• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon bátorkodtam neki küldeni egy üzenetet majd telefonon hívtam! Nagyon kedves hangja van és korrekt eligazítást kaptam! Volt egy kis kavar a találka előtt az én hibámból de szerencsére megoldottuk a dolgokat...
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem viszonylag egyszerű a parkolás de ahogy láttam BKV-val sem túl nehéz odatalálni. Nem messz van a villamos megálló.
  • Helyszín:

    Három emeletes régi építésű társas ház ***** szintjén van a" kis kuckó".Nagyon kellemes kis hangulatos lakás. Hangulatos fények jó illatok franciaágy! Kis fürdőszoba tele tusfürdővel mosdónál müanyagpohár szájvíz minden rendbe van! De nem nagyon tudtam a körülményekkel foglalkozni mert a hölgyemény annyira istenien jól néz ki, hogy az ember fia ha betér ide nem a szobával fog foglalkozni.
  • Lány külseje:

    Akik a képek után választ partnert azoknak üzenem hogy nem fognak csalódni! Sokkal szebb a hölgy mint a képeken! Szép arc, igéző szemek kedves mosoly.,szép alak, telt keblek nekem nagyon bejön! Arányos formás ott ahol kell nagyon sex. Aki a pálcikákkal szeret játszani azoknak nem ajánlom
  • Action:

    Mindenek előtt szögezzük le hogy nem vagyok egy Hans Christian Andersen, de azért megpróbálom leírni a dolgokat. Megérkezésemkor egy sexy fekete combfixes fehérneműben várt. Már akkor feltüzelt a látvány... Huh... Egy kicsit elfogúlt lettem.. Szóval miután túljutottunk a megismerkedésen italla kínált majd kaptam egy törcsit. Fűrdés után az ágyon fekve vár fehérneműben. Elkezdtünk egy kicsit ismerkedni beszélgetni hogy oldottabb legyen a hangulat. Egy kicsit zavarban lévő típus vagyok de a hölggyel rendkívűl hamar megszünt. (Nagyon kellemes társoság) Ismerkedős Beszélgetés után hátradöntött levette a meltartóját beolajozta melleit és elkezdett csúszkálni rajtam. Mondanom se kell hogy már a beolajozás látványától kikészűltem. Majd kaptam egy olyan isteni franciát amilyet még soha életemben. Eszméletlenűl csinálja és "kis gonosz" ugy játszik az ember érzékeivel hogy na... Nagyon tudja mi kell... Miután a franciát befejezte én is hátradontöttem és hálából kényeztettem egy kicsit nem vallom magam nagy lepedő akrobatának de ahogy láttam tetszett neki! Ezt követően kértem gumi és Innentől kezdődött minden. Én nagyon élveztem elég sokféle pózt is kipróbáltunk és ahogy láttam neki se volt rossz. Nagyon sexi hangja van. Majd a végefelé kértem, hogy a csodás melleire élvezhessek. Gumi le és az utódok landoltak a szépséges ciciken!
    Eszméletlen vagány csaj ha lehetne még barátnőnek is kellene... Mi az hogy kellen... imádnám ha ilyen barátnőm lenne :D
  • Elszámolás:

    Abszolúlt pesti átlag de a hölgy és a *** bőven átlagon felül és az élmény ***.
  • Összkép:

    Hát mit is mondhatnék... Nagyon elégedett vagyok és egy kicsit bele is estem megmondom férfiasan... Azok a szemek egyszerűen gyönyörűek meg a mellek meg... meg... meg... Minden !
Happy Massage