• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután hívtam telefonon, szerencsém volt, mert elsőre felvette. Egy órán belül tudott fogadni. Szimpatikus volt a hangja, megfelelő tájékoztatást kaptam a tudnivalókról.
  • Megközelítés:

    Lipótváros, a Margi hídhoz közel levő egyik mellékutcában található a lakás. Villamos és buszok a közelben vannak, metró kb 10 perc gyalogosan. BKK járműveivel jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    Régi, de jó állapotban levő ház *** lakása, könnyű megtalálni. A lakás galériázott appartman, nem nagy, de a célnak megfelel. A fürdő arányos a lakás méreteihez, kicsi, de használható, minden működik. Az ágy nagy és kényelmes franciaágy, intenzív használat közben sem nyikorog.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő csinos, jó alakú lány fogadott keveset takaró zsinórbugyiban és valami alig topban. Ez a kevés textil arra volt jó, hogy kiemelje szuper, sportos alakját. Szép cicik, formás popó, arányos és ruganyos testalkat. Arca sem okozott csalódást, helyes, mosolygós pofija van. Hála Istennek minden eredeti rajta. Combján egy jól megalkotott színes sárkány tetoválás található. Összbenyomás: bájos, jótestű diáklánynak néz ki.
  • Action:

    A virág átadása és néhány szavas ismerkedés után gyors zuhanyzás, ő már akciókészen várt rám. Elöször állva ölelkeztünk és csókolóztunk, nagyon kellemes volt, már akkor megéreztem, hogy köztünk levő nem csekély korkülömbség ellenére működni fog a kémia. Fokozatosan megszabadítottam ruhácskáitól és az ágyon folytattuk. Öröm volt számomra, hogy végigcsókolhattam hibátlan testét, selymes bőrét a fülétől a talpáig. Közben néha beszélgettünk, poénokon nevettünk, kiderült, hogy jó a humorérzéke.
    Mellbimbói érzékenyen reagáltak közeledésemre. Franciája szuper volt, nagy beleéléssel csinálta, kellemes és erotikus volt a mozgása. 69-et is kipróbáltuk, nagyon szuper volt. Ezután külön foglalkoztam a nunijával. Puncija szép formájú babapunci, jól nedvesedett, mozdulataiból, lélegzéséből tudtam, hogy jó irányba haladunk. Hamarosan egy szép és intenzív orgazmust sikerült előidéznem nyelvmunkámmal. Ezután felrakta rám a gumit és meglovagolt. Kellemesen ringó csipővel mozgott, én pedig a popóját simogattam, illetve a melleit csókolgattam. Legszívesebben órákig csináltam volna, de egy idő mulva éreztem, hogy nincs visszaút, hatalmasat élveztem. Hagyott lenyugodni, majd rövid tisztálkodás következett. Felajánlotta, hogy megmasszíroz, ezt igénybe is vettem. Kicsit helyre rakta sajgó vállamat. Közben beszélgettünk az aktuális kérdésekről, ebben is kellemes partner volt. Aztán még simogattuk egymást, csókolóztunk, sajnos az idő gyorsan eltellett, ujabb aktusra már nem volt idő, jobb lett volna hoszabb időre jönni. Rövid tisztálkodás, érzéki búcsucsókok és távozás.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor nem kérte, én el is felejtettem szóba hozni. Távozáskor sem kérte, az asztalra tettem a telefonban hallott****.
  • Összkép:

    Sokat vártam a találkozástól, nos nem csalódtam. Tünde nagyon vonzó, ideális alakú szép lány. Nem cicababa, vagy mű-vadmacska típus, hanem egy értelmes jó humorú kellemes lány, akinek a magánéletben is szívesen élvezném a társaságát..
Happy Massage