• Lívia

  • Beküldte:
  • Lívia reagálása

    Kedves Champagne! ;)

    Köszönöm ezt a szép, és tartalmas beszámolót! Köszönöm, hogy megtiszteltél a látogatásoddal, valóban nagyon jó kis délutánt töltöttünk el, egymás társaságában. Jól éreztem magam, és a viszont masszázsod hmmm finom volt..;) sok szeretettel várlak vissza amikor úgy érzed, hogy egy kiadós kellemeset a hasznossal programra van szükséged.
    Puszillak:
    Lívia

  • Egyeztetés:

    Húsvét lévén kicsit tartottam tőle, hogy elérhetetlen lesz, de hálistennek azonnal felvette, kicsit elbeszélgettünk a lehetőségekről, pontosan előre tájékoztat, hogy mit várhatok, és mit nem, mindezt igen kedvesen és közvetlenül teszi, nem egy telefonosügyfélszolgálatos darálóként.
  • Megközelítés:

    Tökéletes helyszín, Buda hegyi főótvonalának közepén, ingyenes és bőséges parkolási lehetőségekkel, - kapukijáratokra azért tessék odafigyelni, elég feltűnésmentesek.. - BKV nem messze áll meg.
  • Helyszín:

    Többszintes modern és elegáns lakóépület, némi irodai feliratokkal és ügyfélforgalommal, nem zavaróan, épp alibinek való. A lakás a *** szinten van, de az elhelyezkedésből adódóan pazar kilátással - már ha valaki emiatt menne :). Berendezés célszerű, a padlószőnyegen nagy tatami, füstölőillat, gertyafény, minőségi zene. Fürdő ok.Kád, Keverőcsaptelep, de beállítható.
  • Lány külseje:

    Szépszemű, jóalakú, nőies idomokkal megáldott mosolygós lány nyit ajtót, nem a piszkafa jellegű manökentipus, de nekem pont az esetem, tenyérbe simuló, mindenhol gömbölyű ám kemény húsú leányzó.
  • Erotikus masszázs:

    Hát uraim, sokszor sok helyen vettem már igénybe masszázst, Liviáét bármelyik sporthotel is ajánlhatná. Szakszerű, alapos, mindenre kiható sportmasszázst kaptam,. közben egy általános egészségügyi felmérést is..:) Ebből a részből nyugodtan ki lehet hagyni az erotikát, aki csak masszázsra vágyik az is nyugodtan igénybe veheti, nem fog csalódni. A megkínzott izmok és izületek amúgy sem hagynának elkalandozni..A masszázshoz kellemes olivás olajat használ, nem ragad, nem tapad, csak csúszik, aminek később nagy jelentősége lesz.
  • Levezetés:

    A közel 1 órás masszázstól Livia is kicsit lefáradt, nem csoda, keményen megdolgozott, ezért kicsit átvettem a szerepét. Most ő feküdt hasra, és kicsit átgyúrtam a farpofákat, de én már igyekeztem erotikusabb mozdulatokat is végezni, nem minden siker nélkül, mert a masszázs kisvártatva nyalakodásba fordult, kelyhe jó illatú és igen érzékeny, amelyet igen jólesően tudtam kényeztetni, látható eredménnyel. De őszintén megmondom, nem tudom melyikünk élvezte jobban. Talán mégis inkább ő.:). Az ezt követő pihegés után még finom olivát kent magára, és egy bodytobody masszázst kaptam, a cicik hol a farkam körül, hol a számban voltak, végül felült és úgy meglovagolt, mint Tenkes kapitánya a kuruc lovát, néha attól féltem, hogy spontán belecsusszanok, de valahogy aztán mégsem, aztán elszabadult a ménes, mindketten csak pihegni tudtunk. Utána egy kis összebújás, levezetés, esküszöm mintha már évek óta csinálnánk.
  • Elszámolás:

    Budai átlag, melyet utólag letettem a kisasztalra, szinte észrevétlenül.
  • Összkép:

    Egyik legjobb élményem, pedig már voltam ezen a helyszínen máskor is, mással is. Erősen ajánlom! Kellemes húsvéti ünneplős délután volt, ráérős, lazulós együttlét. Köszönöm .
Happy Massage