• Lara :)

  • Beküldte:
  • Lara :) reagálása

    Köszönöm szépen, örülök, hogy jól érezted magad :)
    Örömmel várlak legközelebb is. Bis dann ;)

  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam Larát. Nagyon kedves volt a telefonban, mondta, hogy még nincsen bent úgyhogy kicsit később telefonáljak még az egyeztetés véget. Így is lett egyből felvette a telefont és meg is beszéltük a találkozót.
  • Megközelítés:

    XI. kerület frekventált része. Vasárnapról lévén szó nem volt vészes a forgalom, bár azért még így is sokan voltak az úton. Könnyű odatalálni, és a háztól kb 1 perc sétára parkoló hely is volt. Tömegközlekedésről sajnos nincs infóm de buszok járnak arra, meg a villamos is, így szerintem BKV-val se lehet gond az odajutás.
  • Helyszín:

    Egy jól karbantartott panel jellegű ház *** emeletén fogadott Lara. A ház, a szoba meg a fürdő is teljesen korrekt, a célnak tökéletesen megfelel. A szobában kihajtható kanapé, nem túl nagy de bőven el lehet férni rajta.
  • Lány külseje:

    A képek alapján egy nagyon csinos hölgyet vártam és... nem is kellett csalódnom. Lara egy nagyon vonzó nő, helyes arccal és nagyon jó alakkal. Egy fekete csipkés hálóing szerűségben fogadott combfixben. Nagyon tetszett már maga az összeállítás is. Miután ettől megszabadult még jobban tetszett. Szép formás mellek, és csinos alak. Pici fölösleg van rajta, de ennyi még kell is :). És a kisugárzásával együtt hihetetlenül szexi összbenyomást kelt, legalábbis bennem mindenképpen.
  • Action:

    Fél órára tudtam maradni most, legközelebb úgy tervezem majd, hogy a hosszabb programra is legyen időm.

    Érkezésemkor itallal kínált, kicsit beszélgettünk majd elmentem zuhanyozni. Mikor visszajöttem már csak egy falatnyi tanga és egy melltartó volt rajta. Az ágyra feküdtünk és elkezdtük felfedezni egymást. Pillanatok alatt felizgatott, nagyon finom illata van és olyan puha bőre mint egy tini lánynak pedig már nem az :)

    Utána ő következett és elindult a franciás kényeztetésem; nagyon finoman kezdte barátnősen, nem vadul, figyelnem is kellett, hogy nehogy idő előtt végem legyen, de ezt ő is érezte mondta is, hogy ne siessünk ennyire így cseréltünk és én következtem. Szemmel láthatóan és füllel hallhatóan tetszett neki amit csináltam ő is mondta, hogy inkább csináljunk most inkább valami mást nehogy idő előtt elmenjen :)

    Így megkaptam a védőfelszerelést amit szájjal tett fel, és szemből kezdtünk. Nagyon szép látvány volt, de kérte, hogy forduljunk mert úgy szereti a legjobban. Itt tényleg lehetett vadabbul diktálni a tempót, de ténykedésem siker koronázta és megelőzött engem. Mondta, hogy most már én jövök így szembe fordultunk és így is lett végem.
  • Elszámolás:

    Picit átlag fölöttinek mondanám, az extrákkal együtt, de a kapott *** tükrében teljesen korrektnek mondható.
  • Összkép:

    Lara egy nagyon vonzó hölgy, aki amellett hogy nagyon kívánatos rendkívül értelmes is. Nagyon jól elbeszélgettem vele a végén. Egy kedves nőt ismertem meg a személyében akivel nagyon jól éreztem magam még az idő rövidsége ellenére is úgy érzem egymásra tudtunk hangolódni. Remélem még találkozunk,
    Bis dann :)
Happy Massage