• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt történt az oldalon. Két nappal a találka előtt jelentkeztem be hozzá és még aznap megkaptam a visszaigazolást. Volt egyébként egy kis csavar is a dologban nekem köszönhetően. Véletlenül fél órás randit küldtem, de sms-ben írtam Neki, hogy órásra gondoltam igazából. Ő pedig visszaírt, hogy rendben van a dolog. A címet kérdésemre választ kapva megkaptam a visszaigazolásban és ráértem akkor hívni amikor odaérkeztem a bejárathoz.
  • Megközelítés:

    Tömegközzel mentem. Nincs messze a csepeli és ráckevei hév végállomásaitól és a 2-es és 24-es villamos megállóitól. Boráros tértől néhány perc sétára van. Parkolóhelyeket nem nagyon figyeltem, de kocsival nem biztos, hogy meg tudtam volna állni a ház előtt. Szinte tömve volt érkezésemkor és távozásomkor egyaránt.
    Egyébként először nem pontos címet kaptam. A telefonban közölte, hogy pár házszámmal arrébb csöngessek. Amúgy kicsit sajnos unott hangulatot éreztem a hangján. Amikor meg másodjára csörgettem, nem vette fel, aztán egyből visszahívott. Ezt viszont elég figyelemreméltó dolognak tartottam a részéről.
  • Helyszín:

    Felújított panel lakás. Portaszolgálat is volt. Az egyik lakó által sikerült bejutnom. Az emelet szintet és az ajtó számát pedig természetesen Jessy adta meg. A bejáratnál néhány másodpercet várnom kellett. A túloldalról addig csaj hangok szivárogtak ki. Szerintem lehettek vagy hárman. Végül befejeződött a beszélgetés, majd Jessy ajtót nyitott és egyedül állt előttem. Nem volt túlzottan mosolygós hangulatában, de nem is viselkedett flegmán. Mint ha éppen fújta volna ki magát egy kisebb gyors rohanás után. Kezet nyújtva bemutatkozott egy puszival. Aztán felvezetett az emeletre. Leshettem szép fenekét miközben ment fel előttem a lépcsőn, közben felőlem érdeklődött. A lakásban amúgy tisztaság volt. Baszobában félhomály volt. Nem túl nagy helyiség, de egy franciaágy ami egész jó állapotú, kis és nagy szekrény, valamint szék a ruháknak és narancssárga hangulatfény a sötétített tetőtéri ablakok mellett simán elfértek.
    Az ottlétem alatt szinte végig hallottam a többi lány hangját kisebb megszakításokkal, hogy mászkálnak és beszélgetnek. Különösebben nem zavart, de jobban örültem volna ha fordítottak volna felénk egy picivel nagyobb figyelmet.
    Fürdőszoba kádas, függönyös, többféle közismertebb márkájú tusfürdőkkel, WC-vel, a mosdókagylón pedig szájvíz kis műanyag poharakkal és tükörrel. Meleg vízre sem kellett sokat várnom.
  • Lány külseje:

    Természetesen Ő van a képeken. Nincsenek agyonretusálva sem. Elsőre felismerhető szerintem. Nem volt rajta annyi smink, de tényleg bájos arca van és a szemei is gyönyörűek. A haja eredetileg rövidebb, de valóban egy egzotikus szépség. Abban a szexi szerkóban fogadott ami a jelenlegi profilképén is látható.
  • Action:

    Heh... éppen csokinyuszit eszek teljesen véletlenül, de tényleg. :) Na mindegy. A lényeg, hogy összességében nem volt rossz. Amikor beértünk a baszobába, a tetkójára lettem figyelmes és arról kezdtem érdeklődni. Nyitott volt a beszélgetésre. Kínált hideg vízzel ami nekem tökéletesen megfelelt. Adott egy nagy, tiszta törölközőt és elmentem zuhanyozni.
    Visszaérkezésemkor ruha nélkül várt az ágyon és mellé feküdtem. Akkor közölte, miket vállal, de ezek az adatlapján is rajta vannak. Csókot csak a második alkalomtól enged, ujjazással kapcsolatban pedig vannak sajnos negatív tapasztalatai, ezért azt is mellőztem. Elkezdtem csókolni a nyakát és tapizni közben. Nem húzódzkodott hanem viszonozta a közeledésemet. A bőrének kellemes illata van. Hanyatt feküdtem a tiszta kispárnákra hajtva a fejem, Ő pedig elkezdett tovább csókolgatva lejjebb haladni. Az orális kényeztetés tényleg nem újdonság számára. Mélytorok, bőnyál, lenn tartja másodpercekig, köpködi, engedi ráhúzni a fejét és hogy mozoghassak én is. Golyókat csak simogatta néha. A kezét gyakran használta eleinte, viszont mikor közöltem Vele, hogy anélkül még ügyesebb, onnantól kezdve simogatni kezdett közben. Szemkontaktust sajnos nem sikerült elérnem nála. Utána hanyatt fektettem és ugyanúgy kezdtem eljárni ahogy Ő velem. Mellei természetes szépek. Élvezet volt kóstolgatni és masszírozni őket. Kértem kebelszexet is később. Nem volt bekenve semmivel, de olyan selymes volt a bőre, hogy én úgy is élveztem. Puncija kellemes. Nyelvtudásomra enyhe nyögésekkel reagált. Picit nedvesedett, de sajnos nem sikerült a csúcsra juttatnom. Talán én nem voltam elég kitartó... utána gumit kértem amit Ő húzott fel kézzel és szemből támadtam, majd hátulról.
    A franciás kényeztetésben aktívabbnak tűnt. Engedte magát simogatni, markolászhattam a fenekét ahogy jólesett és a csattogósabb lökéseket is rossz szó nélkül fogadta. Viszont szerintem inkább én mozogtam jobban ennél a fejezetnél... majd a gumiban lett végem, de teljesen hagyott lenyugodni. Utána beszélgettünk még erről-arról. Volt 1 olyan érzésem, mint ha a találka vége fele kezdett volna oldottabb lenni. Kezdhettem volna a randit inkább a beszélgetéssel is talán, de utólag már könnyű okosnak lenni. Remélem, nem voltam ijesztő számára az első benyomáskor vagy ilyesmi. Végül ismét zuhany, ruha fel és búcsú puszi.
  • Elszámolás:

    A "Bővebb infót kérek" opció alapján tájékozódtam még korábban aminek tartalma az ottlétemkor sem változott. Pesti átlag ami mellett szinte minden az alapban. Ez a találka végén került csak szóba amikor felhoztam. Ez volt egyébként az első találkozásom Vele. Köszönöm a bizalmat.
  • Összkép:

    Nagyon örültem a szerencsének, hogy végre együtt lehettem egy szép, fekete lánnyal. Tényleg egy jó élmény volt számomra. Nem biztos, hogy aznap én voltam az első vendége. Esetleg kevésbé lehettem Neki szimpatikus... csak találgatni tudok, de tett volna rá nekem még 1 lapáttal ha barátnősebb hozzáállással fogad. Az üzenőfalán folytatott rövid beszélgetésekből kiindulva számítottam azért erre. Viszont összességében így is jól éreztem magam, mert érkezésemhez viszonyítva oldottabb hangulatban távoztam Tőle.
Happy Massage