• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, telefonon. Megváltozott helyen és telefonon rendel. Várt egy visszahívást, de az elmaradt, így előrecsúsztam a rangsorban. Szerencsére : )
  • Megközelítés:

    Kocsit letettem a duna parton, gondoltam majd sms-ben fizetek, persze elfelejtettem, amiről visszamenve a kocsihoz, egy piros kis csomag árulkodott és gondoskodott róla, hogy ne legyen felhőtlen jókedvem. No de addig történt ez-az.
  • Helyszín:

    Lakás a Margit hídhoz közeli utcában. Bejutás nem nehéz, de el lehet kavarni, ha az ember, ahogy én is, összekeveri a bal és a jobb kezét. Az ördög jobb és bal keze, mondhatnám. Végül azért bejutottam. A lakás nincs éppen a legjobb állapotban, no de nem a Szép házak rovattól mentem. Otthon fürödtem, itt csak kezet mostam. Fürdőszoba állapota...hát a lepukkant a jó szó rá, de meleg víz biztos van.
  • Lány külseje:

    Tünde csinos, cserfes szőke lány, megkedveltem már az első alkalommal, amikor még tavaly jártam nála. Édes, tenyérbeillő mellei vannak, nagyon szép haja, amit most a kis gonosz nem volt hajlandó kibontani a kedvemért se. Jókora tetkók pattantak fel a combjára, mióta nem láttam, ez zavarhat egyeseket, én bár nem rajongok értük, nem is igen törődtem velük. És a lába között feküdve realizáltam, hogy a fontos pillanatokban nem látszanak : ). No de előre szaladtam.
  • Action:

    Kézmosás után visszatérve állva csókolóztunk majd lehuppantunk az ágyra. Finom csókja van. Kiszabadítottam a melleit a melltartó fogságából, és csókolózás közben, mellett, gyönyörködtem bennük. Izgató, szép lány a Tünde, na : ). Mosolyogva figyelte tevékenységemet, simogattam, finoman futtattam ujjaimat a testén, a mellein, néha betévedtem a lábai közé. Aztán lehuppantam finom puncijához, ami régen szerintem csupasz volt, most ahogy mondani szokás fazonra igazított, bár annál valamivel bozontosabb. Hmmm, én szeretem így, természetesen. Emlékeztem, hogy szereti az orális ténykedést, és ebbéli emlékezetemben nem csalódtam. Én a finom, gyengéd nyalás híve vagyok, onnan bárhova el lehet jutni, Tündét is így húztam egyre feljebb és feljebb, izgató hanghatások kiséretében, mígnem egyszercsak összeszorította a combjait és elélvezett. Engem ez iszonyat felhúzott, elmartam valahonnan egy gumit, felrántottam és már benne is voltam. Finoman és erősen, váltakozva szeretkeztünk, csókolóztunk, misszionáriusban toltuk, én így szeretem, néha megemeltem könnyű, karcsú testét, nagyon nagyon jó volt. Aztán megkérdeztem, hogy kielégíthetem-e még egyszer szájjal, de azt mondta, hogy mostanában már nem megy neki 2x, elhasználódott(!) a puncija. Hát ez igazi kihívás gondoltam, és már a lába között is voltam. Megint nagyon finoman kezdtem, néha felnéztem, és láttam az arcán, hogy nem nagyon hisz az eredményben. Sebaj, elég ha az egyikünk lelkes, gondoltam, és folytattam, nem is eredménytelenül, mert az érdektelenség átment csodálkozásba, a csodálkozás izgalomba, az izgalom szép hanghatásokba és a punci arcomba tolásába, majd mindez egy újabb orgazmusban csúcsosodott ki. Gratuláltam volna magamnak, de már én is a túlizgatott állapotba kerültem, visszatoltam a farkam a puncijába és egy utolsó hajrában beleélveztem.
    Öltözés közben még beszélgettünk, aztán tipli. Siettem, várt a munka.
  • Elszámolás:

    Korrekt, a telefonban megbeszéltek szerint. Az *** a helyszínem sem változott.
  • Összkép:

    Jó volt. Voltam már Tündénél, és nagyjából tudtam hogy mit várhatok, vagy hogy miért megyek. Ezt megkaptam, kedvessége, pozitív hozzáálllása mit sem változott. Kétszer elélvezett, tehát engem háromszor juttatott a csúcsra. Sokkal, sokkal jobb lakást érdemelne erre a tevékenységére.
Happy Massage