• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves Némabob!

    Köszönöm, hogy ismét megírtad kis beszámolódat.
    Mikor először elolvastam kicsit úgy éreztem, hogy minden amibe lehetett belekötöttél.

    A szoba nem lett zsúfolt, lehet neked ez az érzésed volt, de nekem célom volt, hogy jobban elférjünk az ágyon. Tudod, abból kell kihozni a legtöbbet amid van. Eddig mindenki pozitívan fogadta a változást.
    Smink nélkül fogadtalak? Lehet nem figyeltél eléggé, mert egy nappali smink voltam. Alapozó, szempillaspirál és arcpirosító. Pedig még fel is volt kapcsolva a villany!
    Asszonyosodó! Ez azért túlzás azt gondolom, sértő számomra. Lehet fikázni a külsőmet annak ellenére, hogy mikor itt voltál azt mondtad, hogy „meglátszik a sport”, heti szinten többször is járok fittnes terembe edzeni. Valahogy a kettő üti egymást. Mondhatnék én is kritikákat de nem teszem, mert elfogadom úgy ahogy van. Nem arra világítok rá, hogy fél kg-val több van ott neki. És ha most ott van, senki sem lehet tökéletes.
    Levezetés.... ez is érdekes lett. Beolajozás közben megkérdeztem, hogy mit szeretnél. Csúszkamasszázst és kölcsönös franciát, válaszoltad. Sajnos nem tudok más fejébe látni. Ha nem mondod, hogy mit szeretnél akkor hogyan is járjak a kedvedbe? Ez nem könyörgés lett volna, hanem azt mondod, hogy mit szeretnél. Pornós jellegűt vagy nem! Ha nem mondod akkor nem tudok rajtad „segíteni”. Tudod, néma gyereknek....

    „A külseje bejön nekem, viszont a természete már nem.” Azt hiszem nem először vagy nálam, tudhatod, hogy milyen vagyok. Akinek tetszik tetszik, akinek meg nem annak nem. Nem most találkoztál velem először. Vajon eddig jó volt most nem volt jó?
    Okoskodó? Szerintem ha valakinek van véleménye akkor az nem okoskodó. Lehet neked ez azt jelenti. Megkérdeztél egy két dologról majd az jött le neked, hogy okoskodó vagyok.
    Szótfogadó? Csúszkát és kölcsönöst kértél. Erre a végén kiderül, hogy kellett volna pornós francia és mélytorok amit nem említettél.

    Lehet neked néhány mondatod vicces szeretett volna lenni, sajnos nekem nem az lett még a smile-k ellenére sem. Nálam pont az ellenkezőjét váltotta ki és az egész élménybeszámolóból azt éreztem, hogy ahol lehet belém kötöttél, kis pozitív dolog is volt benne de nem sok- számomra-.

    Köszönettel
    Alexa

  • Egyeztetés:

    >Érdekes volt,mertonline szerettem volna bejelentkezni hozzá,de ő mondta a telefonban,megbeszéljük és mehetek annélkül is.Magyarán az adott szó elég volt egymás számára!
  • Megközelítés:

    >Még mindig ott van ahol eddig volt.Jól megközelíthető szerintem mindennel,talán repülővel nem!:)Én vasparipával járok,mert nem bízok más vezetési stílusában,meg így gyorsabb is.Parkolás könnyű és ingyenes.
  • Helyszín:

    >Lift van,de olyan régi,mintha szellemvasúton mennél keresztül!:DKis lélekvesztő feelengje van.Panellakás.Annak minden előnyével-hátrányával.Kicsi fürdő zuhannyal.Közös pancsi lehetetlen benne,hacsak nem vagytok egymásba szerelmesek.:DÚgy biztos baromi jó lehet vele.Tisztaság jó illat van a hölgynél.Tiszta asszonyka lesz belőle ha egyszer férjhez megy.A szoba kicsit zsúfolt.Masage ágy is ott van,van egy kis kanapé a 69-hez,viszont igyekezett jól berendezni a helyszűke ellenére.Fotelt már nincs nagy bánatomra.Virágok viszont igen!:)
  • Lány külseje:

    >Még mindig jól nézki!:)Ezért is megyek hozzá.Smink nélkül fogadott.Érdekes,h így csak egy átlagos lány,viszont számomra még így is a DMB-szintű csaj.Haja nagyon tetszik.Baba samponnal mosta meg,és még finom parfümöt is használ úgy ahogy azt kell!Negatívum hogyha leül már van egy kis aranyos poci és a csípőjénél is van egy ici-pici felesleg,amit nagyon jó fogni!(ezért legközelebb kapni fogok tőle az biztos!:D)Pont ez a picit "asszonyosodó" külső a gyengém homokóra alakkal.Picit többet mosolyoghatna,dehát ő egy komoly hölgy és nem egy vigyori-rezi!:)
  • Erotikus masszázs:

    >Megbeszéltük előtte,h a fő hangsúlyt a csúszkára helyezzük.Számomra kicsit tökölösen indul,de szerintem én voltam türelmetlen.Bekent olajjal engem szép lassan gyengéden,majd saját magát is.Ez meghagyhatta volna nekem.:)Aztán szép lassan szemből elkezdte,cicikkel,testtel,fenékkel.Egy kicsit rámnehezedett és én akkor belemarkoltam abba a gusztusos kis popsijába.Egy kis negatívum,h ugyebár csók nincs,és így egy kicsit eltartja tőled a fejét,dehát ezt nagyfiúként megértettem.Majd fordult a lányka.Ugyanez háttal.Háát mit mondjak nem volt rossz!:D
  • Levezetés:

    >Ugyebár kölcsönöst kértem,és bizalmat kaptam,mert azt csak úgy vállalja.Hát az a punci,azt látni nyalni és puszilni kell.:)Eredményt nem értem el nála,de nem is azért csináltam.Finom jó ízű,illatos babapuncija van.A fenekét is kinyaltam,kíváncsi voltam,h kedveli-e.Úgy vettem észre,h igen.Ő is jól tevékenykedett a túloldalon.Inkább az a barátnős,érzéki franciája van.Brutál pornót ne itt keressétek!DT most sem csinált nekem,lehet h nagy vok neki,vagy szónom kellett volna,de én meg nem vok egy könyörgős fajta.Cuppog,köpködi,karistolja a zacskómat a körmeivel.:)Ami isteni jó az a farokverése.Jó nagy,erős keze van hozzá.Elélvezés nem volt,mert egy kis pornós lánynak tartogattam az anyagot egy másik kerületben.Időm lejártával fürdés,távozás.TP nincs,de nem is marasztal!:D
  • Elszámolás:

    >Most meglepiként nagyon kedvező volt az ajándék mértéke!Engem mondjuk nem érdekel mennyi csak jól érezzem magam!
  • Összkép:

    >Hát beszélgetni,dumálni azt nagyon szeret.Abból ISTENNŐ rangot tudnék neki adni!:DA külseje bejön nekem,viszont a természete már nem.:(Az a női mindenttudó,okoskodó,írányító típus.Én viszont az alázatos édes-kedves szótfogadó teremtéseket szeretem!Azoknak ajánlom akik egy jó magas,jóalakú csajjal akarják kipróbálni a csúszkát!:)Remélem a virágomat most nem dobja ki az ablakon amit vittem neki,ha ezt a beszit elolvassa.:DÚgyis kapni fogok tőle tudom:D,viszont a virág nem tehet semmiről!:)
Happy Massage