• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nagyon egyszerű volt, felhívtam szinte rögtön felvette, mondtam egy időpontot, ő mondott egy korábbit, amiben megegyeztünk.
  • Megközelítés:

    Rendkívül egyszerű odatalálni, csak toronyiránt kell menni :) Parkolás nem tudom hogy fizetős(motorral mentem), de hétköznap délután amikor voltam, volt néhány szabad hely. Tömegközlekedéssel is biztos könnyű, van busz metró arrafelé.
  • Helyszín:

    Régebbi típusú ház, a célhely sokadik emeleten emeleten van (azért annyira nem sok :) ) lift is van, bár szerintem előbb fel lehet érni gyalog. A lakás megfelelően volt berendezve (annyira nem nézegettem :) ) volt zuhanyzó is (függönyt elhúzni mert könnyen el lehet áztatni a fürdőszobát). A akciószobában 2 fotel, nagy ágy mellett tükör amiben lehet csodálni Timi idomait menet közben. Szobában kicsit talán kevés a fény, egy egész picivel erősebb világítás talán nem ártana.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép kicsi lány (legalább is hozzám képest), helyes arccal, és gyönyörű feszes formás testtel, imádni való tenyérbeillő mellei vannak, és nagyon fiatalos, szűk puncikája.
  • Action:

    Utcai ruhában fogadott (ha jól emlékszem, mert nem a ruhájára koncentráltam :) ), majd kaptam egy törülközőt, és megcéloztam a zuhanyt.
    Gyors zuhany után már meztelenül fogadott, kicsit meg is lepődtem milyen fantasztikus teste van (tényleg felülmúlja a valóság a képeket). Lefeküdtem az ágyra, majd odaült mellém, és elkezdte kényeztetni a kezével a szerszámomat, miközben beszélgettük erről-arról, én pedig közben tapintással megvizsgáltam a testét, főleg a melleire koncentrálva.

    Utána elkezdett franciázni, lágyan, lassan, és néha kicsit tempósabban.
    Sajnos az én hibámból kb csak 70%-os keménység jött össze, mivel eléggé nehezen oldódó típus vagyok (nem csak akkor ha szexről van szó, hanem úgy általában amikor új emberekkel találkozom), ráadásul ez volt az első alkalom, hogy ilyen *** igénybe vettem, és bár időben sokat aludtam az éjszaka, az alvási minőség nem volt túl jó, köszönhetően a tegnapi vacsorának, és egy szúnyognak... De gondoltam, azért is elmegyek, mert ha így folytatom, még hetekig húznám :D

    Megvizsgáltam közelebbről a nyelvemmel és a szájammal a punciját is, finom volt, bár nem időztem itt sokáig, mert a 70% készültség elkezdett csökkenni, így kértem hogy vegye kezébe a dolgokat.
    Ez 70%-os készültség is azért elég volt ahhoz, hogy rám adja a gumit, és meglovagoljon, ami néhány perc múlva (igazából fogalmam sincs mennyi volt :D ), ahhoz vezetett, hogy gumiba durrantottam. (Bár belegondolva, ha éppen jó formában lettem volna, már a franciánál eldurranok, viszont olyankor "van mááásik" :) ) Eredetileg úgy terveztem, pár pózt kipróbálunk a lovagláson kívül, de olyan kellemes volt, hogy inkább hagytam magam.

    Utána letisztogatott, és tovább beszélgettünk, elmesélt pár érdekes sztorit, miközben simogattam Timi tökéletes testét, és bár jó lett volna, de sajnos nem igazán álltam készen arra, hogy még egy menetet lenyomjunk (majd talán legközelebb amikor már kicsit rutinosabb leszek :) ).

    Végül lezuhanyoztam, Timi megmutatta nekem az egyik cicáját, majd felöltöztem, és rájöttem hogy elhagytam egy kulcsfontosságú eszközt, aminek keresésében Timi is segített, de sajnos nem lett meg, valószínűleg már az utcán elhagytam. (Timi: még egyszer bocs hogy picit feltartottalak ).
    Hazafelé jövet kitaláltam pár dolgot, mit művelnék még ezzel a lánnyal, de ez marad a következő alkalomra.
  • Elszámolás:

    A telefontban megbeszéltük, csak alapokat kértem. Csak a végén rendeztük az ajándékot, pedig ugye én "elsőbálozó" voltam, mégsem **előre (nekem is csak a levezető zuhanynál jutott eszembe, hogy rendezni kéne a dolgokat).
  • Összkép:

    Timi aranyos, kedves, barátságos lány, jót lehet vele beszélgetni, és jól tudja kényeztetni a férfiembert. Egyszerűen megközelíthető helyen rendel, diszkréten. Azt hiszem vissza fogok térni hozzá, de akkor kicsit jobban "felkészülve", és kevésbé feszülten, hiszen már tudom mire számíthatok :)
Happy Massage