• Amanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első körben sikeres volt. Azonnal felvette a telefont, sikerült is egy időpontot találni...amit sajnos később le kellett mondjon. Aztán azt is, meg a harmadikat is. De kitartó voltam, mert mindenképpen meg akartam látogatni, ismerni, így újra felkerestem, s ezúttal sikeres volt. Tehát nem gördülékenyen, de az eredmény a lényeg! :)
  • Megközelítés:

    Igencsak frekventált helyen van Amanda Budán. Parkolás szerintem soha nem lehet gond, de hét közben fizetős. BKV-val megközelíteni...szerintem ennél egyszerűbb nem is lehet, mint most. Nem kevés busz és villamos áll az ember rendelkezésére! BKV-val is max. 2 perc séta a cél.
  • Helyszín:

    Nagyon picike kis lakás, de a célnak megfelel! Egy szoba, pici előszobával. ***emeleti kis lakás. A fürdő tényleg picike, egy zuhanytálca, egy pici mosdó, ami előtt a mosógép van, de hát a méret miatt sajnos máshogy nem megoldható. Amanda elmondása szerint éppen kupi volt a szobában, de ez nem volt érezhető, meg amúgy sem lakásnézőbe mentem...és volt más aki elvonta a figyelmem :)
  • Lány külseje:

    Egy nagyon nagyon csinos és kecses Hölgy! Nagyon jó teste van. Formás, szemet gyönyörködtető! Kedves mosolygós, bájos arc, gyönyörű mellek, formás, markolászni való popsi és gyönyörű amit az ember a lába között talál :)
  • Action:

    Érkezéskor egy pici beszélgetés. Csak kérdez, csak kérdez és az ember győzzön válaszolni. De nem baj...nekem tetszett...jó feszültség oldó volt :)
    Ezt követte egy gyors tusolás. Mire végeztem Amanda az ágyon várt meztelenül, így én is gyorsan megszabadultam egy szál türcsimtől és mellé heveredtem.

    Még egy pár szó és el is indult a csók csata. Finom a csókja és jó Vele csókolózni. A csata közben kezem hol a mellén tevékenykedett, hol lába között mérte fel a terepet. Érintésre teste azonnal válaszolt, s Ő is férfiasságomat kezdte kézzel simogatni.

    A csók csata után melleinek estem neki...olyan szép kerek és formás melli vannak...szívem szerint haza vittem volna őket :)
    ...majd szépen lassan levándoroltam a láb közé. Gyors szemrevételezés, és indulhat a nyelves kényeztetés. Ízes, mézes mázos! Alig tudtam elengedni, abbahagyni! Igaz sajnos nem sikerült eljuttatni a csúcsra, de azt mondta, hogy ezt ne vegyem magamra...de dicsérte tevékenységem :)

    Így jött hát a helycsere és támadás! Hmmm...csak behunytam a szemem és azonnal egy álom világban voltam. Finoman, hol lassan, hol kicsi hevesebben vette szájába a farkam. Hol kéz nélkül, hol egy kicsit kézzel is biztatgatta hogy mind keményebb és keményebb legyen...ezt is nehéz volt abbahagyni, abba hagyatni, de hát egy idő után már nagyon szerettem volna benne lenni...így gumi húzás...

    Elsőre szerettem volna szemből magamévá tenni, de valami történt az ezredessel és visszavonult. Amanda azonnal segítőkészen lekapta a gumit és szájjal ismét kezelésbe vette a rakoncátlankodót...melynek eredménye egy frissült keményedés volt.
    Újabb gumi, s ezúttal próbálkozás hátulról...eredményesen :)

    Szűk, nedves puncija pillanatok elnyelt...és ezzel másodszor kerültem egy álom világba. Szerettem volna "hevesen" tevékenykedni háta mögött, de annak egy eredménye lett volna...egy gyors eldurranás, így maradtam a finom mozdulatoknál...egy ideig...
    ...mert a látvány elvitt magával, elindult a tempó, s ezzel együtt elérkezett a nagy bumm is :)

    Gyors tisztogatás, egy kis összebújás, beszélgetés. Kedves lány, kérdések soraival rohamozott meg ismét, de nem baj, nagyon jól éreztem magam Vele :)
  • Elszámolás:

    Korrekt, budapesti átlag. Mivel először jártam Nála, én az elején kérdés nélkül letettem az asztalra, mely végig ott is maradt. Megköszönte, többet szó nem esett a dologról!
  • Összkép:

    Olyan lány, akit érdemes felkeresni, akit érdemes megismerni, akihez érdemes visszamenni :)
    Jó volt vele és remélem lesz még ismétlés :)
Happy Massage