• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága kis Sunamuna alias BAKKERMANOM!!!!! :D
    Tényleg olyan voltál mint egy kisgyerek aki megkapta a hőn vágyott játékát.... :D
    Kis incselkedéssel ugyan, de én nagyon szívesen adtam neked! :D
    Legközelebb már tudod mire számíthatsz!!! :D
    De akkor se lesz unalmasabb az együtt töltött idő! :)
    Hamarosan összekapom magam és akkor újra huncutkodhatunk egy jót! :)
    S ki tudja... Lehet elviszlek egy körre... ;D
    Addig is sok sok csókocska te kis huncut! :*

  • Egyeztetés:

    Nikivel többször chateltünk melyben kiderült, h ha bővebb infot kérek akkor ott le lesz írva minden részletesen, meg is jött a levél :) egy komplett kódex amiben részletesen, nagyon részletesen, nagyon nagyon részletesen le van írva minden. Ekkor még csak egy közeledő időpontot tudtam csak meghatározni, vagyis hamarosan találkozó. Majd elérkezett a nagy nap, pont chaten voltunk, ráírtam, hogy csináljunk valamit - ő visszakérdezett uh inkább csörögtem. A telefont ő kezeli, egy cuki laza csajjal dumáltam a hangból ítélve. Időpont fixálva már csak Pestre kellet jutnom határidőre :P
  • Megközelítés:

    Időhiánnyal volt probléma mert 240-250 kmrel arrébb voltam, de másfél óra alatt Pesten voltam. Nem kell hozzá más csak egy erős autó ami bírja a 200 feletti tempót.
    Haza értem, taxiba átültem és már mentem is a nap fénypontja felé :) Megközelítéssel nem volt gond mert egy főúton van, könnyen megközelíthető, villamos jár a főúton.
    GPS szerintem oda talál. Bejutás egyszerű volt, megcsörgettem a kapuban, kaptam egy kódot és utána fel kellett másznom a sokadik emeletre :) na ez kemény volt
  • Helyszín:

    A lakás a célnak bőven megfelel, egy pötit kicsi de a lényeg elfért benne (a francia ágy) uh nagy gond nincs. Lakással szerintem nincs gond, szépen berendezve illetve a fürdőben is megtaláltam mindent.
  • Lány külseje:

    Niki teljesen ugyanaz mint a képeken uh innen is gratula a fotósnak. Szóval a csajszi szerintem nagyon szexi, szép arc, jó nagy, természetes mellek, kb a két tenyerembe fért bele egy mell :) nem a csont ropi kategória hanem egy kicsit husimusi de erre szokták mondani, hogy "mérete? szexi!". Fekete fehérneműben várt, maga a látvány végett majdnem ráugrottam :) mikor beléptem.
  • Action:

    szokásos tusolás majd be a szobába, Niki már fekve várt én eldobtam a törölközőt és elkezdtem mindenhol fogdosni, csókolni majd fordított a helyzeten hamar, azt mondta, h inkább ő támad le engem :) engedtem a női erőszaknak. Szeret játszani a férfiakkal tehát csókot nagy ritkán kaptam de ezzel csak felpörgetett. Mellét bekente olajjal majd elkezdett a brén csúszkálni, melle közt néha megjelent a tagom és nyomot rá puszikat. Ettől még jobban felpörögtem, szép lassan elkezdett franciázni, először csak a hegyit, majd néha egy kicsit lejjebb majd egyszer csak eltüntette az egészet, tövig :) torokban mozgattam, bírja, nincs hiszti. Franciája szembenézős és nagyon jó, a golyókat sem mellőzi a nyalakodásból. Kellemes, élvezkedős hanghatások kíséretében franciázik. Kértem gumit mert paciztatni szerettem volna, gumit felhúzta és levette bugyiját, na itt ért a meglepetés, rés közelében liliom tetoválva, mikor megláttam gyerek lettem :) azt mondta olyan vagyok mint egy kisgyerek aki megkapja a játékát. Szóval belehuppant és elkezdett lovagolni, közben markolásztam az ikreket (van mit) majd doggyba fordultunk és így toltam neki, bírta a keményebb ütemet, közben előre nyúltam és fogtam melleit. két lábát összezárva becsúszott alám és így is élvezkedtünk. Egy kis paci még de a mellei olyan szépek, h nem gumiba hanem a melleire rálőve akart befejezni az első kört. egyik kezemmel ujjaztam a másikkal vertem a brét és egy liter anyaggal beterítettem az ikreket. .......................... elment egy kicsit tusolni és visszajött, megkínált vízzel mert azért leizzadtam egy kicsit nagyon. egymásmellé lefeküdve beszélgetés történt. Van IQ! lehet vele beszélni........... közben kezével a brét kezdte masszírozni, odaszorította combjához. Kezdett keményedni a téma uh bekente megint a melleit és csúszkált rajtam, melle közt a dorong néha előkerült és szájával pluszként izgatta, történt egy ismételten fergeteges francia, mélyen lent tartva és szembenézősen. Majd lovaglást fordítva, nekem háttal kezdte el csinálni, közben markolásztam és csodáltam szexi seggét, kértem, hogy forduljon meg, magamhoz öleltem és egy gyors tempót diktálva szórakoztunk. mellei nekem nagyon bejöttek uh ismét rá akartam verni de a lány első körben olyat préselt, hogy üres lettem egy hétre.
    bekente olajjal, próbálta előcsalogatni az anyagot de sajna nem ment. Irány a fürdő és go haza...................
  • Elszámolás:

    Bővebb infoban leírtak szerint történt az ajándék átadása a végén a szekrény tetejére, azzal az igen ciki szituval, hogy elfelejtettem mit olvastam, kértem segítségét, megmondta és így tudtam letenni a szekrényre. Mértéke átlagos de a tudása, az élmény vele az átlagon felüli
  • Összkép:

    Niki egy laza, jó kedélyű, nevetős leányzó. Ezt kihasználva a menet közben én néha egy két poénnal megnevettettem :) Tessenek rá vigyázni mert nagyon aranyos és értékes lány. Az tuti, hogy én vissza megyek hozzá tulipánt gondozni :) Csók Béjjbí innen is :)
Happy Massage