• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy minden tekintetben pocsékul alakult napon, mikor már a felhők is összecsaptak felettem és ennél borzasztóbb napom már nem is lehetne, éreztem, hogy ezt a helyzete csak egy jónak ígérkező kalanddal tudnám oldani. Fél kettő volt, az nap még csak reggeliztem, de éreztem, hogy most /is/ ki kell hagynom az ebédet. A Kosztolányi tőszomszédságából hívtam Brendát és talán a 3.-4. csörgésre fel is vette. Megkönnyebbültem mikor mondta, hogy akár máris mehetek csak kér 20 percet.
    Tulajdonképen csak annyi egyeztetés történt, hogy mehetek és megkaptam a címet.
  • Megközelítés:

    Mivel autóm még vagy két óráig mozgásképtelen volt és nem voltam képben az arra közlekedő BKV. lehetőségekkel, ezért kértem némi segítséget, /hogy, mivel, meddig, hogyan/. Készségesen elmondta: sima 7-es busz, hat megálló, megállótól vissza a sarokig, stb, stb, stb. Tökéletes GPS. szintű navigálás. Ja, és ezt mind olyan kedves hangon, hogy el is szállt a nap eddigi feszültsége!
  • Helyszín:

    A buszról leszállva egy budai régebben kialakult kertvárosi övezetben találtam magam, hol talán el is laknék. Csend, nyugalom az utcán csak elvétve valaki. A sarkon újabb telefonos segítséget kértem, mert nem voltam biztos a nagy házat körülölelő *** kerítés kapujának hollétében. Újabb infó a kapukód tekintetében is és mondta, hogy lejön az ajtót kinyitni.
    A lakásban**** még egy Lány, az Ő sziluettjét csak az opálos üvegű /gondolom konyha/ ajtón keresztül láttam. Egyébként abszolút korrekt szintű a diszkréció!!!!
    A lakás érezhetően nem egy panel nagyságú a többi helység üvegajtaján átszűrődő fény adta a hangulatvilágítást a közlekedőben. A randink helyszínéül szolgáló szoba nem hatalmas nem is kicsi, pont akkora miben kényelmesen elfér a hatalmas méretű ágy és más egyéb bútor, mi ilyenkor szükséges.
    A fürdőszoba higiénikus a törülköző puha, illatos a tusfürdő választék kielégítő, kétféle szájvíz, egyszer használatos fogkefe a zuhany jól szabályozható.
    Úgy vélem a helyszín teljesen rendben van.
  • Lány külseje:

    Többen írták már, hogy a fotókhoz képest Brenda sokkal vonzóbb Nő. S igazat kell, hogy adjak ezen állításuknak. Élőben sugárzik belőle a lehengerlő nőiesség.
    Az ajtót kinyitni egy ujj vagy pánt nélküli fekete egybe ruhában jött le, miben nőies vonalai szemet gyönyörködtetően kirajzolódtak. Hosszú fekete haján megcsillan a beáramló fény és a szép kék szemei fürkészve tekintettek rám: Vajon ki is ez a pasas?
  • Action:

    Feromonjaink villám gyorsan egymásra hangolódhattak, mert az ajtónyitástól számított 15. másodpercben már megcsókoltuk egymást és kölcsönös volt a reakció. A lépcsőn előttem haladva figyeltem ritmusosan ringó csípőjét és már is szálltak bennem a gondolatok.
    A lakásban átadtam a hozott virágot /egy kazal nárcisz/ minek láthatóan örült és mondta, hogy már a piacon szemezett nárciszokkal, mert kedves virág a számára.
    Valahogy úgy alakult, hogy csak ekkor mondtam meg az oldalon használt becenevemet, megbeszéltük, hogy csevijében már régebben levelezgettünk és jó, hogy végre összehozott minket a szerencse.
    Kedvesen kezembe adott egy törülközőt, levetkőztem, elkísért a fürdőszobába és magamra hagyott. A zuhany alatt azon filóztam milyen szerelésben várhat. Persze hogy nem találtam el!
    A szobába belépve az ágyon térdelt egy tangának is csak jó indulattal mondható falatnyi valamiben és egy fekete, rózsaszín szegélyű, kebel felett masnival megkötött babydollban várt, mi nagyon sexi volt. Simogattuk, öleltük, csókoltuk egymást és, hogy ez kényelmesebb legyen próbáltam hanyatt/oldalt dönteni, de Ő mondta: Szeretne odalent beköszönni. Mivel felettébb kedvelem az ilyen "beköszönéseket", hagytam magam és nem bántam meg. Egy forró csókból szabadulva apró puszikkal haladt lefelé és semmit nem elkapkodva először a környéket kényeztette, majd a tövétől végig nyalogatva a makkon nyelvét megjáratva eltüntette Bors őrmesterem. Semmi rájátszás, semmi felesleges hanghatás, semmi pornós fiilling, csak játékos elemekkel megfűszerezett orális kényeztetés, mit mind a ketten élveztünk.
    Lassan kibontakoztam e őrjítő "játékból" és megfordítottam a felállást. Most én haladtam testén lefelé a formás kebleinél hosszan elidőzve és amikor már éreztem, hogy itt már nincs mit tovább fokozni lejeb csúsztam öléhez. Én sem kapkodtam. Előbb jól körüljártam a rés környékét és csak ez után nyelveltem bele csupra édes nektárjába. Közben simogattam, markoltam ahol csak értem. Hagyott jól kiélvezkedni és nem sajnálta örömének jelét adni. Örömének csúcsán fejemre szorította combjait és érzékien túrt bele hajamba.
    Míg le nem nyugodott ebben a pózban maradtunk. Majd felcsúsztam mellé és egy ölelkezős csókolózással melegítettünk be a viszonzáshoz.
    Ismét kezdődött a játékos nyelvvel őrjítésem. Hosszasan szemeztünk és csillogó szemekkel nyugtázta, hogy érti-érzi milyen gyönyörben kényeztet. Kértem, hogy forduljon kölcsönös pózba, mert még kívántam kényeztetni a csodás szirmokat. Erre felpattant és szó szerint ráült a számra. De közben látszott az egész "alváz" mitől egy vén aggastyánnak is erekció lenne a reakciója. Tehát 69-ben folytattuk, de Brenda hagyott érvényesülni és testének megmásíthatatlan fiziológiai jelei tudatták, hogy elértem újra a célt. Mikor lenyugodott ismét ágyékomra hajolt, de nem így kívántam befejezni, ezért kértem, hogy térdeljen az ágy széle felé fordulva én előtte állva és szájával így végezzen ki. Erre azt mondta: ez nagyon izgalmas szereti. Akkor nosza, és belemerültünk megint a jóba. Finoman megfogtam a fejét és addig diktáltam a tempót a tükörből popsiját csodálva, míg tele nem lőttem a gyönyört hozó édes ajkait.
    Ebben a pózban hagyott lenyugodni, majd diszkréten szilvia és megtörölgetett.
    Még egy kicsit összebújtunk egy rövid dumcsizós, ölelkezős, nevetgélős, csókolózós levezetésre, majd fürcsi, öltözés, csók és PÁ.
  • Elszámolás:

    Távozásomig nem is kerültek szóba a *** dolgok. Szerintem nem is akartuk ilyesmivel megtörni e kellemes kaland varázsát.
    Kérdeztem,.... mondta,.... s letettem az asztalra.
  • Összkép:

    Most írhatnék elcsépelt közhelyeket, de inkább arról írnék milyen érzésekkel távoztam.
    A délelőtt feszültsége teljesen elszállt belőlem. Helyére béke, megnyugvás költözött és az sem érdekelt, hogy két órája már a IV. kerületben kellene lennem. A nap további részében is remek volt a hangulatom és éjfél köröl mikor ágyba kerültem kellemes érzésekkel, nyugalomban aludtam el.
    Köszönöm
Happy Massage