• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először szombat reggel hívtam de aznapra már nem volt szabad időpontja úgy hogy megbeszéltük, hogy hétfőn korán reggel hívjam. Többszöri próbálkozás után már amikor azt hittem ma sem jön össze egyszer csak vissza csengetett így aztán sikerült délre egyeztetnünk. Innentől már simán ment minden.
  • Megközelítés:

    Én gyalog közelítettem a megbeszélt helyszínt egy kellemez tíz perces séta volt. Amúgy a ház mögött bőségesen van parkoló. Közel az 1es villamos, az Árpád híd....
  • Helyszín:

    Szép rendezett tiszta minden rendben. Sokadik emeleten található ahová egy modern lifttel lehet feljutni A fürdőben kád található függönnyel ami kád esetén jól jön. A szobában megfelelő méretű francia ágy, félhomály ami az alkalomhoz passzol.
  • Lány külseje:

    Alul egy fekete leggings-ben felül egy szintén fekete csipkés kis v-alakuban nyitott ajtót hát már itt elakadt a szavam az a kis popsi! Egész nap el tudtam volna nézegetni ahogy flangál előttem .
    Nagyon rendben van miden. Ami a képeken nem látszik az a gyönyörű szép arcocskája. És a szép mosolya igen csak megnyerő. Szép barna bőre, és a természetes szép cicik. Hmmm
  • Action:

    Fürdőből visszatérve már meztelenül várt amint beléptem a szobába szinte rögtön az ágyra parancsolt amit nem is bántam megjegyezném szeret irányítani nincs ellentmondás de minden jó volt úgy ahogy csinált szóval kis simogatás után elindult felfedező útra és lefelé vette az irányt. Először a golyók nyalogatásával kezdi a nyelve hegyével, szép lassan halad felfelé nyaldossa puszilgatja aztán bekapja egyre nyálasabban cuppogósabban hevesebben szopizza a farkamat közbe szemezünk alig bírom visszatartani kérem lassítson mire rám szol na ne vicceljek :) dőljek hátra és élvezzem, hisz ezért jöttem így is tettem. Nem tudom, hogy csinálta de elhúzta még egy jó darabig aztán egy hatalmasat élveztem. Hát nem bántam meg hogy első körben a szájával elégített ki. Majd kis pihenés beszélgetés egymás cirógatása közben megjött a kedvem még egy kis kényeztetéshez így belecsaptunk a második körbe. Olyan hatással volt rám hogy míg a farkamat cirógatta már attól kemény lett meg is jegyezte, hogy még szinte hozzám sem ért és már állok.
    Mind a ketten egyszerre mondtuk, hogy akkor jöhet is a gumi húzás. És ezzel kezdetét vette egy fergeteges szeretkezés rám ült és olyan pózokban lovagolt minta egy pornó filmbe csöppentem volna folyton úgy helyezkedett, hogy minden láthassak váltogatta a pózokat mindeközben simogattam ahol csak értem markolásztam a csodálatos popsiját cicijét közbe nyögdécselt fel-fel szisszent. Majd cseréltünk Amira került alulra és így folytattuk a szeretkezést szorított magához simogatott egyre hevesebbek voltunk majd ebben a pózban élveztem el. Hagyott lenyugodni összebújva feküdtünk egymáson még pár percig. Kis beszélgetést követően mentem zuhanyozni majd pedig távoztam.
  • Elszámolás:

    Erről telefonban kérdeztem mivel most voltam először, készségesen elmondta, hogy mennyi és hogy a helyszínen ez nem is kerül szoba, *** az asztalra így is tettem ahogy kérte minden úgy történt, erről egy szó sem esett a randi alatt.
  • Összkép:

    Amira egy nagyon életvidám pozitív szemléletű szuper szexi csajszi. Határozott irányító típus ami jól is áll neki. Maximálisan arra törekszik, hogy jól érezzem magam amit maradéktalanul sikerült elérnie.
Happy Massage