• Sylvi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Szia Drága!

    Köszönöm,hogy leírtad az élményedet!
    Annyi megjegyzésem lenne,hogy nyilván diszkréció miatt van kitakarva az arcom( sajnálom,hogy másra számítottál.( pedig kimondottan különleges szép arcom van :) )
    A mély torok tényleg nem az erősségem ( mint ahogy írtad is hogy ez az adatlapomon nincs feltüntetve,és nem is reklámozok ilyet,( mindenki másban jó :)

    Szép napot drága!

    Csók

  • Egyeztetés:

    Szinte elsőre felvette a telefont és abszolút simán ment. Napközben voltam nála lehet ezért tudtam kedvemre időpontot választani.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű cím és könnyű megközelíthetőség. Gyalog pár perc séta a mester utcai villamosmegállótól. Kocsival lehet hogy nehéz parkoló helyet találni a környéken.
  • Helyszín:

    Egyszerű kis modern lakás ami nagyon szépen fel van újítva. Rend és tisztaság volt mindenhol. A fürdőben háromféle tusfürdő és persze a szájvíz viszont itt volt az elengedhetetlen kispohár is hozzá ami plusz pont!
  • Lány külseje:

    Sajnos itt az első olyan pont ahol nem tudok tökéletes jelzőt adni. A képek retusáltak és Patríciának az arca sem látszik a képeken. Ő maga csinos és átlagos arcú de én másra számítottam a képek alapján
  • Action:

    Érkezés után rögtön vízzel kínált ami nagyon kedves volt tőle. Ilyen hirtelen jött melegben jól esett. Volt mentes vagy bubis. Én a menteset preferálom és örültem a választéknak. Irány a fürdő ahol minden patent. 3 tusfürdő és szájvíz. A fürdő tiszta és rendezett, látszik hogy rendesen tisztán van tartva.

    Amint visszatértem a fürdőből ő már csak egy ilyen kis szoknya féleségben várt ami inkább csak egy sexy dísz mint sem ruha:) Állva kezdtük el simogatni egymást majd ő gyorsan le is ült az ágy szélére hogy kezelésbe vegyen engem. Jól franciázik de a mélytorok az tényleg nem az ő műfaja amit az adatlapján is látni. A kezét eléggé félve használta de aztán rákapott az ízére és mielőtt nagyon belelendültünk volna gyorsan mondtam neki, hogy feküdj fel az ágyra. Így én kedveskedtem neki amire jól reagált. Ha minden igaz akkor sikerült így eljutni a csúcsra....legalábbis í hangokból ez jött le:)

    Utána megkérdezte hogy húzzunk e gumit de én inkább hanyat feküdtem és kértem hogy kicsit franciázzon. Jól esett és így is lett végem nfvsz-ben. Nem rohant egyből ki hanem nyugodtan és diszkréten szabadult meg az utódoktól.

    Ezután kicsit beszélgettünk majd megpróbálkoztunk a második menettel ami sajnos nem nagyon jött össze nekem. Talán itt sikerült még egy két örömteli pillanatot okoznom de a végén az ezredes feladta.

    Összességében Patrícia egy nagyon kedves és figyelmes lány bár én a barátnő feelinget annyira nem éreztem. Egy biztos hogy ami vállal azt tényleg vállalja és igyekszik az ember kedvében járni!
  • Elszámolás:

    Nem igényelte az elején és a végén sem "tartotta a markát". Úgy éreztem mintha én akarnék csak ajándékozni :D Abszolút diszkrét és korrekt. Az ajándék mértéke a pesti átlag....
  • Összkép:

    Kedves lány aki igyekszik az ember kedvében járni. A képek nem fedik a valóságot és nehézkes a kezdeményezés de igyekszik!
Happy Massage