• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Kedves Móriccka. :)

    Örülök hogy jól érezted magad, s kicsit feldobhattam a napodat. :)
    Ami a fürdőt illeti, hát azt sajnos nem én terveztem, kicsinek valóban kicsi, de tudod hogy van a mondás... Sok jó ember kis helyen is elfér? ;)
    Egyéb dolgokra most nem térnék ki... :D
    Mégegyszer köszönöm szépen a kis meglepetést, biztos Meg lesz a helye... ;)
    Legyen szép napod, pusszancs. :)

  • Egyeztetés:

    Este ráírtam, gyorsan kedvesen válaszolt, egyeztettünk és reggel már mentem is.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem GPS a barátom egyből oda vitt. Parkolás ingyenes és szerencsémre volt is egy hely szabadon.
    Tömegközlekedéshez nem értek :)
  • Helyszín:

    Hát sajnos itt azt kell mondjam, hogy nem vagyok 100%-osan elégedett. A fürdő kicsi, főleg a zuhanytálca... nem is tudtam, hogy gyártanak ilyen kicsit :D
    A fürdőben és a szobában is elkelne egy alaposabb takarítás. A törölköző, nedvszívó, de nem mai darab.
  • Lány külseje:

    Teljesen egyértelműen Ő van a képeken! Igéző gyönyörű szemek, bájos mosoly és nagyon közvetlen Niki :)
    A mellei nagyok, természetesek, ebből kifolyólag egy kicsit hat rájuk a gravitáció. Nem egy sovány lány ezt már többen is megírták.
  • Action:

    Egy apró figyelmességgel készültem, amit átadtam. Elmentem fürdeni és amikor visszatértem egy ippont hajtott végre rajtam, aminek hatására az ágyon találtam magam Ő pedig rajtam. Melltartó lekerült, bugyi még maradt. Csókolóztunk és közbe le fel csúszott rajtam, egy egy csók elcsattant ismét. Ezután beolajozta a melleit és egy franciás, csúszkás kebelszexes élményben részesített.
    Amit itt művelt az tökéletes, hibátlan és nagyon izgató. Amíg a férfiasságom csak 91,4%-osan meredt az égnek, többször is abszolválta a mélytorkos műsort, amit nagyon élveztem. 100% állapotban már nem ment tövig, de nem elégedetlenkedek, mert nagyon imádtam amit csinált. Volt golyó szopizás és egyéb finomságok. Épp arra gondoltam, hogy szólok a gumis folytatásért, de gondolatolvasó a lány, mert magától előkerült. Ezután egy ügetésbe kezdett, aminek hatására, hamar a gumiba durrantottam.
    Lihegve pihegve borult mellém és csevegéssel múlattuk az időt. Ezután egy újazós nyalogatós kölcsönösségben részesítettem, amit nagyon élvezett. Ritkán vagyok benne biztos, hogy elmegy a leányzó, de ez most kétséget kizáró volt.
    A második menetem szintén a franciás, csúszkás kebelszexes élmény volt :) Mivel szájba élvezést nem kértem, a golyóimmal a szájába, a kezébe élveztem.
    Tusolás és GO a dolgomra...
  • Elszámolás:

    Utólag a megbeszéltek szerint történ. Nem lehet panaszom, mert nem ért meglepetés.
  • Összkép:

    Nem teljesen az esetem, mert a vékonyabb lányokat részesítem előnyben, de a hihetetlen közvetlensége, kedvessége, és az isteni franciája mindenért kárpótolt. :)
Happy Massage