• Niki29

  • Beküldte:
  • Niki29 reagálása

    ☺ A meglepetésed csodálatos volt! Köszönöm! ☺ Megleptél , igen. ☺☺

  • Egyeztetés:

    Ez a randi, a szokástól eltérően, nem volt megbeszélve előre, alkalmi meglepetésnek szántam. Ezért, egy sms-t menesztettem Nikinek, eszperente nyelven. „ Életem Kezdete, Végzetem! Nem feledhetlek! Szenvedek, mert elepedek szemed kékjéért! Szeretem sejtelmes tested rejtett melegét, mely lényed egy szelete. Kecses, hetyke kebled szememben feldereng. Delejes, kéjes képzet! Testem, lelkem beleremeg! Vérem kerget feléd, eszem nem lelem! Elégek érted! Egyszer ez lesz végzetem! Egyetlenem! Szeretkeznék veled! Pénteken reggel megyek! Lehet? Remélhetek? Ez esemest nem feledve kérek feleletet! „ És megjött a válasz: „Lehet! ”
  • Megközelítés:

    Akár autóval, akár tömegközlekedéssel érkezel, nagyon egyszerű. Ha nem ismered a környéket a GPS segít tájékozódni, de ha kéred Niki is szívesen útbaigazít. Autósoknak a parkolás könnyű és ingyenes. A házba számkódos kapuzár tiltja meg a bejutást, ha hívod Nikit érkezéskor megadja a szükséges instrukciókat.
  • Helyszín:

    Tízemeletes panelház valahányadik emeletén, egy igényesen felújított és berendezett lakás, melyet csak! Niki használ.
    A Hercegnő maximálisan igényli és elvárja az ápoltságot és a higiéniát minden vendégétől; ezért van a fürdőszobában kétszemélyes zuhanyzó, rengeteg tusfürdő, szájvíz, puha, illatos törölköző.
    A játszószobában minimális, csak a szükséges berendezés. Óriási, kényelmes franciaágy, párnákkal; diszkrét zene, hangulat világítás, esetleg mécsesek, az oldalfalon csak úgy mellékesen hatalmas tükör.
  • Lány külseje:

    Nikit már lassan négy éve ismerem. A szerencsés véletlen (bár szerinte nincsenek véletlenek) játszott közre találkozásunkban. Már az első randin megbabonázott arcának bája, mosolya, csodálatosan kék szeme, (nyíló búzavirág a szeme kékje), közvetlensége, kedvessége, odaadása, őszintesége, varázslatos személyisége. A róla készült képek csak megközelítően adják vissza a valóságot. Hogy milyen is valójában azt a személyes találkozás során tapasztalod meg. Nem fogsz csalódni!
  • Action:

    Időben érkezem. Niki kocsiját meglátva megnyugszom, Ő már vár. Kapukód, lift, telefon: itt vagyok. És már hallom is a lépteit, nyitja az ajtót. Frissen, üdén, kívánatosan, mosollyal az arcán fogad, meglátva a nagy csokor piros tulipánt egy „Úristen!” hagyja el az ajkát. Az üdvözlő csók és ölelés után elmondom mi szél hozott pont most, átadom a meglepiket, közben beszélgetünk. A meglepetés pont jó; állapítom meg a próbát követően.
    Vetkőzés, irány a fürdőszoba. A szokásos együttfürdés, szerszámmosdatás, törölközés, szájvíz után be a játszószobába.
    Niki rögtön elfoglalja az ágy közepét, párna a feje alá. Nem várva a biztatást melléje heveredem, hozzábújok, átkarolom. A szemem lehunyva az orrom magába szívja szexi illatát, az elmém kikapcsol, elolvadok tőle, eláll a lélegzetem; a bensőmet elönti a vágy! Felnézek rá és iszom a látványát! Úgy mint akit a szomjhalál fenyeget és Ő a hűvös hegyi forrás lenne!
    Csókokkal, apró harapásokkal, (amit nem igazán tolerál) halmozom el a nyakát, vállát, fülét kihagyva, (nem szereti); ráhajolok, a hajába szagolok… részegítő illata van. Újra gyengéden a nyakába csókolok.
    Kezem, minden sietség nélkül elindul felfedezni gyönyörű testét; simogatom, becézgetem, bőr a bőrön… finoman, újra meg újra végigcirógatom édes kis mellét, hüvelykujjammal a bimbóit, ujjaim közé szorítom, gyengéden meghúzom; válaszképpen lágyan nyögdécsel. Kezem lesiklik a hasára, köldökénél köröz, aztán csípőtől csípőig keresztben a hasán, le a sima vénuszdombig, ott elidőz kicsit, majd folytatja tolakodó útját a combján, le az egyik lábon fel a másikon, a lába között megáll, megnyugszik.
    A vágyam forrón, sürgetően árad a véremben és kihat… mindenre! A szívem kalapál, majd kiugrik a mellkasomból, vér lüktet a fülemben. Kezemmel birtoklom édes kis kelyhét! Mennyei érzés … diadalmas érzés… Légzésem szabálytalan, testem megkönnyebbülésért könyörög . Csittt!
    Csókolom ahol érem, nyelvemmel ízlelem sima feszes bőrét. A halk apró sóhajok, alig hallható nyögések jelzik: jó úton járok!
    Ott vagyok a gyönyör forrásánál! Nyelvem kitartóan, fáradhatatlanul, előbb gyengéden, finoman, később –véve Niki aprócska jeleit- gyorsabban, erősebben lefetyel, pörög, újra meg újra, megállás nélkül. Kitartásomat siker koronázza! Niki, sajátos hanghatásokkal az ajkán élvez; fejemet szinte belepréseli combjai közé, be az édes kis puncijába; alig kapok levegőt; szép halálom lesz; a szívem zakatol; Ő még mindig remeg; vérem dalolva száguld az ereimben; gyűlik bennem a vágy kibontakozik és ott van mindenütt…
    Csöndesen zihál, elfáradt… fáj e feje, mondja.
    Kis pihenő aztán cserélünk. Kényelmesen elhelyezkedem a teste által felmelegített helyre, a párnákat a fejem alá teszem. Várom a fejleményeket…
    Niki rám hajol, végigcsókolja a mellkasom, a hasam, testével simogat, mellét hozzám dörgölve cirógat… Bőrömet érzékien bizsergeti az érintése… Kezével simogat… Az elektromos feszültség felerősödik bőröm alatt az ujjai gyengéd érintésére, bekerül a véráramomba, lüktet a testemben és mindent felhevít, ami útjába kerül!
    Kiscserkész! Rajtad a sor! Előrehajol, rátapasztja a száját; szopni kezd, nyelve végigsimítja a csúcsát, keményen és puhán egyszerre, hosszában végignyalja, le a zacsit sem kímélve; keze a ánuszom környékét simogatja, nyelve újra csúcs körül cikázik, kering; érzéki, gyönyörteli látvány. Hol Őt, hol a tükröt bámulom. Nem bírom ezt a kínzást! Felkészül a testem; vad várakozás és izgalom szédítő keveréke önt el; szaporábban kapkodom a levegőt; a szívem hevesebben dobol, szinte a torkomban érzem; a vérem lüktet!
    Szemem a szemét keresi, megtalálja; tekintetünk egymásba kulcsolódik. Szemében ravasz mosoly bujkál… Csípőmet kissé megemelem; még keményebben, de érzéssel szopcsizik; testem felveszi a ritmust; felnyögök, szerteárad bennem az érzés és átbillenek a szakadékszélén… nevét suttogva robbanok a szájába!
    Niki arcán diadalmas mosoly játszik!
    Lebegek. Távol a földtől, az élet valóságától. A valóság felett lebegek! El akarok rejtőzni még néhány pillanatig, de aztán végül megadom magam az ébrenlétnek. Még mindig a szájában vagyok. Mosolyog… Óvatosan kiveszi, int, hogy kimegy.
    Pár pillanattal később… Tudod, mindig a NŐ akarata érvényesül!- mondja diadalmasan, leheveredve mellém. Még néhány percig pihenünk, közben megbeszéljük az elhangzott mondatot. Igazat kell adnom neki!
    Rövid, közös zuhany után fájó szívvel, de megelégedetten távozom. Legközelebb revansot veszek!
  • Elszámolás:

    Az „ajándék” mértéke a debreceni átlag. Szó nem hangzik el róla, borítékban diszkréten elhelyezem valahol.
  • Összkép:

    Niki minden találkozásunkkor tud valami meglepőt, újat adni számomra. Most sem történt másképp! A csapdájába estem, újra hagytam magam elvarázsoltatni.
    „ Bőröd íze még itt él a számban,
    A Veled töltött boldog óra után!
    Vonzó látványod újra elragad!
    A vér s az érzelem űz, kerget feléd!

    Ó, álmaim fogja! Életem sója!
    Legyen a szívemnek szeretni joga!
    Szeretni Téged, őrülten, vadul!
    Egy szál ruhában vagy ruhátlanul!”
    (idézet tőlem)
Happy Massage