• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Nagyon megtiszel,hogy elsők között lehetek az új évadban! :D
    Attól tartok egy olyan személyre szabott extrát sikerült létrehoznunk a vállszexel ami elmagyarázhatatlan és csak egy módon tudható meg, ha kipróbálják.Mivel ketten tudunk róla azt hiszem önreklámozás nélkül mondhatom azt h jobb ha ezt én mutatom meg annak akit érdekel :D
    És persze örülök,hogy jól éreztük magunkat gyeremáskoris! :)
    Ha véletlenül újra erre jársz akkor majd csinálunk elegáns szexet mer látok benne fantáziát!! :D

  • Egyeztetés:

    Ha nyár, akkor esküvők, ha esküvők, akkor legénybúcsúk, ha legénybúcsúk, akkor csajok. Kevéske rutinom miatt nekem jutott a hálátlan szerep, hogy megtaláljam és leigazoljam a megfelelő háziasszony(oka)t. Hogy miért hálátlan? Mert tucatnyi pasi képtelen közös nevezőre jutni, így valaki a legjobb lányokat is lesajnálja. Az egész csak arra jó, hogy újra hangyákat költöztessen a gatyámba.
    Dórit több olyan ember is ajánlotta, akiben megbízom (hirdető és vendég egyaránt), így szokásommal ellentétben nem puhatoltam ki apránként minden részletet. A legénybúcsús meghívásból végül nem lett semmi, de én azért meglátogattam, hogy tudjam, hogy mit hagynak ki a többiek. Telefonon viszonylag könnyen elértem, Dóri rugalmas volt az időpont tekintetében, úgyhogy a randevúnkat tulajdonképpen tíz másodperc alatt lefixáltuk.
  • Megközelítés:

    Zugló csendes része, a tömegközlekedésről fogalmam sincs, bizonyára megoldott, hiszen elég nagy tömegek laknak és közlekednek errefelé, és nem mindenki jár autóval. Mindazonáltal gépkocsival is meg lehet közelíteni a helyszínt. A helyi erők is az utcán parkolnak, így ez sem gördíthet senki elé akadályt. „Egy hely mindig van.”
  • Helyszín:

    A konyhát a legénybúcsús egyeztetéskor láttam, most a vizesblokk és a tetthely volt a soron. A fürdőben sarokkád, de ki az a hülye, aki az otthoni alapos tisztálkodás után ilyenkor arra pazarolja az idejét, hogy fürdőt vesz a gyors protokollzuhanyzás helyett? A víz hőmérsékletét nem sikerült eltalálnom, ha nem lenne csupasz a gyík, tuti leforráztam volna, majd egy leheletnyi finomhangolást követően máris jéghideg víz ömlött a zuhanyrózsából. Mivel kellően be voltam indulva, felajzott állapotban talán azt sem vettem volna észre, ha ciklon B ömlik a plafonról, úgyhogy ez az apróság sem szegte kedvem, irány a félhomályba burkolózó háló, aminek közepén nagy franciaágy terpeszkedik. Fejrésznél tükör a falon, a tükör keretén pislákoló teamécsesek adják a hangulatot (én speciel én meg is égettem magam az egyikkel, mikor hátulról tettem magamévá Dórit és közben a kezemmel a tükör felett támasztottam a falat, de talán említettem, hogy ilyen apróságok nem zavarnak)
  • Lány külseje:

    Nehéz ezt leírni. Dóri képei nekem soha nem tetszettek különösebben, élőben kicsit más is, mint a fotókon. Először is, nincs kisatírozva az arca, ami nagy szerencse, mert bár nem egy tinipofi, de nekem ez pont bejött. Rövid, borzolni való, hidrogénezett (tuti, hogy nem ez az eljárás, de ha valaki, akkor én egyáltalán nem vagyok tisztában a fodrászati szakkifejezésekkel) haj, karakteres arcvonások, és tágra nyíló, kék szemek (a leírás szerint szürke, de nekem határozottan kéknek tűnt), hosszú szempillák. Abszolút nem átlagos, és ez nagyon tetszett benne. Testét egy tizenéves megirigyelhetné: arányos alkat, formás, kerek fenék, vékony derék, borotvált, nagy szeméremajkakkal keretezett vulva. Van kis tetoválása, de nem zavaró (mondjuk engem a nagy tetoválás sem zavar, sőt). És végül a keblek. Méretesek, jó tapintásúak, de nem feszesek. Cserébe izgalmasan követték testünk hullámzását, lengtek lendületes döfködésnél, és Dóri bevonta őket a közös játékokba is. Na de ez már az akció része.
  • Action:

    Nem volt a fejemben konkrét forgatókönyv, különleges kívánság, egyszerűen csak a kíváncsiság hajtott. Első találkozásunkkor sportosan elegáns öltözetben fogadott, így az első benyomás alapján az volt az elképzelésem, hogy úrihölgyhöz illő, „elegáns” szexben lesz részem. Hát nem!

    Hosszas csókolózással kezdtünk, eddig minden stimmelt, de aztán… Dóri helyből úgy leszopott, hogy csak pislogtam, mint hal a szatyorban. Lelkesen, lendületesen, időnként látványosan leköpve, mélyen bevette a cerkát. Foglalkozott a tojástartóval is és közben fel-felnézve óvatosan arcához csapkodta a farkamat. A következő kellemes csalódás akkor ért, amikor én közeledtem Dóri csúnyájához. Már határozottan nedves volt, majd amikor elkezdtem tevékenységemet, olyat terpesztett, ami egy süldő tornászlánynak is becsületére vált volna. Egyre hevesebben nyaltam Dóri punciját, miközben ő előzékenyen félrehajtotta a csábos lepkeszárnyakat. Apró mozzanat csupán, de az ilyenek fűszerezik az együttlétet. Miközben nyelven néha elkalandozott a gáton túlra is, ujjaimmal finoman simogattam a hüvely bejáratát. Dóri megfogta a kezem, úgyhogy már vettem volna el, gondolva, hogy tilosban járok... de nem, sőt! Kérte, hogy ujjazzam meg, miközben fejemet tarkómnál fogva szorította az öléhez. Egy pasi sosem lehet száz százalékosan biztos a sikerében, ezért meg sem próbálom kitalálni, hogy Dórinál meg volt-e a beteljesülés, de nekem majdnem olyan izgató volt őt kényeztetni, mint amikor pár perccel korábban ő ügyködött rajtam (és nem azért, mert azt rosszul csinálta volna).

    Ezután jött a mellszex, amit én nem túl gyakran művelek, de Dóri szavak nélkül úgy pozícionált, hogy fölé térdeljek, síkosítót kent keblei közé, összefogta az ikreket, én pedig már löktem is férfiasságomat ajkai felé. Bizsergető érzés volt, ahogy bekapta a makkom, vagy szopta saját ujját, és nem utolsó sorban az ahogy rám nézett. Mert a kúrásnál fontos a mechanika, de az a nyerő, aki a szituációhoz illő erotikát is hozzá tudja tenni a malackodáshoz. És Dóri nagyon tudja.

    Aztán gumihúzás és a különböző alapgyakorlatok sorra vétele. Nem untatnék a részletekkel senkit, aki kíváncsi, olvassa el a Kámaszutra pozíciók kezdőknek fejezetét. Misszionárius, légionárius, szuperszonikus. Lovagló pózban úgy guggolt fölém széles terpeszben, és mozgott hevesen fel-alá, ami komoly izommunkát feltételez, mégis én kezdhettem el hörögni, mert miután legördült rólam, levette a gumit és ismét szopni kezdett. Úgy vélem, hogy azért, mert a hangok alapján azt gondolta, hogy közel a vég, de ügyesen kivágta magát, mert gondolkodás nélkül azt válaszolta, hogy a szájában is akarta érezni a farkamat, és kotonban nem szeret szaxizni. Soha rosszabb magyarázatot. Na de cáfolva az örök pesszimistákat, az élet nem merő egyadta szopás, ezért új gumit kértem és visszatértünk a lényegi részre. A pózváltások gördülékenyen mentek, mert bár Dóri nem alacsony lány, viszont vékony, könnyedén lehet rendezgetni a testrészeit. Végezetül kutyába fordultunk. A tükörben egy ideig találkozott a tekintetünk, majd ahogy az ütemes mozgás közben a hátát-nyakát simogattam, egyszer csak azt vettem észre, hogy arcát oldalra fordítva fejét a lepedőbe fúrta, én pedig egyik kezemmel csuklóit a hátán összefogva, másik kezemmel a nyakát a matrachoz szorítva egyre hevesebben dugom. Az utolsó pillanatban lerántottam a gumit arca mellé térdeltem, ő kitátotta a száját én pedig remegő lábakkal az ajkai közé élveztem.

    Hát ennyit az elegáns szexről, a finom szeretkezésről. A hátralévő időben beszélgettünk, mert ugyan gyorsan harca kész állapotba kerültem, úgy éreztem, hogy az óvszer hamar véget vetne a vérbőségnek, ezért nem is erőltettem a bizonytalan, gyors második menetet.

    Ja, most jut eszembe, hogy volt olyan is, amikor megdugtam a vállát, de ez a lábszexnél is extrább és szürreálisabb jelenet volt, úgyhogy ezzel kezdők ne kísérletezzenek, haladók is csak védőhálóval és biztosítókötéllel.
  • Elszámolás:

    El is felejtettem előre rákérdezni a kondíciókra. Mielőtt megkaptam a poharamat, diszkréten megtudakoltam a feltételeket. ****, de kétségtelenül megérte. Valamivel a fővárosi átlag felett, bár nem mondhatnám, hogy mostanában túl sok alkalmam lenne átlagot számolni, viszont a most összesűrűsödött néhány alkalom alapján kezdem azt hinni, hogy mostanában ez az új átlag.(?)
  • Összkép:

    Homályosan megfogalmazott elképzelésekkel érkeztem Dórihoz (lehet, hogy több beszámolóját kellett volna elolvasnom), amik helyett egészen mást kaptam. Pontosan abban volt osztályrészem, ami miatt elkezdtem lányokhoz járni. Nagyon jó élmény volt, apró meglepetésekkel, egy nagyon kellemes személyiség előadásában. Köszönöm.
Happy Massage