell tennem ismételten a dolgokat,mert én nem ilyen vagyok!
    Még egyszer bocsánat és rettenetesen sajnálom.
    Puszi
    Enikő

  • Egyeztetés:

    Ezen az oldalon kértem két nappal korábban az időpontot, és még aznap visszajelezte, hogy tud fogadni. Ma pedig telefonon hívtam, hogy megerősítsem a kérésemet. Nem vette fel, de pár pillanat múlva visszahívott. Teljesen könnyen ment, ahogy annak lennie kell.
  • Megközelítés:

    Hajnali ébredés és 600 kilométer vezetés után döbbenetes élmény volt a pesti csúcsforgalomban eljutni Hozzá. Szerencsére bekalkuláltam ez az időpont kiválasztásakor,, és 1 órával korábban a közelében leparkoltam. Helyet könnyen találtam, a parkolás fizetős. A ház sokemeletes és könnyen megtalálható. Az oldal által online megadott házszám nem volt teljesen pontos, de ez már a telefonon történő egyeztetéskor kiderült. Bkv. is jár arra.
  • Helyszín:

    A lifteket utálom, gyalog sasszéztam fel a lakáshoz. Kicsi emeletek vannak. :) A lakás nagyon szép. Az ágy elég nagy, és magas építésű. Szépen be volt vetve.A szobában tisztaság uralkodott. A lakás többi helyiségéről nem tudok beszámolni, mert nem láttam. *** - pontosabban egy kutyával - fogadott, a diszkréció adott.
  • Lány külseje:

    Egy fürdőtörölközőben fogadott. Ez rajta is maradt amíg ott voltam. Ami kilátszott belőle, az szép és kívánatos volt azzal együtt, hogy a fényképek szemmel láthatóan nem az idén készültek.
  • Action:

    Action? Az elmaradt. :)))

    Most voltam Nála először, és ezért - meg egyébként is fel volt dúlva a kipurcant légkondi miatt - ismerkedő beszélgetéssel kezdtünk. Kutyákról és leginkább férfitársaim elképesztő megnyilvánulásairól mesélt történeteket. Némelyik rettentően gusztustalan volt, és kicsit elszégyelltem magam a férfinem nevében. Láttam Rajta, hogy jólesik neki kicsit kiöntenie a lelkét és lehiggadnia a peches napja (éve) miatt, ezért, meg persze az udvariasság követelménye miatt is hagytam hogy beszéljen.
    Amikor Hölgyekhez megyek, akkor semmi olyat nem viszek magammal, amit esetleg ott felejthetek. Így órát sem. A szoba falán sem láttam órát. De éreztem, hogy vészesen fogy az idő. Egy alkalmas pillanatban ezért megkérdeztem, hogy hány óra van. Pontosan egy órája voltam már ott... Mivel pedig én Enikő idejéből is egy órát akartam igénybe venni, és az enyémből is ennyit szántam rá, ezért megköszöntem a beszélgetést, és eljöttem. Marasztalt volna még Enikő, de nekem ennyi időm volt. Se több, se kevesebb.
  • Elszámolás:

    Mivel igénybe vettem az egy órát Enikő idejéből, ** ott akartam hagyni az előre megbeszélt ajándékot. Ő azonban nem hagyta. Végtelenül korrekt volt!
  • Összkép:

    Egy csinos, kedves teremtés Enikő! Talán kevesebb udvariassággal többre mentem volna...Így maradt némi hiányérzetem, de ez kölcsönös.
Happy Massage