• Csilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfő délután hivtam telefonon, 2-3 csörgés után fel is vette. Kicsit csevegtünk és megbeszéltük hogy CSÜTÖRTÖK délután meglátogatom. :) Gyorsan és gördülékenyen ment az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Mivel már nem voltam Szivecskénél nem okozott gondot odatalálni. Persze első sem, hiszen könnyen megközelithető helyen van, Budán az Árpád hidnál. Bkv is sürün jár, a parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    A lakás megújult, pontosabban másik helyre költözött Szivecske. Személy szerint nekem ez jobban tetszik, hangulatosabb, otthonosabb mint az elöző. Egyébként ugyanúgy sokemeletes panelház, bejutás kapukoddal. A szobában kényelmes franciaágy, fürdőben nagy tusfürdőválaszték és szájviz is található. Persze ez elötte sem volt másképp.
  • Lány külseje:

    Nem csak a lakás Szivecske is átváltozott. Persze csak egy kicsikét. Multkori randinkon szőke volt, most vöröses árnyalatú hajszinnel fogadott. Na meg vagy 4-5 kg minusszal.
    Pedig elötte sem volt panasz az alakjára, nagyon csinos volt. Sok újdonságot nem mondhatok hiszen arccal hirdet, senkit nem ér meglepetés. Azt kapja amit a képeken lát.
  • Action:

    Ajtón belépve rögtön puszival és csókocskával fogadott. Bevezetett a szobába ott átadtam neki a kis ajándékomat egy kis nasit és egy "lakásavató" ajándékot. Rövid beszélgetés hogy mi is történt mióta nem találkoztunk. Közben picit az uj lakást is feltérképeztem. Kaptam egy törölközőt, hogy menjek gyorsan tusizni, de én elcsábitottam hogy segitsen nekem. Örömmel elkísért és jó alaposan megfürdettük egymást. Mire a szobába értem Ő már az ágyon várt megtörölközve és persze már nem bujt vissza a ruciba. Kezdetét vette a simogatások, puszik , csókok sokasága. Természetesen mindkettönk részéről. Végigcsókoltam a testét, nyakát, cickókat, hasát mig el nem értem a mézédes kelyhecskéhez. Ha már ott voltam kicsit elidőztem amit nagy örömmel fogadott és ugy érzem élvezte ténykedésem. Ezek után Ő sem akart adósom maradni gyorsan ajkai között találtam magam. De nem sokáig hagytam magam, inkább védőruhát kértem, mert nem akartam idő elött...... Szemből láttunk neki a dolgoknak, és mivel mind a ketten nagyon élveztük ezt a pozt nem is váltogattunk, igy ért utol vég. :) Következett egy kis pihenő, beszélgettünk simogattuk egymást. Olyan kellemesen elcsacsogtunk hogy el is röppent az idő, igy a második felvonás elmaradt. Kaptam még egy pohár vizet, majd felöltöztem és elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Mivel már mondhatom hogy törzsvendég vagyok ezért erröl nem is igazán beszélünk.
    Az kis csokival az elején boritékban az asztalra került és végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Hát azt hiszem egy kicsit elfogúlt vagyok, imádom ezt a nőt! :) Szóval csakis és jót tudnék róla mondani. Ismét nagyon jól éreztem magam nála-vele.
Happy Massage