• Andi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült, telefonhívás után 1 órán belül tudott fogadni, igaz előtte hetekig nem értem el őt telefonon, de a nevezett napon könnyen ment
  • Megközelítés:

    1. kerületi lakás a Mammuttal átlósan szemben. Kocsival mentem, egy pici sétával megoldottam a parkolás távolságát. Tömegközlekedés pedig adott.
  • Helyszín:

    A háztömb lépcsőháza már nem mai gyerek, de a bejárati ajtón csöngetvén egy felújított lakás fogad kezdve a bejárati ajtóval. Belépve a lakás követi a hölgy stílusát. Az előző helyén is voltam korábban, ami jellegzetes Andi-s volt, ezen lakás berendezése is jellemző Andira. Abszolut tetszetős és igényes szolgáltatói szintet képvisel. Fürdőszoba is ok.
  • Lány külseje:

    A hölgyben van egy pesti úrhölgyes huncutság, amit kiemel beszédstílusa is, kellemes beszélgető partner. Csinos középkorú nő, életkorát max közép 40-re saccolnám. Finom illatú Hölgy, hazavinném.
    A képeket nézegetvén a huncutság körvonalazódik tekintetében. Picit szerkesztett mellek, amik nagyon eredetiknek hatnak. Fogai is rendben vannak.
    ( Elnézést Andi, és makktársak, hogy erre a témára kitérek, de sajnos az utóbbi időben viszonylag több lánynál belefutottam hiányos vagy problémás fogazatba. Ez a téma megérne egy fórumtémát a jövőben)
  • Erotikus masszázs:

    Teával kezdünk maszi előtt, amit zuhanyzásomig elkészít. Órás lehetőségre szoktam járni hozzá olajos masszázsra és a végén kellemes orális huncutkodásra.Testmasszázzsal kezd a lábfejemtől a nyakamig. Melltartóig nekivetkőzik a maszi alatt. A hátamnál már érzem meztelem melleit ahogy maszi közben érintőlegesen siklik a hátamon. Kellemesen eltelik a masszázs, ami majdnem az egy órát ki is tölti. Maszi befejeztével közli, hogy a masszpad melleti fotelbe, ha gondolom, átülhetek. Letörölgeti az olajat a hátamról, majd megy tisztálkodni én pedig a fotelban várom érkezését.
  • Levezetés:

    Közben előkerül egy óvszer is, aminél eléggé figyelmes, mert méretet is ajánl.
    Óvszer felhejezése előtt már előttem térdel és csókol a nyakamtól a mellbimbómig át. Előkerülnek ismét az isteni mellei, amit hol kézbe, hol szájba veszem. Mozgunk, csókoljuk egymás felsőtestét, mint egy első randin. Ezekután belekezd egy eszeveszett -mélyre ereszthető- franciába. Erről az élményről már sok kolléga írt az előzőekben, kellemes átélni. Így játszunk tovább, majd ismét mellbimbó csók és lassan befejeződik a gumis francia. Kellemes érzések a testemnek. Tisztálkodás majd ismételt zuhanyzás.
    2. teámat fogyasztom, majd pici beszélgetés és elköszönök a tüneménytől.
  • Elszámolás:

    Kellemes ****pzés. Az utóbbi években nem volt ***. A hely, illetve a Hölgy minőségével minden rendben van és arányos.
  • Összkép:

    Többszöri látogatás után kijelenthetem, hogy kellemes, csinos szolgáltató, és sosem okozott csalódást a látogatásaimnál. Mindig életvidám és a vendégért tesz mindent az ottlét alatt.
Happy Massage