• Iza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Iza reagálása

    Kedves Kíváncsi,

    rendkívül jól esett látni hogy kaptam beszámolót, nem is akármilyet! Az ilyen ékményekért érdemes "mindent beleadni".... Igazán örülök hogy ennyire meg voltál elégedve a "vendéglátásommal" :-) bízom benne hogy elcsábulsz még hozzám néha....
    Minden jót.
    Iza

  • Egyeztetés:

    Könnyűnek mondanám, 2-3 próbálkozásba is telt, de aztán sikerült elérnem. A telefonban mindent részletesen elmondott a programkínálatról. Kedvesen és korrekten tájékoztatott, rögtön kedvet csinálva egy látogatáshoz. Pár órával később újra beszéltünk és fixáltuk az időpontot.
  • Megközelítés:

    Régről ugyan de ismertem az utcát, de a gps-es segítség sem ártott. Parkolni könnyű, de fizetős. A tömegközlekedés egészen kiváló, nincs olyan jármű aminek ne lenne megállója pár saroknyira.
  • Helyszín:

    A ház maga már a lépcsőházban megnyerő. A lakás maga pedig nagyon hangulatos és felszerelt. Mindenhol hangulatfények és gyertyák, halk zene szól, kinti zaj nem szűrődik be. A zuhanyzó csillog villog, a szobában és az előszobában nagy a tisztaság. A szoba sarkában egy óriási matrac tükrökkel övezve, tökéletes helyszínt adva az estének.
  • Lány külseje:

    Iza igazán gyönyörű és magával ragadó, ízig vérig NŐ. De a képei is azt gondolom, abszolút magukért beszélnek. Nehezen hiszem hogy bárkit csalódás érne az ajtónyitás után, maximum csak pozitívan.
    Engem egy nagyon szexi piros csipkés egyberuhában fogadott, alatta egy szintén piros, masnis bugyival, ami így együtt igazán lehengerlő volt.
  • Erotikus masszázs:

    Bejutás után volt egy kis zavarodottság talán mindkettőnk részéről, de aztán ez inkább előnyösen hatott, ugyanis megadta a beszélgetés kezdőtémáját. Az előszobából kézen fogott és bekísért a kanapéig, majd a combjára tette a kezem amíg pár mondatot váltottunk és utamra indított a fürdőbe.
    Fürdés után, hogy a maradék zavaromat is elhessintse, megkért hogy segítsek megszabadulnia a csipkés valamitől, amely kérésének örömmel tettem eleget. Majd én is megszabadultam a törölközőmtől és végre ott álltunk egymással szemben egyenlően, illetve majdnem mert a masnis bugyi még maradt, de ugye ki is lőné el az összes tűzijátékot már a buli elején?
    Szóval rövid ismerkedés után a matracra küldött, és kezdetét vette a masszázs. Őszintén szólva nem szoktam különösen oda lenni a masszázsért, de ahogy Iza csinálta az egészen jóleső és frissítő volt. A lábaktól indult felfelé és nagyon kellemes érzés volt átadni magam a szakértő kezek kényeztetésének. Aztán ahogy idővel egyre feljebb machináltak azok a kezek eszembe jutott, hogy a bevezetőt vagy inkább felvezetőt, ami miatt részben a 1,5 órára neveztem be, gyakorlatilag átbeszélgettük. Finoman rákérdeztem és kiderült hogy mivel nem mindenki él eme lehetőséggel és a telefonban is ezeket előző nap tárgyaltuk, előre kellett volna szóljak. No de sebaj, mert azonnal megszakítottuk a programot és a láb és hát masszírozás között Iza megmutatta hol is lakik az Úristen.
    Miután sikerült magamhoz térnem folytatódott a program az eredeti medrében. A forró krémmel alaposan bekent és nagyon kellemes, de határozott mozdulatokkal átgyúrta a hátamat. Itt már kevesebbet beszélgettünk, önző módon igyekeztem átadni magam a pillanatnak.
    Ezen a ponton már kicsit összefolytak a dolgok, a masszázs itt már lassan átment egy fergeteges és minden testrészt érintő csúszkamasszázsba, a bugyin a masnik egyszer csak kioldódtak, a lélegzet vételek pedig szaporázódtak. És azt hiszem innentől már a következő fejezet témájába csúsztunk elég erőteljesen...
  • Levezetés:

    Azt hiszem ebben a fejezetben nehéz lesz úgy írnom, hogy az olvasó közönség is megkapja a magáét , ugyanakkor ne áruljak el többet mint amennyit ildomos vagy éppen helyén való. A lényeg az hogy mind a felvezetés, mind a végső levezetés közben valami olyan hihetetlen és intenzív élményekben volt részem, amiben még ez előtt sohasem és ezt most minden túlzás nélkül merem állítani. Olyan dolgokat csinált a testemmel, amikre én nem is tudtam hogy egyáltalán képes és a legmegdöbbentőbb, hogy nem is sablonosan ugyan úgy, mert az elsőt hason egy számomra új és különleges módon, a másodikat háton egy merőben különböző módon. Furcsa, de olyan érzés volt mintha teljes mértékben ő uralta volna minden rezdülésem és én csak magatehetetlenül sodródtam volna. Ha akarta közel voltam, amikor akarta hirtelen teljesen megszűnt minden inger, majd egy ritmusváltással ismét közel hozta a pillanatot, de annyira mégse közel hogy ne élvezhessem még hosszasan, és ez így ment gyakorlatilag amíg Iza kedve tartotta.
    Itt mindig a konkrétumokat követelik meg, de én úgy gondolom ebben minden tökéletesen benne volt és a legőszintébben szólva sokszor azt sem tudtam eldönteni pontosan micsoda vagy hogy mi módon ért hozzám, csak azt tudtam hogy nagyon jóleső iszonyat kellemes érzések kerítenek hatalmukba.
  • Elszámolás:

    Végén az előre megbeszélt ajándék a dobozkában landolt. Átlag ajándék átlagon felüli törődésért.
  • Összkép:

    Azt hiszem a fentiekből kiderül hogy hogyan is éltem meg a találkozást, úgyhogy fölösleges szócséplés lenne itt ismételnem magam. Azt még azért kiemelném, hogy külön jól esett hogy egy kicsit szusszanni volt idő a program legvégén a fürdés előtt. És bár ezzel túlcsúsztunk a rendes játékidőn, nem volt olyan érzésem hogy lassan kitennék a szűrömet, sőt... De a kedvességgel sem akartam visszaélni, így lassan eljött a búcsú ideje.
Happy Massage