• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telón szeretem egyeztetni a randikat és Brendával ezt könnyedén sikerült is
  • Megközelítés:

    A budapesti közlekedési vállalatnak titulált közlekedési formák közül a villamost választottam. onnan 2 perc séta,
  • Helyszín:

    Nem a legújabb építésű új építésű... Szóval értitek. Semmi gond nem lehet vele szerintem senkinek. Tiszta a ház , a kert és a lakás is. A fürdőben is minden megtalálható és bárki elfér a fürdőben is.
  • Lány külseje:

    Pont említettem Brendának, hogy nézelődtem valahol és a sok lány közül egyszer csak elém toppant a hirdetése és az első gondolatom az volt, hogy de meg du..ám :D
  • Action:

    Már egy ideje eltértem attól a szokásomtól, hogy az adott napon a lehető legkorábban látogassam meg a hölgyeket és nem lett ez másképp most sem. Este 18:00-ra beszéltünk meg egy találkozót Brendával. Egy üveg pezsgővel és egy kis csokival sikerült meglepnem. Amit nagy örömmel fogadott, melyeket finom csókok és mosoly formájában ki is fejezett. Behuppantunk az ágyra és a pezsit „nyakalva” idézgettük fel a múltat. A pezsgő hamar megtette hatását és én nem bírtam magammal és elkalandozott a kezem, szám itt-ott. Ott helyben a nyelvemre vettem a dolgokat és olyan gyönyörű szép és intenzív orgazmusa volt percek alatt, hogy öröm volt nézni. Vonaglott és rángatózott finoman és közben olyan finom íze volt, hogy a nem létező hajamat is leraktam.
    Kis pihegés, nevetés és máris a „szememre hányta”, hogy ez így nem ééééér! :) Mármint, hogy önzőzök és nem engedtem kibontakozni :D Nagy nehezen hagytam magam meggyőzni és elindultam a fürdő felé, de Ő galádul előttem elkezdte bevetni az ágyat és e művelet közben lehajolt!! :D Na bummm....megint csak nem bírtam magammal és odaléptem, simogattam kerekded tomporát és megfordítottam, csókoltam, ahol értem, lassan és hevesen egyaránt. A falhoz szegeztem és felkaptam. Ott álltunk a falnak támaszkodva smárolva, miközben Őt az ölemben tartottam. Jött a hirtelen ötletem, mellyel nem szoktam élni. Miszerint volna e kedve segíteni nekem a fürdésben. Nanááá, hogy volt kedve és már el is indultam vele a fürdőbe. Ahol aztán elszabadultak az erotikus vágyak és energiák! Elsőként én fürdettem meg MINDENHOL jó alaposan. De aztán jött Brenda és simult, dörgölőzött és szinte a testével dörzsölte belém a tusfürdőt. És ez még mind semmi. Egyszer csak tekintetemmel egyre lejjebb és lejjebb kellett néznem, hogy követhessem tekintetét és megállt KicsiÉn-nél. Lassan és erotikusan a szájába vette és ütemesen emelte a pulzusszámomat egyre magasabbra és magasabbra :D Itt azért hamar le kellett állítanom, mert idő előtt vége lett volna a játéknak. Én már ki kívánkoztam a tus alól és ezzel szerencsére nem voltam egyedül, tehát hamar visszatértünk az ágyhoz és ott sem kegyelmezett nekem, de kértem, hogy egy kis fényt engedjünk a szobába, hogy jobban láthassam. Lehet, hogy kár volt ezt kérnem, mert feltérdelt négykézláb az ágyra velem szemben és én megálltam az ágy előtt és valami hihetetlenül elvarázsolt a szájával. Ráadásul szép csendben és észrevétlenül felöltöztetett a kellő védelem érdekében és hirtelen megfordult. Ott elém tárult a legérzékenyebb testrésze és az én térdem is elgyengült szinte:D
    Itt következett életem egyik legérdekesebb élménye, mivel egy eléggé kettős élményt éltem át.
    Ciki vagy nem ciki, nem érdekel senki véleménye, de amint betettem, éreztem, hogy baj lesz. Nem mozdultam és szóltam, hogy Ő se mozduljon, de csak „haladtam előre” és nem tudtam leállítani. Akkorát élveztem, egyetlen lökés nélkül is pusztán a puncija elképesztő melegségétől és körül ölelésétől, hogy még most is kiszárad a szám tőle.
    Persze nem győztem elnézést kérni, de mégis.....fantasztikus volt!!! Tehát ezért kettős élmény. Elképesztő szexuális élményben volt részem, de szégyelltem magam, amiért ennyire könnyen és gyorsan elmentem. Ezt nem tudom másnak betudni, mint a hosszas és mozgalmas előjátékoknak és az Ő ügyességének :)
    Ráadásul ezzel újabb okot találtunk a folytatásra :DD
  • Elszámolás:

    Szerintem le tehettem volna utólag is, de még mindig előre szeretek ezen túl lenni.
  • Összkép:

    Nem ez volt az első randink és nem is az utolsó, de, hogy eddig a legizgatóbb és legérdekesebb az biztos.
    Brendát már jó ideje nem csak a szexért keresem fel, hanem önmaga miatt is. Kedvelem, mint embert és mint NŐT!
    Nem szoktam minden randinkról beszámolót írni, mivel nem érdekel a rangom vagy mások bárminemű elismerése felém, de most úgy éreztem, hogy ez mély nyomot hagyott bennem és meg kell osztanom veletek :)
    A lehető legmagasabbra fogom értékelni, amit csak adhatok, de élményben még annál is jobb volt!

    Köszönöm Brenda!
Happy Massage