• Lizzie

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, teljesen simán ment. Nem először járok nála, de az új címén még nem voltam.
  • Megközelítés:

    Vígszínház, Jászai Mari tér közelében. BKV-val sem nehéz odatalálni, én kocsival voltam, egyáltalán nem okozott nehézséget a helyszín megtalálása.
  • Helyszín:

    Régi bérház földszintjén, 1 szobás, galériás lakás. A galérián nem voltam, a franciaágy (szerencsére) lekerült onnan és a földszinten volt. A lakásban rend volt, egyedül a fürdőben volt egy kis "locsipocsi", ahogy Tünde mondta :) Nem egy lakberendezési álom, de a célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Továbbra is a gyönyörű és a "húb..eg" között gondolkodom. Tündi nagyon helyes, fiatal lány. Korábban egy kevés plusz volt rajta, jelenleg fogyott. Ez sajnos a ciciken is meglátszik, de egyáltalán nem zavaró. Igen kellemes a tapintásuk :). Nagyon jó alakú hölgy, selymes, mégis feszes bőrrel. Punci fazonra igazított, nagyon szép látvány.
  • Action:

    Fehérneműben fogadott, ismerősként üdvözölt már (pedig eddig csak 2x voltam nála). Közvetlen, kedves lány, elég hamar feloldódtam nála. Tisztára, mintha csak felugranék egy barátnőmhöz...
    Részemről ruhák le a székre, majd balra el (fürdő), ott van a törölköző és néhány tusfürdő. Aki tusfürdő-fetisiszta ne őt keresse, de a választék így is bőven kielégítő :) Fürcsi után be a baszobába, az ágyon ülve várt. Megkérdezte, hogy kértem-e masszázst. Egyáltalán nem tiltakoztam ellene, így rögtön azzal kezdünk. Nagyon ügyesen masszíroz. Olaj és krém is van nála, ki melyiket szereti. Nem tanult masszőr, de alaposan és rendesen átdolgozza az ember fáradt tagjait. Közben mindketten beszámoltunk arról, mi történt velünk az elmúlt 6 hónapban, amíg nem találkoztunk. Majd a kellemes masszázs után megfordultam, ő mellém heveredett, majd finom, érzéki csókok mellett (ebben nagyon ügyes!!4!!négy!! :D ) elkezdtük egymás testének feltérképezését. Továbbra is nagyon tetszenek a mellei és a fazon odalent :)
    Egy kis orális kényeztetést követően kértem, hogy 69-ben folytassuk, ezt a látványt nem hagyhattam ki. Mindenért megéri :) Nem vagyok az a nagy orál-fan, elmenni igen nehezen tudok tőle, most is igazán kedvcsinálónak volt jó, de azt nagyonis jól csinálta.
    Védőfelszerelés fel, majd kezdtünk missziben, folytattuk lovagló (vonagló :D ) pózban - itt jegyezném meg, a hölgy igen jól lovagol, van benne tapasztalata -, majd a végén hátulról végzett ki. Egy kis pihi, Ő elment fürdeni, majd visszaheveredett mellém.
    Igen kellemes társalgást folytattunk sok-sok témáról. Jó, hogy valakivel nem csak a szokott sablonszövegről lehet dumálni, hanem értelmes társalgást is le lehet folytatni, no... Mivel nagyon ritkán vagyok kétlövetű (bár a múltkori alkalommal sikerült neki, most esélyt sem láttam a második körre), így az óra maradék része így telt el. Egyáltalán nem volt olyan érzésem, hogy siettetne. Megbeszéltük, hogy legközelebb Ő keres fel engem szakmámból adódóan :)
  • Elszámolás:

    Utólag, pesti átlag. Korrekt *** nagyon jó ***kaptam. Maximálisan elégedett voltam mindvégig.
  • Összkép:

    Tünde egy nagyon kedves, közvetlen lány, akivel egyszerűen jól esik elbeszélgetni és egyéb huncutságokat művelni. Mindenképp visszamegyek hozzá (pedig ez nálam nagy szó, mert alapelvem volt, hogy nem leszek visszajáró senkinél, akármilyen jó is volt). Közvetlen, cserfes, lesi minden kívánságod. Kell ennél több?
Happy Massage