• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Péter!
    Jaj, te olyan aranyos vagy, bár szerintem nem voltál teljesen reális mikor megírtad a beszámolódat.
    Mivel elmondásod szerint életed nagy szerelmére hasonlítok, így biztos nem tudtál objektíven megítélni. Ilyen erős hátszéllel nem volt nehéz dolgom veled.
    Még a fürdőszobánkat is oltalmadba vetted...köszönöm, köszönöm!
    Örömmel látlak újra, bár lehet akkor kívánom neked a legjobbat, ha azt mondom remélem többet nem találkozunk, mert ez azt jelentené, hogy minden a legcsodálatosabban alakul körülötted.

    Ja, és gratulálok az első beszámolódhoz! Olyan profin megírtad mintha már nagy rutinod lenne benne.

    Minden jót!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon bukkantam rá Alizra, de mivel soha nem voltam még sem erotikus masszázson sem egyéb más helyen, így csak némi vonakodás után vettem rá magam, hogy felhívjam. Nem tudta felvenni a telefont, de írtam neki sms-t és, amint tudott válaszolt is rá, még aznapra sikerült időpontot egyeztetnünk, aminek nagyon örültem.
  • Megközelítés:

    Még én vidéki gyerek is könnyen odataláltam, cím egyértelmű, autóval a parkolás hibátlan, bár én vasárnap este mentem, de gondolom hétköznap sem lehetetlen a ház közelében ingyenesen parkolni.
  • Helyszín:

    Környék és maga a társasház is teljesen rendben van. A lakásba lépve kis előszoba, konyhapult, kabátnak cipőnek van hely. Aliz szobája a célnak tökéletesen megfelel, a figyelmet semmi nem vonja el, bár Alizról szerintem nagyon kevés dolog tudná... :) A sokak által panaszolt fürdő nem annyira gáz, aki nem tud normálisan lezuhanyozni itt, azzal komoly problémák vannak.
  • Lány külseje:

    Hát nem véletlen választottam Alizt, ezt el is mondtam neki. Nekem tökéletes a megjelenése, a teste, az arca, a popsija hibátlan, valamiért nekem ő a tökéletes "zsánerem". :) De tényleg, hibátlan.
  • Erotikus masszázs:

    Hát én éppen sportolás után érkeztem, tehát nagyon jól esett a testemnek egy gyönyörű meztelen nő kényeztetése. Lábtól felfelé indulva, vádli, combok, hát, nyak és karok is hatékonyan kezelve, ezzel egy alap ellazulás is adott, ami az én esetemben elég fontos is volt. Aztán természetesen én magam is igyekeztem valamelyeset vissza adni neki a masszázst, bár őszintén megmondom a legtöbbet a feneke izgatott, meg persze a combjai. Jó érzés a kéznek, a szemnek, finom bőre van, a fenekébe meg legszívesebben beleharapna az ember, nagyon kívánatos!
  • Levezetés:

    Na hát ez az ami nekem a legnagyobb újdonság volt. A hátamra fektetett és mellkastól lefelé bőségesen olajozva tér rá a lényegre, és komolyan mondom néha fel kellett ülnöm és megnéznem tényleg csak a keze dolgozik?? Brutálisan jó érzés, majd szépen rá csúszik puncijával és finom mozdulatokkal folytatja, elég nehéz kibírni, hogy az ember ne vegye át az irányítást és döntse hanyatt Alizt, de hát ezt tiszteletben kell tartani. Fentebb csúszik, megfogom a derekát és a cicit is, közben a szemembe néz, mustrál, mennyire élvezem, amit csinál... Majd megfordul és a fenekét a mellkasomra helyezi, előttem a szép kerek popsi és a gyönyörű puncija is, kézzel folytatja, de én nem bírom ki, hogy ne csókoljak bele a puncijába, közben a kezemmel is igyekszem simogatni, hol a popsit, hol a puncit. Kellemes hangokat hallok tőle, ez még jobban izgat, nem tudom meddig tarthatott, de én órákon át tudnám ízlelgetni a punciját, csak hát ő hatékonyabb volt, én pedig nagyon is élveztem.. A végén sincs kapkodás, hirtelen felállás, rohanás a fürdőbe, nagyon kellemes élmény!
  • Elszámolás:

    Én másfél órára számoltam, ezt telefonban is említette mennyi, a végén kellett rendezni, de nem látszott rajta, hogy ez foglalkoztatná, letettem a konyhapultra, meg sem számolta, ez szimpatikus volt.
  • Összkép:

    Örülök, hogy erőt vettem magamon és elmentem hozzá, nem bántam meg. Nagyon kedves, barátnő fílinges érzés, nem tudom, hogy valaha találkozunk-e még, ha nem, akkor is szívesen emlékezem rá. Bár azt hiszem, előfordulhat, hogy még igen...máshoz nem megyek az biztos, nekem ő nagyon bejön. Imádni való nő, köszönöm az élményt! Látod Aliz, még be is regisztráltam, hogy ezt elmondhassam neked. ;)
Happy Massage