• Tiffany

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mint ahogy a hirdetésben is le van írva, közvetítőn keresztül lehet időpontot egyeztetni vele, először furcsa volt, de oldódott a hangulat, és korrekt tájékoztatást kaptam mindenről.
  • Megközelítés:

    Könnyen elérhető, aki ismeri a várost, de aki nem az gps segítségével odatalál. Parkolni a ház mögött ingyenesen lehet. Tömegközlekedés is jó lehet, ugyanis közelben láttam buszmegállót.
  • Helyszín:

    A célnak tökéletesen megfelel, számomra kellemesen berendezett panelról van szó. Kihúzható ágy van a szobában ( jó nagy) . Fürdővel is minden rendben volt, nem találtam kivetnivalót itt sem.
  • Lány külseje:

    Elsőre kicsit aggódtam, hogy a retusált képek visszaadják-e a valóságot, de egy csinos lány nyitott ajtót. arcát átlagosnak mondanám. Alakja is tetszett, bár jobban tetszett volna, ha nem fürdőköntösben nyit ajtót, hanem abban a ruhában amit ez alatt takargatott.
  • Action:

    Megbeszéltük a részleteket, és elmentem fürdeni. Visszaérve kis simogatásba kezdtünk, hogy ellazuljunk mindketten. Nem volt olyan kezdeményező, irányítani kellett kicsit, hogy mit szeretnék, de nagyon jól esett amit csinált. Konkrétan a franciájáról van szó. Kicsit lehetett gyorsítani nála a tempót, de csak olyan félgőzzel. Ezután én kényeztettem, amit nagyon jól fogadott.. sóhajtásokkal nyögdécselésekkel, és a végén el is élvezett. Kértem , hogy még szájával kényeztessem kicsit, mert az annyira jó esett. Többször visszakérdezett, hogy jól-e csinálja, természetesen igenlő volt a válasz.
    Jeleztem neki, hogy mikor mondom húzzon védőfelszerelést, és üljön bele az ezredesbe, és lovagoljon meg. Ez meg is történt, nagyon hevesen csinálta, látszott rajta, hogy élvezte ő is. Felváltva hol ő mozgott rajtam felülről, hol én mozogtam benne alulról.... Felajánlottam neki, hogy folytassuk misszionárius pózban. Itt is lassabb, gyorsabb tempót diktáltam, ami meg is hallatszott, mert csendben nem bírta megállni a drága:) . Mivel éreztem, hogy lassan végem lesz , és erőm is el-el fogyogatott, így kértem, forduljon meg, hogy hátulról is érezhessem a punciját.
    Végkifejlet előtt kiszálltam belőle, gumi le, és melleire élveztem. Kicsit beszélgettünk ezután ( kicsit dadogós, gondolom a telefont is ezért nem ő kezeli) , majd fürödtem, és távoztam.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek alapján történt. Sok-minden benne van az alapban, így az ajándék mértéke is kicsit magasabb a városban található alapoknál, de összességben még így is kedvezőbb.
  • Összkép:

    Mindenképpen megérte elmennem Tiffanyhoz, jó érzésekkel távoztam tőle. Aki egy jót akar szeretkezni, mindképp ajánlom, és olyan lányt keres, aki nem nyafog mindenért, akkor ő a megoldás.
Happy Massage