• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem is tudom hogy hányadik próbálkozásra sikerült összehozni ezt a találkát.
    Ma mintha hatost dobtam volna, sok minden más mellett ez is összejött :)
  • Megközelítés:

    Főút, látótávolságban az Árpád híd, és az óbudai sztk, itt robog az egyes villamos, és jár busz is, de fogalmam sincs hogy melyik.
    A parkolás nem okozott problémát, a környéken ingyen lehet letámasztani a bringát.
  • Helyszín:

    Panelház sokadik emeletén van a rendelő, ami egy jó állapotú kétszobás lakás, otthonosan és igényesen berendezve, kádas fürdővel, tiszta és száraz, nem elcsúszó kilépővel.
    Többféle tusfürdő volt, örültem volna az illatmentesnek, de nem találtam, kis műanyagpoharak viszont voltak a kedvenc szájvízemhez, ja és jó illatú, nagy törölközőt kaptam.
    A szobában kétszemélyes masszív franciaágy, félhomály, light zene, kellemes a légkör nagyon, kupi feelingnek nyoma sincs.
  • Lány külseje:

    Hatalmas meglepetés volt ez a lány.
    Jó nőt képzeltem el a fotók és a beszik alapján, de simán felülmúlta az elképzelésem.
    Amira az abszolút "zsánerem" nőben, ez meg is bélyegezte az egész ottlétemet, mert kicsit megzavarodtam, most se tudom szavakba foglalni, inkább úgy írom le hogy elvarázsolt teljesen :D
    Az a csaj, akit a közértben egy egyszerű melegítőben, smink nélkül látva is megkívánok, a fotói nem adják vissza ezt a jelenséget :)
    Nagyon szép arca van, most már értem hogy mért ilyen nehéz elérni.
    Feszes a bőre, derekáig érő jó illatú haja van, tenyerembe illőek a cicijei, kemény a popsija, hibátlan az alakja, nagyon kész vagyok tőle, csak ömlengeni tudok :D
    A nyelvpiercing szabadságon volt, ezt sajnálom, mert nagyon jó dolog tud lenni ha tudja használni a tulaja...
  • Action:

    Az ajtón belépve kis félreértéssel indítottunk.
    Tényleg ledöbbentett hogy mennyire tetszik, és bár már nem emlékszem hogy mi volt az a bóknak szánt kétértelmű mondat amit sikerült kinyögnöm, de 1 perccel az érkezésem után rögtön ki is akart rakni :D
    Sikerült megmenteni a helyzetet, mert miután nyugtázta hogy egyszerűen csak megbolondultam, engedélyezett egy fél órát (amiből aztán egy lett :D), megmutatta hova dobhatom le a ruhámat és kaptam egy törcsit.
    Gyors zuhany után a szobában meztelenül várt, amitől azonnal elindult lefelé a vér.
    Szóvá is tettem hogy nem hétköznapi látvány, ő meg mintha meg se hallotta volna, egy diplomatikus helyezzem magam kényelembe mondat után bújt is hozzám, és pár test puszi után a környéknél kezdve végig nyalta, majd szép lassan nassolni kezdte a répám.
    Úristen de jó vagy, ez volt az első gondolatom, annyira érzékien, hegyétől a végéig mélyre vevően szopogatott, hogy azt kívántam ennek soha ne legyen vége :)
    Pár perc után éreztem, hogy ez a kívánság nem fog valóra válni, úgyhogy kértem hogy forduljunk, azt a valóban kislányos puncit ki kell nyalnom.
    A lecsóstál flash elmaradt, vettem a lapot hogy nem tud elvonatkoztatni a belépőmtől, ezért kértem a gumit.
    Nem volt időm megfigyelni hogy milyen krémmel síkosított, olyan gyors volt a rutinos mozdulatsor, viszont az a látvány és érzés, ahogy mélyen a szemembe néz és közben szép óvatosan odaillesztve satuba fog, az atyaúristen...megint csak leírhatatlan...néz a szemembe, és közben az a csípőmozgás, eszméletlen.
    Kitartó lány, de nem akartam egy pózban elmenni, ezért kértem hogy faroljon elém. Ugyanarra gondoltunk, az ágy széléhez csúszott én meg felpattantam, ő cerkát és környéket masszírozó mozdulattal illesztett helyemre, és a csípőjébe kapaszkodva elkezdtem kúrni szó szerint.
    Nőből van a drága, nagyon diszkréten, de hallhattam is hogy ezt szereti, és ahogy belém karolva húzott az egyértelművé tette hogy nem szenved előttem, én meg közben mormoltam magamban a miatyánkat hogy még pár percig bírjam, hátha el tudom vinni.
    Nem tudom hogy sikerült e, de melege volt mindkettőnknek, és ahogy elcsendesedett hanyatt fektettem, támadtam egy picit még missziben is, aztán hanyatt feküdtem és ismét nyeregbe kértem, hogy a puncijával végezzen ki.
    Tekerte a csípőjét és közben simizte a golyóim, rendesen beleremegett a lábam ahogy elmentem.
    Letisztogatott és szólt hogy maradjak hanyatt fekve, nehogy elájuljak :D
  • Elszámolás:

    Pesti átlag csokor, viszont az élmény amiben részem volt még úgy is átlagon felüli, hogy szerintem tudnánk még fokozni.
    Egyedül a csókját hiányoltam, de azt nagyon, de megértem. Nem tudom hogy égettem e le már magam ennyire :)
    Először voltam nála, nem kérte, én adtam előre.
  • Összkép:

    Ismét magasan a léc, találtam még egy nőt, akitől távozva a liftben azon kattogtam, hogy hagyni kéne az egész napomat, és visszakönyörögni magam hozzá :D
    Remélem kapok még lehetőséget!
    Urak, vigyázzatok rá nagyon!
Happy Massage