• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Online történt. Pár napra rá beszéltük meg a találkozót és az egyéb feltételeket!
  • Megközelítés:

    Na ez kicsit nehezen ment, mert délután nagyon nehéz közlekedni kocsival és ez miatt egy kicsit késtem is amit tudattam Jessycával, de tömegközlekedéssel és motorral könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Az épület egy új építésű lakótömb ahol sok-sok lakás található. A kapuban volt egy kis logisztikai zavar, de 30 méter tévedéssel megoldódott! Pontos útba igazítás után máris az ajtóban voltam. Lakás szép nagy, de mentünk fel az emeletre. Több lánnyal dolgozik együtt ez a hangokból és a cipőkből is kiderült, de senkivel nem találkoztam így nincs okom panaszra!
  • Lány külseje:

    Mivel már régóta szemezek a hölggyel sokat nézegettem a képeit!
    Azt tudom mondani, hogy a képeinek teljesen megfelel és azt kaptam amit vártam. Magasság-súly kombináció fent leírva és a szexi fehérnemű nagyon jól kiemelte a gömbölyű formákat!! A lépcsős sztorit már sokszor olvastam és nekem is nagyon tetszett a látvány!
  • Action:

    A fenti szobában keveset beszélgettünk és kaptam egy száraz türcsit!
    A fürdőben van tusfürdő és szájvíz és légfőkép meleg víz így nem volt gond a tisztálkodással... Fürdőből visszaérve már megszabadult a fehérneműtől, pedig szerettem volna kicsomagolni belőle, de ezt én sem jeleztem felé így ezt tudomásul vettem!
    Kért pár percet, hogy kezet mosson, de rögtön ott is termett!
    Az ágyon közölt még néhány feltételt, hogy első randin nincs ujjazás és csók csak ha nagyon szeretném.A kérését tiszteletben tartottam végig! Felfedeztem gyönyörű kerek feszes testét, de ő sem tétlenkedett, így franciázni kezdett.. Kértem, hogy én is megízleljem őt így váltottunk! Nagyon megdolgoztatott, de a végén sikerült csúcsra juttatnom és jó látvány volt a csoki nyuszi vonaglása alattam! Kértem egy gumit és misszionárius pózban folytattuk amiben már nem volt akkora Jessyca varázsa mint az előzményekben, így kértem, hogy váltsunk lovagló pózra és ebből hamar átfordultunk kutya pózba ahol nagyon szépen kitolta a kerek fenekét! Jól tűrte, hogy keményen markolászom a formás popsiját.... Lehet már öregszem, de kicsit elfáradtam így Jessyca váltott és ismét natúr franciába kezdett! Nagyon pornós érzésem volt, hol tövig bekapta, hol cuppogott rajta, hol leköpte a velem egykorút. Így nem volt mit tenni a szájában lett végem.... Az utódokkal a fürdőbe távozott, de egyhamar megérkezett.. Mivel a késésem okán már majdnem megcsúsztunk én is elmentem fürödni így nem volt időnk beszélgetni sem..
  • Elszámolás:

    Ezt előre kérdeztem még levélben és teljesen korrekten közölte és egy szó sem esett róla végig! Utólag rendeztem és teljesen pesti átlagnak mondanám!!
  • Összkép:

    Jessyca egy nagyon szemre való teremtés és mivel egyedi az oldalon mindenkinek ajánlom aki szeretne egy csoki nyuszit!! Mivel első találkozás volt és nem is voltunk teljesen egy hullámhosszon ezért nem volt 100%-os a randink, de jól éreztem magam a társaságában!
Happy Massage