• Giulia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Kedves meglepetés volt olvasni "kis irományodat" a közös élményeinkről:-)), és nagyon köszönöm, hogy időt szakítottál reám

    Legközelebb erősebben masszírkázlak ám, ha úgy szereted!

    Sok-sok locsolnivaló nyuszikát!:-))))
    Puszi

  • Egyeztetés:

    A telefont Ő veszi fel, kellemes, kissé mély hangon búg :-) Gyorsan megbeszéljük amit kell, flottul megy az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Ismert hely a Duna-parton, parkolni ésszel kell de lehet, tömegközlekedéssel is könnyű elérni, tíz perc sétával kell számolni.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, pazar környezet. A lakás szép, tiszta, a középső nagyszobát paraván választja el a logisztika és diszkréció érdekében. Van masszázspad és ágy is, kinek mihez van kedve. A fürdőszoba tiszta, hangulatos, összességében minden rendben van.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelel kivéve, hogy Giulia élőben sokkal érzékibb és izgatóbb!!!
    Sokat sportol és ez látszik rajta, fantasztikus futóművek, markolnivaló fenék, hatalmas keblek és megbabonázó tekintet. Bitang jó NŐ! Ráadásul válogatottan vadító fehérneműi vannak amiket szívesen visel és garantáltan az egyikben fogad!
  • Erotikus masszázs:

    Masszázspadon került sor a lazításra. Giulia nagyon odafigyel, fontos neki, hogy a vendég jól érezze magát. Ez nem valami álságos *** profizmus, egyszerűen neki tényleg fontos. Választható többféle olaj és krém is, kérésemre Ő ajánlott egyet. Hasra vágódtam és a lábamnál kezdett masszírozni, onnan haladt felfelé. Alaposan masszíroz, nem túl erősen, frissítő-relaxáló jelleggel. Kimondottan kellemes, stresszoldó és egy tükör segítségével ami a masszázspad mellett van, még izgató is.
    A masszázs alatt fehérneműben csodálható meg, több szemszögből is, ez már önmagában garantált élményt jelent.
    A lábak után a derék-hát masszázs van soron, hosszas mozdulatokkal masszíroz, nem "nyomkod" és nem esik ki a ritmusából. Végül a váll és a karok kapnak figyelmet. A masszázs zárultával szól, hogy megfordulhatok..
  • Levezetés:

    Hát megfordulok és látom, hogy lekerül a melltartó. Giulia nem sokat vacakol hozzám lép és kacér pillantást vet rám. Igazi provokatőr, élvezi hogy incselkedhet! A mozdulatai határozottságot és tapasztalatot éreztetnek, nekem sem kell kétszer szólni, elszabadulnak a kezeim, érintem ahol csak lehet és már-már előjátékká fajul a végső felvonás amikor a szájába vesz. Ezt az élményt már nehéz szavakba önteni...mohón esik neki a velem egykorúnak, és kezeit alig vagy egyáltalán nem használva szívja ki belőle az élet nedvét, mely pár perc után a keblein landol...
    Nem siettet, hagy időt kényelmesen, hogy magamhoz térjek, szükségem is van rá...
    Egy szuper élménnyel gazdagabban és rengeteg feszültséggel szegényebben térek vissza a fürdőszobába.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint, a masszázs végeztével hagyom ott az ajándékot. Nem szól miatta, megvárja, hogy Te tedd a dolgot, egyébként is egy klasszis nőről van szó, stílusos, elegáns.
    Az ajándék mértéke ennek ellenére nem kiugró.
  • Összkép:

    Szuper, fenomenális és remek. Aki erős, sport masszázst akar az nem biztos, hogy Őt keresi.
    Aki pihenni, relaxálni, felfrissülni akar és értékeli a minőségi erotikát annak kötelező!
Happy Massage