• Giulia

  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Köszönöm a kedves, dicsérő szavakat.
    Várlak legközelebb is!
    Puszi:-))))))

  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam, nem vette fel, de rövid időn belül vissza csörgetett, akkor hívtam, tájékoztatott mindenről, és megbeszéltük az időt, helyet.
  • Megközelítés:

    Marina part, gondolom nem kell részletezni, könnyen odataláltam BKV-val mentem, pár perc séta a metrótól.
  • Helyszín:

    Modern építésű társas ház, a tetthely masszázs paddal van felszerelve, van tükör is. Én jobb szeretem fekvő helyeket, de későn szóltam erről, mert választhattam volna a másik szobát, ott francia ágy is van. Majd legközelebb... A fürdőben minden megvan ami oda kell....
  • Lány külseje:

    Lakásba lépés után az ajtó mögött, egy magas, karcsú bombázó állt. Pont olyan mint a képeken, harisnyában, toppban és egy falatnyi bugyiban. Egyedül a haja színe nem stimmelt, most vörös. Formás popsi, hosszú lábak és gyönyörű kerek cicik. Egy deka felesleg nincs rajta, látszik , hogy sportol, karban tartja magát.
  • Erotikus masszázs:

    Rövid ismerkedés és a program megbeszélése után irány tisztálkodás majd hasra a padon. Kérésemre rögtön megvált a felsőtől, megcsodálhattam a tökéletes ikreket... Csak bámultam. Kezdetét vette a masszázs . Lábnál kezdte, kis párnája tett a lábam alá, kérdezte milyen erős legyen, én közepesen szeretem. Ennek megfelelően kezdte, szerintem tanulta is, mert nagyon alaposan végig gyúrt. Tenyérrel alkarral sőt még a könyökét is bevetette néhol. Majd a popsi, derék és a hát, nyak következett. Profinak mondanám, közben jót beszélgettünk minden féléről. Közben azért volt néhány izgazó simogatás is, mire megkaptam a fordulásra az engedély, én már hadra fogható voltam.
  • Levezetés:

    Minden lekerült róla, csak a harisnya maradt, símogatott, csókolgatott én persze viszonoztam a kedvességét, majd kezdett ismerkedni a szerszámommal. Érdekes pózt vett fel, a felsőteste a padon, egyik lába a földön a másikat feltette a közeli fotel tetejére. Így én könnyen elértem a meredező bimbókat is és a combját, popsiját és egyébb, számomra érdekes testrészeit is. Változatosak csinálta, volt, hogy csak a szájával, volt, hogy kézzel segített rá, majd kicsit csak a kezével. Majd feljött a padra mellém, ölekezés, csokolgatás , simigatás, mintha régóta a barátnőm lenne. Utána a lábam közé térdelt, és ott folytatta, nem hagyta ki a zacskót és a környékét se. Így lett végem. Nem sietett, hagyott le nyugodni, közben cirógatott.
  • Elszámolás:

    Elején megbeszéltük, Marinaparti átlag. A végén kissé megtoldva elégedettséget jeléül, a padra letettem, szerintem meg se nézte akkor.
  • Összkép:

    én nagyon jól éreztem maga, mintha a barátnőmnél lettem volna. Biztosan megyek mégis hozzá. Igaz nem tini korosztály, éppen ezért kellő tapasztalata van, tudja mi kell a pasiknak.
Happy Massage