• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régi ismerősként könnyen ment mint mindig. Ha nem éred el telefonon (ami elő szokott fordulni) akkor dobj rá egy sms-t.
  • Megközelítés:

    Ez most kocsival szerintem nem könnyű (gondolok itt a fonódó villamos építésére:), de nem is lehetetlen.
    Én gyalog mentem , mert nem messze lakok. BKK csomópont a közelben (Metro, hév, busz, villamos), de a Mamut is max 10 perc séta, és ott tuti tudsz parkolni!
  • Helyszín:

    Nagyon otthonos kis lakás. Ízlésesen berendezve, hangulatos, a célnak nagyon megfelel. Mindenhol rend és tisztaság uralkodik plusz egy tündéri kiskutya. A fürdőszoba is patyolat tiszta, ezenkívül 17 féle tusfürdő (direkt megszámoltam), szájvíz, száraz kilépő és a kád előtt függöny.(tessék behúzni, mert nem szereti a delfineket!)
  • Lány külseje:

    Nekem nagyon bejön. A képeken is látható leopárd mintás szexi kis ruhában fogadott, térdig érő leopárd mintás tűsarkú csizmában és hozzá leopárd mintás melltartóban. Nem kicsit levett a lábamról, be is indult a fantáziám rendesen. Enikő simán beazonosítható a képek alapján, egy igazi dögös 30-as NŐ! Aki a képek alapján dönt és ezt a korosztályt kedveli az tuti nem fog csalódni.
  • Action:

    Megérkezésem után kaptam egy finom kávét, beszélgettünk egy kicsit miközben én azt ez ennivalóan aranyos kiskutyát simogattam. Aztán a fürdés után irány a szoba.
    Most a változatosság kedvéért a kanapét neveztem meg az akció helyszíneként amiben abszolút partner volt. Miután a lepedővel letakart kanapén kényelmesen elhelyezkedtem Enikő elém térdelt és egy "titkárnős" franciában részesített előjátékként. Nem semmi látvány és érzés volt, nagyon érezte mi jó nekem. Aztán megkaptam a védőfelszerelést és kezdődött az aktus. Én a kanapén ültem ő pedig háttal beleült. Na ez a látvány beleégett a retinámba. Aztán pózt váltottunk, én mögé kerültem és jöhetett a doggy. Sajnos itt egy kicsit lanyhult a lelkesedésem, de Enikő nem adta fel. Elővett egy vibrátort , és egy kis vibrishow (meg némi francia ) után újra harcra kész lettem. Ezek után az ágyon folytattuk, én hátulról támadtam és ennek a rohamnak happy end lett a vége! Jár a pacsi Enikőnek a kitartásért!
  • Elszámolás:

    Mivel nem először voltam nála így tudom mennyi az annyi. Mint mindig most is a randi végén rendeztük.
    Az *** érték arány az egyik legjobb az általam ismert *** között.
  • Összkép:

    Most is nagyszerűen éreztem magam Enikővel, így nem kérdés, hogy vissza fogok még menni hozzá. Egyszerűen nem lehet megunni, mindig odateszi magát 100%-ban, és figyel rád, hogy elégedetten távozzál.
Happy Massage