• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Drága Törpikém!

    Ezzel még adós vagyok így hát bepótolom. Nem vagy ám elfelejtve. :)
    Örültem, hogy ismét találkozhattunk és egy jó csacsoghattunk.
    Igen, valóban kissé átrendeződött a szobácskám és még fog is de ez még a jövő titka. :)

    Abszolút állíthatom, hogy sok mindenről tudtunk volna még fecsegni ha több időnk lett volna.... na de jó volt így is. Jelentem az összes kis meglepit megettem és egy morzsa sem maradt belőle.
    Ahogy észrevettem nagyon tetszett az új ágyikóm, nekem is tetszik volt részem kipróbálni; egyszóval elégedettek vagyunk vele.

    Igyekeztem mindenben elbűvölni téged mindenben, remélem sikerült és jól érezted magad nálam ismét.

    Nagyon szépen köszönöm az élménybeszámolódat sokra tartom.
    A meglepettségtől nem jutok szóhoz és még a gondolatok is akadoznak az éterben.

    Remélem még fogunk találkozni.

    Puszik
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Online, simán ment, hamar visszaigazolt. Másnap délelőtt azért felhívtam, "megerősíteni" sötét szándékaimat :D.
  • Megközelítés:

    BKV, a meghosszabbított vonalú 1-es villamossal mentem, kevéske séta, és már ott is voltam. Korán érkeztem, közeli parkban ücsörögtem,szép idő volt, kicsit nézegettem a rossz kis ölebeket, kutyapótlékokat, na meg, akik vezetgették a kis nyalókákat :D, főleg a nem túlöltözött csajokat :D.
    A kocsival érkezőknek is van hely, ezt már többen írták előttem is.
  • Helyszín:

    Átlagos panelban egy kellemes, tiszta, modern lakás. A masszázs szoba új ággyal felszerelve, ld. 2-s kép, lehet választani a masszpad és az ágy között. Igazából én egy kényelmes tataminak nevezném (nem kell feltápászkodni :D), a matrac nem puha szivacs, hanem speciális, rugalmas többrétegű anyag, szivacsok variációja, nem süppedsz bele, de nem is kemény. Gyertyák, kellemesen elfüggönyzött szoba, tökéletes a "lazuláshoz".
    A fürdőben zuhanykabin van, többféle tusfürdővel, ott is gyertyák, még egy cd lejátszó is szól, halkan.
    Az előszobától a masszázshelyiségig nagy rend és tisztaság.
  • Lány külseje:

    Alexandra ugyanúgy, nagyon jól néz ki, mint másfél éve, kb. akkor jártam nála. Szép, magas, nagyon jó alakkal, kis, formás cicikkel és különleges, szép arccal. Egy deka felesleg nincs rajta, a rendszeres edzés hatása, amiről időnként olvasni a csevijében is. Fehér egyrészesbe fogadott, mire lezuhanyoztam, már pucéran várt. A szobába menet udvariasan előretessékeltem, így gyönyörködhettem a szép kemény popsijában, amit nem túlságosan takart az a fehér kis izé :D. Ennyit is felesleges volt írni, nézze meg a képeit, aki még nem volt nála.
  • Erotikus masszázs:

    Beérve a szobába az új szerzeményt, az ágyat választottam, de mielőtt hasra feküdtem volna, megpuszilgattam, megölelgettem Babát, simogattam, dicsérgettem lapos kis hasát.
    A masszázst a lábszárakkal kezdte, talpat most nem kértem, egy órára mentem. Elég erélyesen masszírozott, -nem mondtam semmit, hogy csinálja- de jólesett, combok, fenék, hát, a háton a gerinc mellett is kétoldalt jól átgyúrt.
    Mikor végzett, viccesen, magázva felszólított a megfordulásra. A fordulás előtt többször azt hittem, a tükörből, hogy rám fekszik, ahogy mozgott körülöttem, de nem volt olajos háton csúszkához.
  • Levezetés:

    Elől csúszka viszont volt, kértem. A régi kisebb ágyon csak egyszer kértem, inkább a masszázspad.
    De az új szerkezeten nagyon finoman, lassan csinálta, előbb engem, majd magát is beolajozva, cicivel,a répácskát is, lassan, alulról felfelé haladva, amíg egyvonalba nem ért az arcunk, sokáig, simogattam, ahol értem, nagyon jólesett.
    A még nem túl kemény répát elkezdte cirógatni, gyúrogatni, lingamos fogásokkal, többször fel és le állapotba jöttem, ezt csinálhatta volna estig, többször olajat csorgatva, nekem jólesett. Szóltam, ha megint kemény lesz, gyorsabban, és hol simogasson, -mellkas, cicigombok. Ez hatott, egy jó ideig csinálta, mellettem ülve, térdelve, változtatta néha kicsit a testhelyzetét, közbe simogattam, összenéztünk, a szende kis mosolyával nézett, a tükörbe is összenéztünk sokszor. A fejem alá húztam még egy párnát, így is csak félig láttam a hasamtól a dolgok menetét :-(, de rájöttem, a tükörből jobban látom, mit csinál velem. Nagyon tetszett a keze, ahogy ráfonódott a kukimra és egyenletesen, nem túl gyorsan veregette, közbe nézte a hatást :D. Francián járt az eszem, ő meg szokta várni, amíg kérem, de most előbb egy köpködést kértem, olvastam valamelyik beszijében, hogy azt is csinál. Előbb a francia kellett volna, mert kétszer szép, lassan a fejére köpött, nem fröcskölve, az elsőnél már fékeznem kellett magam, a másodiknál kicsit felültem izgalmamban, majd vissza hanyatt és nyállal kevert halálraítéltek utódok kifordultak szép, formás kezefejére :D. Máskor is köpködtek már, de nem ilyen érzéssel és a kéz a kukimon, egyenletesen körbefonva, nem csak ímmel, ámmal a fele ujjakat eltartva, mint néhol, ez most nagyon bejött. Kialakulóban lehet egy új perverzióm, a köpködős f@szverés ? ( D,D,D.)
    Hirtelen észere se vette, a sok nedvességbe, csak pár másodperc múlva konstatálta, hogy végem :D. A vonaglásomra azt hitte még csak izgalom, nem vagyok túl hangosan élvező fajta.
    A masszázs alatt és a levezetés után viszonylag sokat beszélgettünk, emlékezett a munkahelyemre, hogy megy, az ő kis dolgai, sérelmei, örömei. A köpködést is kitárgyaltuk, nem csinálja megbeszélés nélkül, mert van aki megalázónak tartja, ebbe igaza van, minden kuncsaft más és más. Másfél éve, ami terve volt a szobába, fali, lapos akvárium, nem lehet, mert a munka miatti van fény, nincs fény hatást nem szeretik a halak, ez elmaradt, de az új ágy most jó, hasznos ötlet volt, a beszerzési hajcihőt is elcsicseregte masszázs közben. Szóba jöttek kolléganők, és vendégek, utóbbiak név nélkül, milyen szokások fordulnak elő, ez sokszor téma lányoknál, de miről is meséljenek, ha nem a munkájukról.
  • Elszámolás:

    Már az online visszaigazolásban jelezte, hogy picit változott, és örül, hogy jövök. Ezt én nem olvastam el akkor, csak az emailt láttam róla :D, de szerencsémre a megerősítő telefonon kérdeztem (másfél év alatt sejtettem, hogy változhatott), így nem alakult ki kellemetlen helyzet, csak a kérdésre kicsit letolt :D, hogy ő írta.
    Az *** reális, így se sok, a Marinás alatt egy rózsaszállal / óra. Kicsit túlléptük az időt, az a kis rózsaszál is megérdemelten otthagyva.
  • Összkép:

    Jó volt nála ismét, nem kellett volna ennyi időt kihagyni. Alexa egy jól masszírozó és egyebekben is profi masszőz.
    Nem barátnős érzés jön le nekem, de egyfajta különleges nyugalom, kedvesség árad belőle, amit mondanak, kérnek, megcsinálja, jól, kedvesen, angyali nyugalommal, mosollyal az arcán. A köpködést kérni kell, ne feledjétek, marha jó :D. Köszönöm a tegnapi találkát Alexa Baba, puszi.
Happy Massage