• Lívia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lívia reagálása

    Szia te Drága melegszívű felixvír!

    Egy szavam sem lehet ehhez a gyönyörű és tartalmas beszámolóhoz. nincs is ;) örömmel tölt el! Köszönöm, az együtt töltött időt, és nagyon várom, hogy újra kényeztetve legyek a szeretet csokorban amit tőlled kapok, persze én is igyekezni fogok, hogy visszakapd tőllem, sőt talán a következő alkalommal teszek is rá egy lapáttal ;)
    Addig is sok csók és ölelés:
    Lívia ;)

  • Egyeztetés:

    Először Lívia fotóival találkoztam ezen az oldalon, amelyek elbűvöltek, lenyűgöztek, megérintettek! Annyira szép hölgy, gyönyörűségek Gyönyörűsége, mint briliáns, úgy ragyog!
    Aztán csevegni kezdtünk, sokat írtunk és észrevettem, hogy lelke is milyen szép, finom, kedves!
    Ezt követően hívtam fel és egyeztettünk időpontot, ami könnyen, gyorsan, rugalmasan történt.
  • Megközelítés:

    Székesfővárosunk gyönyörű, csodás részén lakik, a helyszín fennkölt, akár csak Lívia. Autóval mentem, a hely könnyen megközelítető, BKK buszok is közlekednek a vonalon. A ház előtt mindkét oldalon ingyenes parkolási lehetőség van.
  • Helyszín:

    A lakás ízléses: rend és tisztaság mindenhol, a fürdőszobában sok tusfürdő közül lehetett választani. A falakat azonban a vendéglátó mosolya és a szíve teszi barátságossá és személyessé – s Lívia életet ad a helynek!
  • Lány külseje:

    Lívia itt található képei megigéztek, de a valóság sokkal szebb, leírhatatlan: álomszép, meseszép, csodaszép! Ragyogó, mosolygó arca és szeme lebilincselő. Magas sarkú cipőt és elegáns fekete ruhát viselt. Elkápráztattak dús keblei, látványos, formás lábai, Tökéletes Tünemény!
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után hasra feküdtem, hogy elkezdődhessen a masszázs-varázs, de akkor Lívia ruháját levette és csak egy szál fekete melltartóban, bugyiban állt mellettem, s mielőtt leülhetett volna, fölpattantam, hogy átöleljem, fejem keblére hajtsam.
    Édes volt, megnyugtatott, hogy semmiről se maradok le, így engedelmesen visszafeküdtem, és Ő szakszerűen, változatosan masszírozni kezdte lábamat, fenekemet, hátamat, kezemet. Közben levette melltartóját, én pedig nem vettem le Róla tekintetemet. 15-20 perc telt el mindössze, s kértem, hadd maradhassak még egy fél órát az egyeztetett időn túl, ha lehet, s örömömre, sikerült!!!
    Oly teljes volt minden: vidáman nevettünk és komoly dolgokról is beszélgettünk, szívemet és testemet egyszerre kényeztette!
    Masszírozott, csúszkált, fülembe lehelt és sokszor megpuszilt.
    Aztán hasra feküdt és megengedte, hogy én is masszírozzam. Tökéletes testét olajjal leöntöttem, amely oly szépen, csábosan csillogott, majd lelkesen simogattam és kényeztettem mindenhol. Ő pedig egy idő után hátára feküdt és úgy folytattam odaadással ténykedésem, s akkor ott nem létezett számomra más, csak Lívia: Ő volt számomra a legnagyobb betűs NŐ, a CSODA, A VILÁG, MINDEN!!!!
  • Levezetés:

    Aztán kérésére hátamra feküdtem és Ő folytatta a kényeztetést… legérzékenyebb pontomnál kézzel és öllel ölelt és mozgott rajtam, majd hátra fordult és én bámulatos popsijában gyönyörködhettem, majd amikor közelebb volt, markolásztam, puszilgattam és így teljesült be számomra a gyönyör!
    Akkor gondosan letörölt, majd mellém feküdt, pihengettünk, beszélgettünk! Majd volt oly jó, hogy megkért, mossam le hátát és felajánlotta, hogy Ő megmossa az enyémet… így közösen tisztálkodtunk, zuhanyoztunk! A szobába visszaérve én felöltöztem, Ő pedig lelkesen, vidáman táncolt!
    Majd kissé szomorkásan, de élményekkel gazdagon elköszöntünk.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltek szerint történt, illetve a fél órás hosszabbításnak megfelelően! Ezért a masszázs-varázsért, csodáért ajándék volt!
  • Összkép:

    Adatlapján ott van a kérdés: Elvarázsolhatlak? Én engedtem… Ő megtette! Egy különleges embert, csodálatos nőt ismertem meg Benne!
    Bocsáss meg, Lívia, hogy még csak jó minősítést adhatok – valójában minősítésem: felejthetetlen, csodálatos, imádnivaló istennő!
    Minden köszönök és megyek majd újra, Lívia!
Happy Massage