• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban szinte lehetetlen volt elérni, most viszont másodszorra is rögtön sikerült.
    Ezt égi jelnek vettem :)
  • Megközelítés:

    De ja vu, mintha már jártam volna itt...
    Talán centire ugyanoda parkoltam, és ki hinné, még mindíg a ház előtt fut az egyes villamos pályája, illetve távcső nélkül is felismerhető az sztk is, és a fejedelmünkről elnevezett híd is.
  • Helyszín:

    A helyszín ezalatt az örökkévalóság alatt annyiban változott, hogy most kevésbe volt leengedve a redőny, aminek egyébként örültem.
    Panelház sokadik emeletén szépen rendbe rakott lakás, kicsi, de kádas fürdővel, megfelelő higiéniai felszereléssel.
    Mindenkinek jár friss, tiszta törölköző és lepedő, a ruháim azt hiszem egy fotelre dobtam le most is.
    Közben halk zene szólt, mondjuk én szexhez Barry White muzsikáit szervírozom Beyonce helyett, de ízlések és pofonok.
  • Lány külseje:

    Leggings és talán valamilyen top, de nem vennék rá mérget hogy ebben nyitott ajtót, a látványától elindult lefelé a vér.
    Talán ha századeleji székely "gúnyát" és fejkendőt kötne, akkor se mondanám hogy viszlát, szerintem az arca, a tekintete, és a kisugárzása még úgyis transzba ejtene.
    Mintha lenne valami a levegőben körülötte, ami megbabonáz, lehet hogy igazi boszorkány a drága :D
    Viccet félretéve nagyon szép arc, igéző szempár, derekáig érő fekete haj, finom szoli barna bőr, markolászni való cici és popsi várja a képek alapján felkészült, de valójában mit sem sejtő delikvenst :)
  • Action:

    Érkezés után puszi, kicsit társasoztunk kérdezz-felelek formában, majd rövidre zárta és elzavart tusolni.
    A fürdőből kilépve meztelenül várt, és a szobába irányított, enyhe domina jelleget véltem felfedezni a feküdj utasításban, de persze boldogan és azonnal eleget tettem neki.
    Mellém bújt, picit cirógattuk egymást, majd szép lassan végigcsókolt, a bimbiknél egy pillanatra elidőzve, nyalogatva húzott fel a plafonra.
    Ahogy haladt lefele, gondosan ügyelt arra, hogy a cicijeivel végigsimítsa a hasam, és aztán a meredező farkam.
    Mintha egy igazi barátnő, vagy inkább szerető akarna lehengerelni...
    Kapott egy csókot a farkam is, amit aztán a kezével simogatott, közben a nyelve a golyóimmal táncol, és közbe nééz, az a tekintet, és ahogy mondja azt az Amirás "na mi van"-t, brrr :)
    Nyalogatja, csókolgatja a farkam, én pedig szugerálom azt, hogy nehogy a hasamra tárazzon, hiszen még csak most lesz bekapva, szinte ordítanék, hogy hova húzol basszus :D
    és akkor hamm, Bré eltűnik, vákumba kerül, úgy szopja hogy majdnem sírva fakadok örömömben :D
    Nem gyors, nem lassú, pont erre vágyom, és tudja, és tudja, és tudja, és közben néz, és na mi vaan...kinyír :D
    Kapom a gumit, amire aztán ilyen babaolaj szerűséget ken, és szemből nyeregbe pattan, nagyon szűk, ezért szép óvatosan indul be, én imádom ezt nagyon.
    Gyönyörű látvány ez a nő, maga a póz marad mert kitartó, de a pozíciókat, támasztásokat váltogatja, és folyamatosan mozog, teker, és egyre jobban nyögdécsel, amitől beindulok teljesen és szívem szerint benne maradva felkapnám és hanyatt vágnám, de valamiért fékezek, és ennél azért kulturáltabb formában fordulunk papás-mamásba.
    Mosolyogva néz a szemembe miközben reszelem, fészkelődik, karol, mintha harapni akarná a karom de aztán mégsem, csak nééz, ezt nem lehet jól visszaadni, megfogalmazni.
    Kezdett kicsit kellemetlen lenni a csípőmnek, ezért felálltam, ő pedig az ágy széléhez farolt, és közben valami ne őrülj meg féleséget mondott, alulról hátra nyúlva, csuklóból farok golyó masszírozó mozdulattal terelt a helyes irányba, én meg szép lassan beindultam.
    Az évek során rengeteget kapott a kicsi szívem, és nem bírja ezt a wallhallát, ezért rövid idő után lassítok, aztán vízszintesbe kerülök, én egy újabb pacira gondolok, de a szám annyira összetapadt már hogy meg se tudok szólalni, Amira pedig kivégzőtiszt szerepbe bújva lerántja a kényszerzubbonyt, és a tőle most már megszokott kiválósággal francia nyelven kényeztet.
    Itt aztán bemutatott magából egy újabb fejezetet.
    A masszázst én annyira nem csípem, mert általában már a felénél meg akarom kúrni a lányokat, amit kb. sehol sem lehet, a kamu natúr franci levezetés meg akkor nekem olyan kevés, mint kamion előzéshez egy 800-as maruti.
    Szóval kaptam egy szerintem profi, de lehet hogy csak majdnem profi lingam masszázst, fél flakon babaolajjal (ami lehet hogy baby testápoló, mindegy), amit hosszú másodpercekig tartó lábremegés mellett lehet élvezni...le a kalappal!
  • Elszámolás:

    A pesti átlag, utólag, most gondolkoztam el hogy néha nem ártana **** készülnöm.
    Utólag vettem észre, hogy elfelejtettem és lent hagytam a kocsiban a neki szánt csokit, amit kb. két perc alatt fel is zabáltam, egy liter víz kíséretében...
    Nem ajánlom senkinek, úgy talán könnyen elérem legközelebb is :)
  • Összkép:

    Újabb Istennőt kell avassak, ezt az élményt nehéz lesz felülmúlni :D
    "a kiválóság nem nagyotmondás, hanem szellemi színvonal"
    Fogalmam sincs kitől idéztem, de egyetértek!
    Egy dolog biztos: főzni nem fog nekem, mert akkor tuti belezúgnék, és veszélybe kerülne a család :'D
Happy Massage