• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Kedves InverzCsiga!

    Szeretném megköszönni először is, hogy randevúztunk de hozzátennék egy két dolgot.
    Természetesen jár a piros pont, hogy közzé tetted kis élményedet. :)

    "A benyomást egyedül a hideg professzionalitás légköre rontotta számomra, amit nem értékeltem, bár betudható annak, hogy első alkalommal voltam nála, és/vagy én nem voltam számára szimpatikus."
    E mondatot nem tudom mire vélni hiszen az előző élménybeszámolókból kiindulva mindenkivel maximálisan közvetlen vagyok akár először van nálam akár sokadszorra. Az elsőket is úgy fogadom, mint aki törzsvendég, nem teszek kivételt. :)

    Lehet kicsit fárasztóbb napod lehetett vagy nem tudtál teljesen ellazulni, nem tudom, hol lehet a bibi de egyet biztos mondhatok néked, hogy máskor is szívesen látlak/várlak.

    Köszönöm a pozitív dicséreteket, nagyon jól esik. Remélem következő alkalommal is ha úgy gondolod akkor kicsit "szétcsúszkálhatlak". :)

    Puszillak és vigyázz magadra.
    Ölel

    Alexa

  • Egyeztetés:

    Telefonon elsőre felvette, tisztáztuk a részleteket és megbeszéltük az időpontot. Simán ment.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, könnyen meg lehet találni. A házszámot elnéztem, de ez persze nem az ő hibája.
  • Helyszín:

    Aranyos kis lakás, a fürdőszoba kicsi, de a célnak megfelel. A tetthely egy masszázságy, illetve egy ágy - a szoba nem túl nagy, de megintcsak, a célnak tökéletesen megfelelő, sőt, hangulatos is.
  • Lány külseje:

    A képeknél sokkal jobban néz ki előben, semmi kifogásom sem lehet. A benyomást egyedül a hideg professzionalitás légköre rontotta számomra, amit nem értékeltem, bár betudható annak, hogy első alkalommal voltam nála, és/vagy én nem voltam számára szimpatikus.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezéskor rögtön egy sor kérdést szegezett nekem, ami részben bemelegítő beszédtémát adott, részben pedig az egészségi állapotomat volt hivatott felmérni - nagyon komolyan veszi a munkáját!

    Mivel teste igen hívogató volt, a levezetéssel kezdtünk - erről több lejjebb. Maga a masszázs kellemes volt, de különösebben mély nyomot nem hagyott bennem - úgy éreztem, hogy a szíve nincs benne, hanem - megintcsak - hideg professzionalizmus hajtotta a mozdulatait.

    Érezhetően ért a dolgához, és megkérdezi, hogy milyen erős masszázst szeretnél - ez pedig mindenképpen plusz pont. Összességében viszont a hozzáállása miatt sajnos nem tudtam annyira ellazulni, mint szerettem volna.
  • Levezetés:

    Az ő simogatásával kezdtük, ami egy kicsit döcögősen indult. Nem kényeztettem sokáig, nem éreztem rajta, hogy különösebben élvezné. Amikor rá került a sor viszont... csodálatos élményben volt részem.

    Csúszkamasszázst kértem és kaptam, több pózban, szakértő módon. Amit a testével művelt, az valami eszméletlen volt. Használta a melleit, punciját és fenekét is... ilyen csúszkamasszázst még sohasem kaptam, és szerintem egy ideig még emlegetni fogom.

    A kényeztetést a kérésemre - nehogy eldurranjak még a csúszkamasszázs közben - a szájával és kezével közösen végezte. Úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek a testéhez, a szemkontaktust tartotta, és nagyon tudta, hogy mit csinál. Fenomenális élmény volt... a szájába élveztem. Abszolút nem lehet azt mondani, hogy elsiette volna a dolgot, hosszúra el volt nyújtva. Csodálatos élmény, amiből az amúgy hideg viselkedése sem von le sokat.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük, az előre megbeszélt ****. **-érték arányban igen jó, főleg, ha másfél órára megy az ember.
  • Összkép:

    Sajnos, a már sokat emlegetett hidegsége miatt nem éreztem magam annyira jól. A masszázsa kellemes volt, a levezetés fenomenális. Összességében átlagon felüli tapasztalat, nagyon jó ****.
Happy Massage