• Sisy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam, egyeztettünk, elsőre neki is jó volt, nekem is.
  • Megközelítés:

    Minden járművel egyszerű. A telefonban pontos házszámot mondott, könnyű megtalálni. Én a Google-map alapján kerestem meg, és álltam be a ház mellé.
  • Helyszín:

    Ötvenes években épülhetett a ház, a lakás fel van újítva, a konyhából vették le utólag a fürdőszobát, de az is korrektül van megcsinálva. A szobában hatalmas franciaágy, párnákkal, egyszóval minden adott a kellemes időtöltéshez.
  • Lány külseje:

    A képeinek 100%-ban megfelel, nemrégen készülhettek. Minden olyan rajta, mint amilyennek látszik a fotókon, és - mint amilyennek emlékeztem rá tizenévvel ezelőttről, amikor más néven találkoztunk úgy négyszer-ötször a Madarász utcában. Nagyon szerencsés alkat, aki szinte semmit nem változott az elmúlt évek alatt. Bevallom, nekem nagy öröm volt újra látni, mert szép emlékeket idézett fel. A csokinak nagyon örült, később is szóba hozta.
  • Action:

    Eleve másfél órát kértem, annyit is maradtam. A fürdés után, az elején mellé bújtam, majd felfedezni indultam a testét. A bőre finom, bársonyos, néha enyhén belibabőrösödött, a formás cicik szinte kívánkoztak a számba. Körbecsókoltam mindenhol, megízleltem a finom puncit, és örömmel tapasztaltam, hogy sehol az az utálatos erős fertőtlenítő-íz. El is játszottam vele, nyalni-falni való, élveztem, és úgy éreztem, Neki is jól esik, hitem szerint eljutottunk a csúcsra. Utána kicsit összebújtunk, majd ápolásba vette a szájával a már ágaskodót, nagyon kellemesen és változatosan csinálja, ilyen előkészületek után nem is bírtam sokáig, a szájában landoltam. Lecsitított, majd elszaladt tisztálkodni, de csak azért, hogy annál frissebben és ízesebben térjen vissza. Újra a lábai közé bújtam, nem tudtam betelni vele. Kis idő múlva 69-be fordultunk, majd négykézláb fölém állt, így én is nagyon jól hozzáfértem, és ő is könnyedén kényeztette a velem egykorút, nem sok kellett hozzá, hogy újra harcrendbe állítsa. Ekkor gumit húztunk, és doggyban toltuk, majd misszionáriusban fejeztem be. A csípőmozgása végzett ki, úgy tekergett alattam, hogy lehetetlen volt már tartani magam.
    Az egész idő alatt nagyon jót beszélgettünk a régi dolgokról, meg arról, mi is történt velünk az elmúlt évek alatt.
  • Elszámolás:

    A telefonban egyeztettünk, ő elmondta a másfél órát is, én másképp értettem, de a végén tisztáztuk (addig nem került szóba), teljesen korrekt átlagos.
  • Összkép:

    Nagyon jóra értékelem az időt, amit Vele töltöttem. Az alakja, a hozzáállása, és a körülmények, amelyeket megteremt, nekem nagyon bejöttek.A szájmunkája nagyon jóleső, felcsigázó, változatos, ajakkal, nyelvvel, profi módon csinálja. Az aktus alatt aktív, mint egy szerető, aki várva-várt :). Tökéletes viszontlátás volt.
Happy Massage