• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, s szerencsére elsőre elértem. Kedvesen tájékoztatott minden lehetőségről, elmondta az ***, s még aznap találkoztunk. Az utcába érve telefonon elmondta a pontos címet, s a kapucsengő kódot is.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, az Arany János metrómegállótól pár perc sétára rendel, könnyen megközelíthető. Aki autóval érkezik, annak is könnyű dolga van, mert a szomszéd házban egy fizetős parkolóház üzemel viszonylag elfogadható áron.
  • Helyszín:

    Egy új építésű társasházban rendel. A ház nagyon szép, diszkrét, s tiszta. A lakás kiváló állapotú, igényesen berendezve, olyan, mintha haza érkeznél:) A lakás egy konyha/ egy nappali, egy hálóból, s egy fürdőből áll. A nappaliban egy kis üvegasztal, s egy kanapé a ruháknak. A fürdőben zuhanyzó sok tusfürdővel. A hálóban egy hatalmas klassz franciaágy. A lakás légkondícionált.
  • Lány külseje:

    Egy gyönyörű combfixben és fehérneműben fogadott. A teste gyönyörű, fehér bőr, semmi tetoválás, nekem nagyon tetszett. Hosszú combok, hosszú barna haj. A mellei gyönyörűek, bármeddig el tudnék velük játszani. Az arca szép, bár elsőre furcsa volt. Összességében egy nagyon klassz csaj.
  • Action:

    Amikor beléptem a lakásba, már fehérneműben várt, zuhanyzás után először ebben állva felcsigázza az embert. Gyönyörű, ahogy a fenekét mozgatja, s közben foghatod a hatalmas mellét:) Majd natúr francia, klassz az arcát, s a hosszú haját nézni munka közben:) Majd elterült a franciaágyon, a feneke alá párnát helyezett, s elkezdődött az első menet. Olyan klassz a nő, hogy nem lehet sokáig bírni.
    Majd gyors zuhany, s visszatértem mellé. Egy kicsit beszélgettünk, s rátértünk a második körre. (Ezt nekem kellett javasolni, az idő rohamos múlása okán) Ez a kör egy pózban zajlott, ő volt alul, én pedig felül. Így lehetett legjobban hozzá férni, látni a melleinek hullámzását:) Majd megtörölgetett, s elmentem újból zuhanyozni. Visszaérve felöltöztem, csók, s gyors távozás.
  • Elszámolás:

    Minden az előzetesen megbeszéltek szerint történt. A nappaliban az asztalra tettem a ***, s mentem zuhanyozni. Én javasoltam, bár valszeg hamarosan ** is volna. A pesti átlagnál **, de egy klassz élménnyel ajándékoz meg **.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, jó volt megérinteni, megcsókolni, teljesen elfelejteti az emberrel a mindennapok zaját. Valszeg még visszatérek hozzá:) Mindenkinek ajánlom, aki egy romantikus egy órát szeretne vele eltölteni:)
Happy Massage