• lilike

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • lilike reagálása

    köszönöm....:) :)...rögtön hiányoztál ahogy elmentél tőlem...gyerünk azzal a revansal :P

  • Egyeztetés:

    Telefonon és sms be történt a kommunikáció. Du-n 4 órakor küldtem egy sms-t hogy van e délutánra szabad időpontja,pár perc és jött a válasz igen van 7 óra meg felel ? egyből le is foglaltam,fel hívtam nagyon tetszett a fiatalos cserfes hangja,már egy pici nyugalmat ki is váltott belőlem.Éreztem hogy baj nem lesz!
  • Megközelítés:

    Vidékről érkeztem Lilikéhez úgy ahogy ismerem a környéket ,térképen nem pontosan de kb 300 méteres sugárban meg lehet találni Lilike rezidenciáját ,figyeljétek az OMV kutat pont a vele szembe lévő utca,képtelenség el téveszteni, 1-es és 14-es villamos a közelben!aki az Árpád Híd felől érkezik és amint észre veszi a benzinkutat rögtön egy jobbost kell dobni és egy nagy féket mert meg is érkeztél.De aki az M3 felől érkezik neki is könnyű dolga lesz nem kell a panel rengetegbe tekeregni.
  • Helyszín:

    Részemről nyugis környék ,sem csövesek sem brazilok vagy turisták és társai,pont a ház előtt sikerült le parkolni kb 5 métert sétáltam az ajtóig,rendesen ki van számozva minden,új építésű panel színvonalas környezet.Lift van a házban de ha rám hallgatok ne nyomkodjátok a lift gombot mert mire ki nyílik az ajtó már be is léphetsz Lilike rezidenciájába, csak pár lépcső fok.Szépen be rendezett lakás Amerikai konyha,kellemes illat és minden olyan higiéniai,teljes igényeket kielégítő környezet vár amire egy férfinak szüksége van! fürdő rendben nagy választék nincs a tusfürdőből ,de nem ez a lényeg van és kész.Mentás szájvíz ki készítve,törülköző puha és illatos.
  • Lány külseje:

    Emlékeztek Vágó István Van benne valami műsorára ???? na én is így voltam Lilikével,Van benne valami!!!!!!!! nem kell meg ijedni az arc kitakarástól,nekem nagyon kellemes,természetes arca van.Szeretem azokat a hölgyeket akik egyszerűen természetesen is szépek,anélkül hogy három kiló smink lenne rajta.Ha reggel csípásan ,össze kócolt hajjal Lilike mellet kelnék ugyan olyan szép lenne mint amikor várt!Arányaiban tökéletes az alakja mindene rendben van,szép formás 'tinis"cicik de nálam ami a Best Lilike testén az a derék !hmmmmm imádom mikor egy nőnek meg lehet fogni a derekát! szerintem a leg jobb dolog.
  • Action:

    Ami engem nagyon mozgatott az a popsi de ezt a részt nem közöltem lilikével.Fürdés után az ágyon várt egy nádszál vékony tangába,csak annyit szóltam hozzá ' Nahát nahát máris meztelenkedünk itt baj lesz kérem szépen" törülközőt ledobtam és egy szál fa***a be dobtam magam mellé az ágyba. Lilike hasra feküdt és meg kért hogy simogassam a hátát rá ültem a popsiára és simogatni kezdtem,majd rá jöttem hogy van itt érdekesebb dolog is ,le húztam a tangát róla és a puncit kezdtem simogatni.Azonnal reagált rá mély sóhajok és hanghatások.Farkam már úgy állt mint a győzelmi zászló,hanyatt feküdtem és Lilike kezdett el simogatni,nagyon jó érzés volt hol a hasam hol a mellkasom hol a farkam simogatta.Majd egyszer csak el jött a várva várt pillanat.Lilike szájába landolt a farkam,az elején nagyon finoman csinálta semmi siettetés ,vagy a hegyét nyalogatta érzékien vagy majdnem tövig be kapta.az így ment egy darabig majd néha néha picit bele húzott a tempóba.volt egy olyan rész mikor be kapta a farkam félig és mint a régi Windows lefagyott. bekapta és 10 mp kb nem csinált semmit ,de én ezt úgy veszem hogy kíváncsi volt mit reagálok rá,az én reakcióm az volt hogy el kaptam a fejét és segítettem neki frissíteni :D szerintem nagyon tetszett neki vagy ezt várta hogy én diktáljam a tempót.Miután ki élveztem a száj technikát gumit kértem.Lilike hasra feküdt és mintha a gondolatomba olvasna, ez a kedven pózom, bár ezt mindig utoljára hagyom de sebaj csapjunk bele. Lilike folyamatosan biztatott hogy keményebben mélyebben nyomjam belé ,mikor ki húztam a farkam azonnal rám parancsolt hogy rakjam vissza mert kéri és keményen nyomjam neki,egy igazi perverz vad csajt ismertem meg itt Lilibe és ma este erre is volt szükségem,kifejezetten tetszett ahogy biztatott és élveztem nagyon,folyamatosan tolta bele a punciját a farkamba akár hányszor ki vettem azonnal kérte vissza. csak itt volt egy pici 'bibi" ott volt a popsi amire annyira vágytam,ki vettem a farkam és el kezdtem simogatni vele a popsi nyílását .Lilike reakciója hmmm Mit szeretnél Joni fiú ??? A popsidat drágám! ahogy ki mondtam a kívánságom ujjait benyálazta,majd a popsit.Elsőre nem ment be majd újra nyálazás és akkor szépen óvatosan raktam a farkam a popsiba mert meg kért rá hogy az elején finoman,de az eleje nála kb 3 mp tart mert miután be raktam utána úgy tolta bele a farkamat a popsiját minta kötelező házi feladat lenne! hátra nyúlt a kezével el kapta a derekam és még jobban csak nyomta és tolta bele! szégyenlem is de szerintem 30 mp sem bírtam,annyira kiváltotta azokat a dolgokat belőlem ami az inger küszöböm az egekbe szökik hogy nem bírtam tovább .ráadásul nagyon durván rá feszített ami még jobban tetőzte az élvezetet.Popsiba élvezés lett a vége.Hátralévő időbe nagyon jót diszkrét dolgokat beszéltünk meg,picit túl léptem az időm de nem tette szóvá
  • Elszámolás:

    Soha nem foglalkozom ezzel a résszel csak az időt egyeztetem és lesz ami lesz .a végén kérte teljes bizalmat adott ,konyha pultra le raktam távozáskor.
  • Összkép:

    Aki picit kedveli a perverzebb hölgyeket Lilike mindenképpen ajánlott,de nagyon vigyázni rá mert egy érző szív és lélek lakozik benne .Nem vagyok az a vissza vissza járós fajta de ha újra popsit kívánok szerintem Lilike lesz újra a kiválasztott !! Teljes elégedetten távoztam. viszont az hogy nem tudtam még jobban ki élvezni a popsit lehet hogy vissza fog csalogatni Lilihez egy Revansra ! Szóval Asztalaviszta Baby :D
Happy Massage