• Csilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment.egy óra sem kellett és ott lehettem.
  • Megközelítés:

    Elég könnyen. Autóval sima ügy.Tömegközlekedést nem nagyon láttam de mivel nem ismertem a környéket ezt nem tudom.
  • Helyszín:

    Tízemeletes ház ***.emelete.Lift van bejutni könnyű gyorsan beenged a házba és nincs nagy jövés menés.Az ajtóban várt de ha kell kijön a liftig is bár szinte a lift ajtóval szemben van a bejárata. A szobában franciaágy van.A fürdőben kád.A lakás rendben van.
  • Lány külseje:

    Hitelesek a képek. Nagyon formás popsija van.A dereka karcsú és izmos.
  • Action:

    Kedvesen fogad ad egy nagy puszit. Kicsit zavarodottnak tűnt elsőre de beinvitál a tetthelyre. Beszélgetni könnyű vele ami oldja a helyzetet. Megbeszéljük mit szeretnék. Ad egy tiszta törölközőt és zuhanyozni megyek ahová kérem kövessen egy két perc múlva. Eleget is tesz a kérésnek.Beugrik a fürdőkádba rögtön.És akkor kezdődik csak igazán mert megragadja a lényeget és bújik.simul ,simogat és csókol.Mikor már kellően sikerül felizgatnia persze én is őt mert lehet viszonozni neki a simogatást és a csókokat akkor irány a szobába.Az ágyra feküdt és csalogatóan kellette magát.Hát nem is lehet neki ellenállni el is kaptam és egyből a puncijára vetettem magamat és alaposan megdolgoztam,nyaltam ujjaztam egészen addig amíg el nem élvezett.Egy kis simogatás után lenyugodott. Most én következtem mert megragadta a farkam és azzal az ügyes nyelvével nagyon jól megdolgozott. Gumit húzott rám és lovaglóba folytattuk. Nagyon jól rászorít az izmos puncijával többször is a farkamra.Pózt váltunk de a farkam nem vesszük ki váltás közben sem amivel önbizalmat növel,hogy igényli. Már is hason van és nyomom is ami kifér mert szinte követeli de közben úgy rászorít a puncival folyamatosan,hogy az valami csoda!!! Feltérdeltetem de a farkam nem engedi kivenni! Alaposan megdolgozom és még mindig szorongat a puncival. Megőrjít!Ekkor kérem vegyük le a gumit és szájjal csináljon ki. Nekilát és a szorgos nyelvével gyorsan kivégez. Megy mindenhová.Szájába,arcára,melleire.Amíg egy kis erőt gyűjtünk simogatjuk egymást és beszélgetünk egy kicsit de csak kicsit mert az idő elszaladt.
  • Elszámolás:

    Korrekt.Utólag történik az előre megbeszéltek alapján.Nem lehúzós. Egy órát voltam pesti átlagot kér.
  • Összkép:

    Összességében kedves ,igyekvő ,aranyos,jól irányítható.Csodás a puncija!Nem sürget az idő lejárta után sőt inkább marasztal.
Happy Massage