• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eredetileg nem hozzá készültem, de mivel a kiszemeltnél egyeztetési probléma akadt, gyorsan kiírtam pár lehetséges hölgyet. De átolvasni az anyagukat már nem volt időm. Elsőnek Amirát hívtam, felvette és másfél órán belül már az ajtóban álltam. A hangja kedves, minden simán ment. Valójában már kétszer voltam nála, de másodszorra is minden simán ment, akkor előző nap jelentkeztem be, mert délelött akartam menni.
  • Megközelítés:

    Én kocsival mentem, könnyű megtalálni, a Flórián tér közelében van, ezáltal tömegközlekedéssel sem lehet gond. A parkolás ingyenes, de erre érdemes egy kis plusz időt szánni, mivel mindkét alkalommal csak szerencsével találtam helyet.
  • Helyszín:

    Egy sokemeletes ház xedik emeletén van. Lakókkal nem találkoztam. A lakás szépen berendezett, az ágy kényelmes. Kellemes félhomály, a fürdő tiszta, tusfürdőválaszték van, igazából nem tudnék belekötni semmibe.
  • Lány külseje:

    Amira egy vonzó vékony, de nem vézna lány. Ahogy a képeken is látszik, szép hosszú ápolt haja van, kedves arca, vékony derék, finom lágy popsi, vékony lábak. A cicik lágyak és természetesek, nem az az egyen szilikon. Nálam ez választási szempont is, nem szoktam szilikonos lányt választani. A bejárat fazonra igazított.
  • Action:

    Elmentem zuhanyozni, s mire visszatértem már ruha nélkül várt. Mondtam neki, hogy kicsit beszélgessünk, mivel nem szeretek egyből nekiesni, hanem szeretem ha van idő kicsit egymásra hangolódni. Kicsit összebújtunk, majd magától alakult a helyzet. Valójában most keverem a leírásban a 2 alkalmat, amit volt eddig lehetőségünk együtt tölteni. Ami tetszett, hogy nem játsza meg magát és természetesen viselkedik, nem adja elő, hogy ez élete leghatalmasabb szeretkezése. A kölcsönös szimpátia szerencsére már kezdetben megvolt, így kezdetben csókolóztunk, majd a szájával kezdett kényeztetni. Tényleg ügyes és technikás, valóban igyekszik és örömet szeretne okozni. Ez össze is jött neki, majd megkértem forduljon a hátára és én is megízleltem odalent. Neki is bejött az én technikám, majd maradt is ebben a pózban és szemből tettem be. Itt nem variáltam túl sokat, és nemsokára elélveztem. A második alkalommal még kipróbáltuk kutyapózban, ahol szintén végem lett. Nagyon felemelő érzés. Vagy a finom derekát fogtam át, vagy az egyik kezemmel a finom selymes popsiját, a bal kezemmel pedig átfogtam a vékony combját. Szerintem nincs értelme minden részletet leírni, azt mindenki fantáziájára bízom, de ez valódi szeretkezés volt, ami különlegessé és nagyon természetessé tette számomra az élményt.
  • Elszámolás:

    Az *** teljesen rendben van. A *** én utólag rendeztem és extrákat nem kértem, mivel az alap csomagban is minden benne volt, amire nekem szükségem volt.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jól éreztem magam. Vannak a piacon szebb lányok, de nem sok, aki nála természetesebb. Nekem szükségem van erre a kellemes barátnő érzésre, ahol a nyilvánvaló forgatókönyv mellett van helye a beszélgetésnek. Szinte már teljesértékű szeretkezésnek mondanám, ami történt és úgy éreztem, hogy amit kaptam az személyesen nekem szólt. Még vissza fogok térni.
Happy Massage