• Niki29

  • Beküldte:
  • Niki29 reagálása

    Te kis poéta! ☺ Köszönöm az őszinteséget, a korrektséget, a pontosságot! ☺ Köszönöm!

  • Egyeztetés:

    Általában telefonon egyeztetünk, de legtöbbször (mivel törzsvendége vagyok Nikinek) már az előző ott létemkor megbeszéljük a következő randit.
  • Megközelítés:

    Autóval megyek, de tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Ingyenes parkolóhely a ház közelében.
  • Helyszín:

    A tízemeletes panelházba való bejutás csak számkód ismeretével lehetséges, melyet Niki megad telefonon.
    A lakás:Dizájnosan felújítva, a célnak megfelelően berendezve.
    Fürdőszoba: kétszemélyes zuhanyzó, minden igényt kielégítő, sokféle tisztálkodó szerrel (tusfürdő, szájvíz stb.) illatos, puha! akár még meleg törölköző.
    Tetthely:Minimál berendezés. Hatalmas franciaágy, a kettő plusz egyes felálláshoz is kényelmes (kipróbálva), puha párnák, hangulatos zene, diszkrét led világítás, esetleg mécsesek, az ágy melletti falon a mozizást lehetővé tevő hatalmas tükör.
  • Lány külseje:

    A képei nem adják vissza azt a látványt, amit élőben kapsz. Varázslatos személyiség, kedves, közvetlen, odaadó. Bájos arc, hatalmas, huncut kék szemek, festett, rövid, szőke haj. Vénuszi, szinte tökéletes karcsú test, apró, tenyérbe illő mellecskék, (még mindig szeretem) darázs derék, kerek, formás popó, hosszú combok, borotvált vénuszdombocska. Ő az akit mindig is elképzeltem álmaimban. Álmaim Nője! Téged láttalak minden álmomban, álmom után minden nappalon! (Ezt már mintha írtam volna…)
  • Action:

    Ismerve a kapukódot könnyen bejutok a házba. Lifttel fel az emeletre, közben hívom Nikit, hogy megérkeztem. Pár pillanat s már nyitva is a mennyország kapuja, ahol egy mosolygós angyal fogad. Röpke csók és ölelés után átadom az elmaradhatatlan vörös rózsát, ráadásként egy csokor frissen szedett sárga nárciszt és jácintot és kis tasakban egy pár darab apróbb kozmetikumot. Közösen vázákba rendezzük a virágokat, közben cseverészünk. Miután minden a helyére került Niki kiadja a vezényszót: vetkőzés, fürdés. Természetesen együtt. Mint mindig. Ő engem, én Őt. Gyengéden, szinte cirógatva, mégis alaposan megmossa az est egyik főszereplőjét is, aki ezt hálásan veszi tudomásul és kihúzza magát, szinte már vigyázban áll. Törölközés majd be a szobába. Langy meleg, halk zene, derengő led-fény.
    Az ágy mellett állva kis puhatolózó puszik, ölelések, simogatás, leheletnyi csókok után Niki végigheveredik az ágyon, párna a feje alá. Fő a kényelem! A kis kéjenc, gondolom magamban, várja a kényeztetést. És meg is kapja! Szemem végigjártatom az előttem fekvő gyönyörű testen, feltérképezem, lefényképezem, magamba zárom.
    Nincs arra szó, hogy mit érzek, mit rejtek el!
    Ha bennünk él egy kép, mely éltet: hallgatni kell!
    Nem tudok betelni a látványával! Istennői! Elvarázsol!
    Szűzies, futó csókok az ajkára, végigcsókolom a testét mindenütt, kezem végigsiklik a mellén, mindkettőt megcsókolom, finoman tenyerembe fogom, tökéletesen illik a kezembe, ajkaim közé veszem kicsiny bimbóit, nyalogatom, szopom, gyengéden harapdálom, rágcsálom. Mmm… Lejjebb haladok, a köldökébe belemártom a nyelvem aztán finoman a hasába harapok, végigcsókolom a combját, térdét, vádliját, lábfejét a bokáját, majd vissza át a másik lábára, újra felfelé a comb belső felén, lábát kissé széttárom, csókolom, nyalom és már ott is vagyok kis kelyhénél.
    Szédítő az illata! Nagyon finoman, nagyon lágyan ráfújok a puncijára, nyalogatom az ajkakat, ízlelgetem, dédelgetem, nyelvem lassan körözni kezd a csiklója körül, kis hatékony erőmű a combok árnyékában, majd lassan, egyenletesen, ahogy szereti, elkezdem kényeztetni a nyelvemmel, ajkammal. A combját, fenekét markolászom, majd jobb kezemmel felnyúlok, kezembe veszem apró cicijét, a másik kezem az Ő kezét keresi-találja.
    Lassan, de biztosan haladok a cél felé, érzem az apró rángásokat, a halk, szinte alig hallható sóhajt, a sokat sejtető kis nyögéseket.
    És most… Niki mindkét kezét a fejemre téve szinte magába nyom, teste megfeszül, sajátos hangok hagyják el csókra termett ajkát! Élvez!
    Csiklójával a számban hagyom lenyugodni. Csodás volt! Én is élveztem az Ő gyönyörét!
    Nézem az arcát – mennyeien szép! Az orgazmus még szebbé teszi a Nőket?!
    Két kezembe fogom a fejét, megcsókolom, alsó ajkát harapdálom. Ezen kissé kiakad és megkapom a beosztásom.
    A hátamon fekszem. Niki a szétterpesztett lábaim között a Kisöcsköst dédelgeti. Szájába veszi, szívja, szopogatja, nyelve a makk körül cikázik, majd végignyalja le egészen a zacsit sem kihagyva. A Kisöcsim majd’ kiugrik a bőréből annyira élvezi a kényeztetést. Csak el ne sírja magát! Niki időnként felsandít rám, ellenőrizve a pillanatnyi állapotot. Csodásan néz ki kócos hajával, összehúzott kék szemével!
    - Boszorkány vagy! –jegyzem meg hangosan, kissé rekedtes hangon, magamban pedig azt gondolom, hogy nincs nála szebb boszorkány.
    - Nemcsak boszorkány, de varázsló is. Mindjárt eltüntetem a játékszert. – válaszolja.
    Kis idő múlva gumit varázsol a szája segítségével a Kisöcsire és tornamutatványnak is beillő mozdulatokkal egy sajátos pózban (Lehet, hogy Ő találta ki?) fogadja magába, tünteti el a felöltöztetett Urat.
    Finoman, lassan mozgok ki-be, szinkronban Niki mozdulataival, gyorsítok, majd megállok, újra indítok. Közeleg a vég, de még nem akarom! Hallom Niki hangján, hogy Ő is a csúcs közelében van.
    Megállok, kis pihenés. A törzs és a végtagok átrendezése után a kutyus alakzatot vesszük fel.
    Egy kisebb atomrobbanás, amikor testünk egyszerre jut a csúcsra!
    Kapkodva szedi a levegőt, bedugult az orra. Zihálva próbálom lassítani a lélegzetemet, dübörgő szívverésemet. Kába vagyok, tompán nézek le rá. Csípőjét szorítom még mindig. Hosszú másodpecek telnek el így. Varázslat volt! Újra! Tényleg, nemcsak boszorkány, de varázsló is!
    Visszatérve a valóságba gyengéden kihúzódom belőle, szétválunk. Gumi le, törlés. Mint a hímes tojást olyan gyengéden kezeli a kis győztest!
    Könnyű a kezem, a lábam, a csontjaim mintha megolvadtak volna, ellazultam teljesen elengedtem magam.
    Gyors zuhany, öltözködés. Még egy rövidke beszélgetés az ajándéknak szánt csecse-becsékről, a következő randi egyeztetése. Együtt távozunk a lakásból, búcsúcsók, aztán vissza a szürke valóságba!
  • Elszámolás:

    A debreceni átlagnak megfelelő ajándék, szó sem esik róla. Utólag, borítékban elhelyezem az asztalon vagy a táskája mellé. Most a dísztasakban a többi ajándék mellett volt.
  • Összkép:

    A sokadik alkalom után is felejthetetlen élményben volt részem. Niki újra elbűvölt, elvarázsolt. (Lásd még az előző beszámolómat Róla!)
    Gyönyörű, vénuszi tested varázsában élek,
    Foglyaként e vonzó mágneses térnek.
    Nem tehetek mást csak várom a napot,
    Mikor kedves lényedtől feltöltődést kapok!

    Nagyon várom már, hogy láthassalak újra!
    Kértem időpontot az újabb randevúra.
    Kezemben lesz egy szál vörös rózsa,
    S talán jutalmam ajkad édes csókja.

    Simogatom majd csodás testedet,
    Becézgetem kecses, hetyke melledet,
    Csókolgatom rejtett, érzékeny pontjaid
    Így csalva ajkadra a kéj hangjait!
Happy Massage