• Dóri26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Admin javaslatának megfelelően, alább megismétlem a Jasmin hirdetése alatt az imént megjelent beszámolómat, ami igyekszik emléket állítani Jasminnál Dórival eltöltött fergeteges hármasnak. Hangsúlyozom, hogy nem a pontvadászat vezet, hanem az, hogy Dóri is élvezhesse azt a kis népszerűséget, amit ez a beszámoló remélhetőleg hoz neki. Több, mint megérdemli.
    Az egyeztetést SMS-ben Jasminnal folytattam, Jasmin Dórival a háttérben egyeztetett:
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Szofival hármas űrlebegésről múltkor lemaradtam, ezért Jasmin kitalálta, hogy valami hasonlóval kárpótol. Gyorsan egyetértettünk abban, hogy erre Dóri ideális jelölt. Ezután ő azonnal belevágott a szervezésbe. Igencsak hosszúnak tűnő heteken át változó intenzitással SMS-ben egyeztettünk, ami előjátéknak is simán beillik.
  • Megközelítés:

    Jasminnál jöttünk össze:
    -------------------------------------------------------------------------------------
    Kilövőállás az amfiteátrumtól 3 perc gyalog. HÉV és busz is kellő sűrűségben jár arra. Ajtó elé érve felhívtam Houstont, hogy a megkapjam a belépési kódot. Belépve már nem bénáztam, mint múltkor, hanem egyenesen Jasmin lakása felé vettem az irányt és már tárult is az ajtó.
  • Helyszín:

    Jasmin templomáról van szó, melynek díszét erre a rövid időre Dóri tovább fényezte:
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Ugyanolyan pipec, mint Jasminnál mindig, azaz az etalont erről lehetne mintázni. Észrevettem, hogy a tetthelyen a tükör átkerült az ágy végébe, de mást nem nagyon sikerült megfigyelnem, ugyanis figyelmemet inkább Jasminra és Dórira irányítottam – gondolom ezt nem kell magyarázni.
  • Lány külseje:

    Két istennő szobra megelevenedve, finom fehérneműbe csomagolva. Pontosabban Jasmin feketébe, Dóri pirosba. Mindketten magassarkúban és fülig érő szájjal fogadtak, szerintem az én mosolyom körbeérte a fejemet.
  • Action:

    Aki ismer, az tudja, hogy Jasminnál töltött időmről szóló beszámolóimat tanácsos kettővel osztani. Aki ismeri Jasmint, az azt is tudja, hogy beszámolóimat 10-zel kell szorozni, hogy a valós élménynek a közelébe lehessen jutni. Ezt csak kezdő olvasóimnak szánom, mint használati utasítást írásaimhoz. De itt most multi dinamitot kellett hatástalanítanom, mert Dóri nem a szorzóba, hanem a kitevőbe helyezkedett.
    Mosolygós, simogatós hármas puszis üdvözlés után előszobából eljutottunk a szoba elejéig, ahol újabb kör ismerkedés következett. Mindketten külön-külön és együtt is nagyon finomak, sőt még az is nagyon kellemes, amikor egymást falják. Némi segítséggel sikerült levetkőznöm és elindulni a fürdő felé, de félúton beleütköztem Dóriba és hát valamit kellett csinálni, nem kerülhettem meg szó nélkül. Amíg lezuhanyoztam, ők melegítettek. A szobába toppanva láttam, hogy úgy el voltak mélyedve egymásban, hogy nem voltam biztos, hogy észrevették amikor bejöttem. Mindenesetre ha észre is vettek, nem adták jelét. Egy darabig gyönyörködtem bennük, majd lábuktók felfelé haladva bevetettem magam igyekezvén legalább egy kicsit visszaadni nekik abból a gyönyörből amiben ők részesítettek. Ezen igyekezetem valószínűleg elmaradt a várttól, mert míg Dóri a lompost ápolta (ennek módja tanulmányok és misék egész sorát érné meg), addig Jasmin a támaszkodó kezemet elvette és lába közé vonta addig matatva ujjaimmal, míg megtaláltam a bejáratot és most már a neki kellemes tempót is beállíthatta. Ez a Laokon szoborcsoport látványnak és érzésnek is utolérhetetlen. Ha kezem kicsit lankadt, Jasmin máris jobb fordulatszámra pörgetett, szóval lazsálásra esély sem volt.
    Az egyik különösen jó dolog a hármasban a szabadságfokok nagy száma: többféleképpen lehet hajtogatni, csavarni mindazt ami az ember keze ügyébe kerül és nincs egy pillanat üresjárat sem. Ha valaki helyezkedik, a másik kettő még mindig teljes fordulaton pörög. Szóval mi is pörögtünk egy-két figurát némi sugdolózással és hosszas szemezéssel fűszerezve aminek végén az ágyon fekve találtam magam. Lábam között Dóri mesterien játszott a velem egykorúval, gyakori köpködéssel és hosszas mélytorokkal, míg Jasmin –legnagyobb gyönyörömre- az arcomra ült és ott vonaglott itt-ott tesztelve meddig bírom egy levegővétellel. Aztán mindketten az általuk közösen állított szabadság szobor köré gyűltek és addig bűvölték, míg a kilövés végül bekövetkezett. Az anyagon testvériesen osztoztak, majd játszadoztak vele: Jasmin a cicijére csorgatta és ott kente szét, Dóri meg –mint aki jól végezte dolgát (pedig istenien végezte)- kajánul megtörölte szája szélét.
    Szünetben orvosi rendelésre folyadékpótlás, simogatás, összebújás és kellemes beszélgetés. Mindezek hatására, ha nem is kerültem azonnal bevethető állapotba, de legalább jó esélyem volt, hogy ismét oda juttassanak. Így neki láttunk a második félidőnek. Javasoltam, hogy koncentráljunk rájuk, mert nem biztos, hogy sikerül összeszednem magam Ezt alighanem kihívásnak tekintették, mert olyan frenetikus második félidőt prezentáltak, hogy csak röpke pillanatokra tűnt úgy, hogy tudom, hol vagyok. Csók és francia alapozó tárgyakból olyan mesteri előadást rittyentettek külön-külön és párosban is, hogy erre a Harvardon is helyből PhD diplomát adnak summa cum laude. Külön kiemelném –az olvasók körében feltehetően nagy érdeklődésre számot tartó- gyakori és hosszas mélytorkozást, és isteni ihletet lehelő szájacskájukat. Épeszű pillanataim egyikében eszembe jutott a tükör, így próbáltam fokozni az élményt azzal, hogy a tükör perspektívájából is megvizslatom magunkat akció közben, de az iram olyan fergeteges volt, hogy ez alig néhány pillanatra sikerült. Addig nyaltuk-faltuk egymást (mindenki mindenkit), míg most –az egyensúly helyreállítása végett- Dóri ült az arcomon és Jasmin –miután szabadalmaztatandó technikájával feldobta a VV-t- nyeregbe pattant. Zsokénak is jó lehet, mert a ló nagyon jól érezte magát a hosszú vágta elejétől a végéig. Menet közben –helyezkedésükből ítélve, mert látni csak Dóri punciját láttam nulla és két centi közötti távolságból- szerintem váltottak némi csók csatát. Rajt-cél győzelem végén a célszalag átszakításával nálam a cérna szakadt el és kitáraztam az utódjelöltek második hullámát. Szóval nem hagyták, hogy a maximálisnál kevesebbet hozzak ki magamból és az utolsó cseppig kifacsartak.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltek szerint *** az előre megbeszélt koreográfia szerint landolt az asztalon még fürdés előtt.
  • Összkép:

    Lehet itt még mást írni, mint hogy életem csúcsélménye? Múltkori írásom szerint Jasminnal a Mount Everestet másztuk meg. A mostani nem sok nyolcezres csúcs megmászása volt, hanem –mint ahogy azt előre terveztük- egy kis hármas űrlebegés, súlytalanság (fejembe is szállt a dicsőség!).
    Pazar volt, lányok! Imádlak titeket! Ez kedvenc filmem! Szerintem Oscar-ra is jó lenne.

    Ui. Külön köszönet Jasminnak a pedáns szervezésért és Dórinak a bátorságáért, hogy beugrott.
Happy Massage